تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 118 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1177

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی .Chelsea F.C | آبی‌های لندن | جلد 2

کاربر فعال علوم انسانی mohammad varaste's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    کشور37 شهر 37 کوچه37 پلاک37

پيش فرض

وحید چیز دیگه خواستی بگو در خدمتیم

2. این کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

حالا جدای از شوخی باهات کاملا موافقم باید دست به کار شد هرچه سریعتر
    ماها دفاع مطمن میخوایم ایوا و کیهیل هرگز نمیتونن مثل زوج جیتی و کاروالیو یا الکس یا گالاس باشن.
    در خط هافبک هم یه روزی خط هافبکمون این بود
    لمپارد اسین بالاک و دکو . و تیم کاملا قدرتی بازی میکرد
    واقعا اون فصل اول انجلوتی که هافبکمون این بود هیچ مشکلی نداشتیم فقط بدشانس بود هرچند تو لیگ قهرمان شدیم اما لیگ قهرمانان روی شناخت مورینیو از تیم حذف شدیم

حالا حرفم اینه که خط هافبک هم باید تقویت بشه . گزینه های زیادی وجود داره مثل مودریچ یا فلینی یا خیلی های دیگه

خط حملمون هم همه چیمون خوبه وقتی شورله و ماتا و هازارد باشن فقط یه مهاجم میخوایم که دروازه رو بشناسه کاوانی و لواندوفسکی و گومز هر سه عالین اما همونطور که گفتم لواندوفسکی و کاوانی قابلیت های بیشتری دارن اما با گومز هم کارمون راه میوفته ولی اولویت باید جذب یکی از اون دو نفر باشه

4. 8 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

ای بابا موناکو از کجا پیداش شد ؟؟؟ همون ابراهیم توره رو دارن بسشونه... بیل فوق العادس... چقدر هم مشتری داره ... 80 میلیون آبراموویچ باید یه ذره سر کیسه رو شل کنه 2 3 تا بازیکن نامبر 1 بگیریم...

6. 5 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن های فوتبال eman619rv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    ϟ♄iяaz

پيش فرض

امسال یکمی اوضاع نقل و انقالات برامون سخته.
    چون روی هر بازیکنی دست بذاریم کلی مشتری دیگه هم داره که اتفاقا همه پولدارن!
    اره ، قبلا هم گفتم امسال یکی از داغ ترین فصل های نقل و نباتات خواهد بود. همه دارند دست به خونه تکونی میزنن! تو لیگ جزیره که با شدت بیشتر . دیگه وقتی تیم کم خرج کنی مثه آرسنال میخواد پیشنهاد بده واسه رونی شما دیگه تا اخرش رو بخونین.

وضع مالی همه خوب شده ...قدرت خریدی که زمانی فقط دست 4 تیم بود حالا بین رئال-بارسا-بایرن-چلسی-من یونایتد-من سیتی-موناکو-psg پخش شده. به علاوه اینکه آرسنال با اندوخته های چند سال اخیرش و تیم هایی مثه پورتو -تاتنهام-اتلتیکو با پول فروش بازیکناشون میتونن خرید های زیادی انجام بده.

به نظرم کاوانی برای چلسی بهترین گزینه هست

واران رو هم که خیلی بعیده رئال بفروشه و با این احتمال رفتن لوییز هم به بارسا شاید کنسل بشه .

به اضافه توی هافبک های کناری هم اگه بتونیم بیل رو بگیریم هم بد نیست
    بد نیست؟ تو رو خدا خواهشم میکنم وحید این بازیکن، رو دست تیمش داره زیادی میکنه خواهش میکنم حتما بخرینش

8. 5 کاربر از eman619rv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

مثل اینکه ولز 15 16 سال یه بار یه پدیده روو میکنه... بعد گیگز بیل پدیده جدیده ولز هست.... من بازیشو خیلی دوست دارم.. همه چی داره قدرت تکنیک هوش استعداد قد استیل و حتی قدرت تمام کنندگی یه نکته مثبت دیگه بیل اینکه خیلی کم حاشیس... قیافه و استیلش منو یاد مایکل فلپس میندازه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

10. 7 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

مورينيو کارانکا را در چلسي مي‌خواهد

سرمربي پرتغالي رئال مادريد در نظر دارد در صورت پيوستن به چلسي دستيارش را به همراه ببرد.

آيتور کارانکا در حال حاضر 3 گزينه دارد تا براي آينده‌اش تصميم‌گيري کند؛ مي‌تواند کارش را در رئال ادامه دهد؛ به دنبال ژوزه مورينيو برود يا ماجراجويي جديدي با سرمربيگري يک باشگاه فرانسوي به دست آورد. اين 3 امکان به سختي ذهن مدافع سابق رئال مادريد را مشغول کرده است.

مورينيو بر اساس گزارش روزنامه «سان» از دستيارش خواست تا وي را در بازگشتش به چلسي همراه با روي فاريا همراهي کند.

وي در گفت‌و‌گو با روزنامه انگليسي اظهار داشت: مادريد هنوز به من اعلام نکرده که اجازه مي‌دهد تيم را ترک کنم؛ هنوز 3 سال ديگر از قراردادم باقي مانده است. اگر بخواهم تيم را ترک کنم، بايد مبلغي به باشگاه بپردازم.

يکي از اعضاي تيم دستياران مورينيو اعلام کرد: همه آنها يکشنبه يا دوشنبه به لندن مي‌روند تا در مراسم معرفي سرمربي جديد چلسي شرکت کنند.

fars

12. 6 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

خبر بزرگ رسید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سایت لیگ برتر به صورت رسمی از بازگشت سرمربی پرتغالی به باشگاه لندنی خبر داده است
    سایت گل- «ژوزه مورینیو به چلسی بازگشت» این خبری است که وب سایت رسمی لیگ برتر سحرگاه روز یکشنبه منتشر کرد.
    بدین ترتیب آقای خاص به خانه، و به باشگاهی که در طول سالهای 2004 تا 2008 درآن مربیگری می کرد بازخواهد گشت.
    مورینیو در سن 50 سالگی به چلسی بازمی گرد.
    آن هم در شرایطی که بعد از جدایی از این تیم سه جام قهرمانی در لیگ های داخلی کشورهای مختلف فتح کرده (دو قهرمانی در سری آ با اینتر و یک قهرمانی در لالیگا با رئال مادرید)، علاوه بر این یک بار هم با اینتر قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شد و دو سوپرکاپ ایتالیا(اینتر)، یک جام حذفی ایتالیا (اینتر)، یک جام حذفی اسپانیا (رئال) و یک سوپرکاپ اسپانیا(رئال) را نیز به ویترین افتخاراتش اضافه کرده است.

حالا نه سال و یک روز از برگزاری جلسه معارفه قبلی ژوزه مورینیو در استمفورد بریج می گذرد و او در همان فصل اول حضور روی نیمکت مربیگری چلسی این تیم را بعد از 50 سال ناکامی در کسب جام قهرمان لیگ برتر نمود.
    در همان فصل هم بود که او با چلسی قهرمانی در لیگ کاپ را تجربه کرد و تیمش را تا مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا رساند.
    در دومین فصل حضور در چلسی او با موفقیت از عنوان قهرمانی تیمش در لیگ برتر دفاع کرد و در سومین فصل حضور او چلسی یک قهرمانی دو گانه در جام حذفی و لیگ کاپ به دست آورد. مورینیو در سپتامبر سال 2007 چلسی را ترک کرد.

حالا او برای دومین بار در استمفورد بریج معارفه می شود. آن هم بعد از کنار رفتن رافا بنتیس و درحالی که تیم سهمیه حضور در رقابت های فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا رانیز کسب کرده است.

14. 7 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

لوییز طوری مصاحبه میکنه که انگار بدش نمیاد بره بارسا
    مانگالا هم گفته تمایل داره به چلسی بپیونده

16. 2 کاربر از mohammad varaste بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

لوییز طوری مصاحبه میکنه که انگار بدش نمیاد بره بارسا
    مانگالا هم گفته تمایل داره به چلسی بپیونده
    اگه مورینیو نتونه وارانو بیاره باید حتما نگهش داریم... کاپیتان که وضعیتش هم اصلا معلوم نیست.... احتمالا اسین بشه هافبک دفاعیمون .... خدا کنه اسین قبل باشه....

18. 4 کاربر از arashsard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان و طرفداران چلسی...

تبریک میگم بازگشت بهترین مربی دنیا رو به تیمتون...
    امیدوارم این سری رئیس باشگاه؛همانند هوادارای این تیم؛لیاقت اینو داشته باشه که قدر مورینیو رو بدونه...!
    چلسی برای مورینیو و مورینیو برای چلسی ساخته شده انگاری....
    امیدوارم بتونه به موفقیت های همیشگی و مداومش در این تیم ادامه بده تا یک سری از دوستان یادشون بیاد چه جواهر ارزشمندی رو از دست دادن...!!

20. 3 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •