تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 92 هستید؟

راي دهنده
180. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

92 51.11%
  • انسانی

11 6.11%
  • تجربی

55 30.56%
  • هنر

10 5.56%
  • سایر رشته ها

12 6.67%
صفحه 106 از 325 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3245

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 92 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

dada1580 خیلی قشنگ توضیح دادی دستتم درد نکنه فقط دوتا سوال دیگه هم دارم من بدون ازمون کاردان فنی عمران نقشه کشی تو غیرانتفاعی بخونم بعد فوق دیپلم بگیرم(اون موقع باید توی بدون ازمون شرکت کنم یا کنکور میتونم شرکت کنم؟(برای لیسانس))ودوم اینکه من از کاردان فنی نقشه کشی برم برای لیسانس مدرک لیسانس من میشه مهندسی عمران یا مهندسی نقشه کشی یا چیز دیگه ای؟
    Last edited by karvas; 09-01-2013 at 15:07.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان
    یک سوال:
    من آزاد رو می خوام انتخاب کنم ولی نه برای رفتن فقط می خوام ببینم قبول می شم یا نه؟
    اگه قبول شم نرم عیبی نداره؟

کاربر فعال انجمن علوم انسانی PLAΨMID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

dada1580 خیلی قشنگ توضیح دادی دستتم درد نکنه فقط دوتا سوال دیگه هم دارم من بدون ازمون کاردان فنی عمران نقشه کشی تو غیرانتفاعی بخونم بعد فوق دیپلم بگیرم(اون موقع باید توی بدون ازمون شرکت کنم یا کنکور میتونم شرکت کنم؟)ودوم اینکه من از کاردان فنی نقشه کشی برم برای لیسانس مدرک لیسانس من میشه مهندسی عمران یا مهندسی نقشه کشی یا چیز دیگه ای؟
    اگه روزانه دولتي نبوده باشيد ، بله ميشه دوباره رفت دانشگاه . مثلا خود من كه مهندسي صنايع آزاد رو دارم ، امسال ميخوام دوباره كنكور شركت كنم .
    در ضمن از كارداني به كارشناسي ميتونيد تغيير گرايش بديد . ميتونيد تمام گرايش هاي عمران رو شركت كنيد و اگه قبول بشيد عنوان مدركتون برابر با آخرين مدرك تحصيلي خواهد بود .

حـــــرفـه ای Gita's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بند سازمان سنجش ذهنمو به خودش مشغول کرده
    میشه توضیح بدید یعنی چی دقیقا؟
    مربوط به کنکور 92 میشه؟
    داره میگه اگر شما مثلا بدون آزمون مهندسی عمران پیام نور گرمسار وارد شدی نمیتونی انتقالی بگیری دانشگاه علم و صنعت که پذیرشش فقط با کنکوره.

بنظر من بجای کاردانی فنی ، لیسانس مهندسی بگیری بهتره.
    هم جایگاه اجتماعیش بهتره. هم الان آگهی های استخدامی چه دولتی چه شرکتی رو نگاه کنی 90% زیرلیسانس نمیخوان.
    وقتی که هم کاردانی هم کارشناسی رو بدون لیسانس میتونی بری چه کاریه که کاردانی بگیری بعد حالا باز دوباره بخوای کنکور بدی برای لیسانس؟
    بخوای بعد یکی دوسال در کنار تحصیل میتونی کار بکنی
    لیسانس که قبول شدی اگر به هرعلتی پشیمون شدی یه تعداد واحد مشخص رو بگذرونی انصراف بدی بهت کاردانی میدن.

دوستان
    یک سوال:
    من آزاد رو می خوام انتخاب کنم ولی نه برای رفتن فقط می خوام ببینم قبول می شم یا نه؟
    اگه قبول شم نرم عیبی نداره؟
    اصولا نباید مشکلی باشه. چون قدیما که سراسری و آزاد بهم ربطی نداشتن. الانم فقط امتحانشون یکی شده.
    روال همیشه اینطور بوده که وقتی پول میدی حالا شبانه غیرانتفاعی آزاد یا پیام نور به اینا ربطی نداره که نصفه کاره ول کردی یا نرفتی آخر.
    فقط روزانه مشکل سازه.
    ولی وقتی اطلاع رسانی ضعیفه و رسما جایی اعلام نشده، نمیشه با اطمینان گفت که امسال مشکل پیش نمیاد.
    Last edited by Gita; 09-01-2013 at 19:36.

5. 3 کاربر از Gita بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

با سلام
    دوستان اگر اشتباه نکنم یه قسمتی توی سایت قلم چی بود که اعلام میکرد اگر شما از هر ده تا سوال مقدار x سوال رو پاسخ صحیح بدین امکان داره در کدام دانشگاه و چه رشته ای قبول بشید کسی لینکش رو داره؟؟
    مرسی

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

با سلام دوستان اگر اشتباه نکنم یه قسمتی توی سایت قلم چی بود که اعلام میکرد اگر شما از هر ده تا سوال مقدار x سوال رو پاسخ صحیح بدین امکان داره در کدام دانشگاه و چه رشته ای قبول بشید کسی لینکش رو داره؟؟ مرسی
    الان مرورگر من ساپورتش نمی کنه ولی قبلا یادمه گوشه ی سایتش لینک دانلود بود...

8. این کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز timsar jackson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اشتباه شد...حذف بشه لطفا

پروفشنال karvas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

اگه روزانه دولتي نبوده باشيد ، بله ميشه دوباره رفت دانشگاه . مثلا خود من كه مهندسي صنايع آزاد رو دارم ، امسال ميخوام دوباره كنكور شركت كنم .
    در ضمن از كارداني به كارشناسي ميتونيد تغيير گرايش بديد . ميتونيد تمام گرايش هاي عمران رو شركت كنيد و اگه قبول بشيد عنوان مدركتون برابر با آخرين مدرك تحصيلي خواهد بود .
    پس میشه من فرضا(کاردان فنی عمران نقشه برداری (غیرانتفاعی) برم مدرک فوق دیپلم بگیرم بعد کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم درصورت قبولی بتونم رشته عمران-عمران برم دوسال دیگه بخونم مدرک مهندسی عمران بگیرم درسته؟
    (خواهشا نگید از اول مهندسی عمران برو به عقله خودمم میرسه نمیتونم)

اگه نباشه جاش خالی می مونه noproblem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    _̴ı̴̴̡̡̡ ̡͌l̡̡̡ ̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲

پيش فرض

پس میشه من فرضا(کاردان فنی عمران نقشه برداری (غیرانتفاعی) برم مدرک فوق دیپلم بگیرم بعد کنکور کاردانی به کارشناسی شرکت کنم درصورت قبولی بتونم رشته عمران-عمران برم دوسال دیگه بخونم مدرک مهندسی عمران بگیرم درسته؟
    (خواهشا نگید از اول مهندسی عمران برو به عقله خودمم میرسه نمیتونم)
    سلام
    عزیز دانشگاه آزاد همه چیز امکان پذیره!! ...
    ولی شما دفترچه کاردانی به کارشناسی رو هم دانلود کنید بخونید ضرری نداره شاید بتونید سراسری هم شرکت کنید.

12. این کاربر از noproblem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه emad91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه سوال
    من الان این رشته ی سینما سوره رو انتخاب کنم بعد قبول شم اما نرم ثبت نام کنم می تونم کنکور 92 شرکت کنم و اگر قبول شدم مثلا رشته پزشکی برم دانشگاه ثبت نام کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
    خواهشا اگر می دونین راهنمایی کنین چون موندم ثبت نام کنم می ترسم انتخاب رشته کنم و قبول شم بعد نخوام برم و برا کنکور ادامه بدم بعد نتونم سال 92 برم دانشگاه

14. این کاربر از emad91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •