تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 176 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1760

نام تاپيک: ◄◄◄راهنمایی برای خرید Hard Disk Drive►►►

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همگی و خسته نباشید خدمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    به یک هارد اینترنال تقریبا 1TB برای نصب سیستم عامل احتیاج دارم. به دلیل قیمت بالای هاردای SSD مجبورم که از هاردای HDD استفاده کنم. و همچنین روی این هارد جدید باید بیش از دو سیستم عامل نصب کنم.
    سقف بودجم حداکثر 300 تومنه.
    ممنونم
    سلام .

سعی کنید WD Black با مدل نامبر WD1002FAEX را انتخاب کنید .

تشکر جناب عطا

من اون مقاله رو پیدا می کنم خدمتتون ارسال می کنم. والا من هارد جیبی نمی خوام. اکسترنال رومیزی می خوام.هارد بکار رفته در My-Book-External-Hard-Drive-3TB یا 2 ترابایتش چی هست؟؟؟

باتشکر احسان
    در هارد دیسکهای اکسترنال my book از WD Green استفاده شده که در مقایسه با Seagate Backup Plus Desk سرعت کمتری دارند (در جواب به سوال خودتان ، اینو گفته بودم - سه پست بالا) . پست دوم این تاپیک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مربوط به هارد دیسکهای اکسترنال دسکتاپی بود و دو تست کلی از ایندو مدل WD my book و Seagate Backup Plus Desk در همانجا موجود هست که اینجا مجدداً میذارم .

2. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyhan123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

به نظر شما برای نصب ویندوز و کار های روزانه هارد 2 ترا اینترنال سیگیت بگیرم یا seagate backup plus
    نهایتش 6-7 ماه روشن باشه بعد دیگه فایلاش آرشیو میشه و نهایت ماهی 2 بار روشن بشه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به نظر شما برای نصب ویندوز و کار های روزانه هارد 2 ترا اینترنال سیگیت بگیرم یا seagate backup plus
    نهایتش 6-7 ماه روشن باشه بعد دیگه فایلاش آرشیو میشه و نهایت ماهی 2 بار روشن بشه
    اگر سیستمتان هارد دیسک اینترنال ندارد من پیشنهاد میکنم یک هارد دیسک کم حجم تر بخرید و بعداً هارد دیسک اکسترنال برای آرشیو دیتا بخرید .

اینکه روی هارد دیسک اکسترنال ویندوز نصب کنید یا اینکه هارد دیسک اینترنال بخرید و بعداً با استفاده از باکس تبدیل به اکسترنال کنید کار جالبی بنظرم نمیرسه .

5. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام عطا عزیز

تو دیجی کالا زده هارد wd سرعتش 7200 دور هست. آیا چند مدل تو بازار وجود داره؟؟؟ از کجا بفهمیم 7200 دورش رو با 5400؟؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باتشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام عطا عزیز

تو دیجی کالا زده هارد wd سرعتش 7200 دور هست. آیا چند مدل تو بازار وجود داره؟؟؟ از کجا بفهمیم 7200 دورش رو با 5400؟؟؟
    باتشکر
    سلام .

اون اشتباه نوشته دوست عزيز . در حال حاضر در mybookـها از هارد ديسك WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند . يك مدل هم بيشتر نيست ولي در بازار ممكن هست هم از سري قديمي پيدا شود و هم از سري جديد .

عكس زير هم مربوط به هارد اكسترنال چهارترابايتي خودم هست كه در قسمت پايين نوشته 5400rpm .

8. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .

اون اشتباه نوشته دوست عزيز . در حال حاضر در mybookـها از هارد ديسك WD Green استفاده شده كه 5400rpm هستند . يك مدل هم بيشتر نيست ولي در بازار ممكن هست هم از سري قديمي پيدا شود و هم از سري جديد .

عكس زير هم مربوط به هارد اكسترنال چهارترابايتي خودم هست كه در قسمت پايين نوشته 5400rpm .

جناب عطا تشکر

واقعا شمارو خسته کردم. واقعا عذر می خوام. جناب عطا واقعا نمی دونم چی کار کنم. در اون سایتی که معرفی کردین بیشترین خرابی هارد رو سیگیت داشت. اما خوب تعداد سیگت ها تقریبا 10 هزار به بالا بود و وسترن ها 2 هزار. که خرابی وسترن خیلی کمتر از سیگیت بود. من سوال هام بیشتر واسه اینه که هاردی که می گیرم اگر من باهاش درگیر نشدم اون منو درگیر نکنه . نسبت به تجربه های ارزشمند شما هارد های سیگیت یا وسترن بیشترین خرابی رو داشته؟؟؟ این خرابی از چه جنسی بیشتر بوده؟؟؟؟

باتشکر

10. این کاربر از r0ot$harp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mahmodcomputer92's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام علیکم خدمت تمام دوستان بخصوص آقا ata
    یک سوال فنی داشتم:
    میخوام هارد ssd بخرم اما بین این دو مدل خیلی شک دارم که کدومو انتخاب کنم
    1-Kingston V300-120GB
    2-Kingston HyperX-3K-120GB
    قیمت اولی ۲۶۰ هزار اما دومی ۳۷۰ حالا با توجه به اختلاف ۱۱۰ هزار تومنی میخوام بدونم کدوم یکی ارزش خرید بالاتری داره؟؟
    خیلی ممنون
    فقط اگه نکته کوچیکی هم اگه هست لطفا بفرمایید
    :-)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام

عطا عزیز امکانش هست یه مدل خوب هارد لپتاپ معرفی کنی که سرعت و پرفورمنس خوبی داشته باشه؟؟؟؟ حجم هم از 500 بیشتر باشه. فقط اگر امکانش هست با پارت نامبر بگین که برم بخرم. نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟؟ WD7500BPKX

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

عطا عزیز امکانش هست یه مدل خوب هارد لپتاپ معرفی کنی که سرعت و پرفورمنس خوبی داشته باشه؟؟؟؟ حجم هم از 500 بیشتر باشه. فقط اگر امکانش هست با پارت نامبر بگین که برم بخرم. نظرتون در مورد این مدل چیه؟؟؟ WD7500BPKX
    سلام .

اگر اين WD7500BPKX را در بازار پيدا كرديد كه گزينه خيلي خوبي هست . ضخامتش هم 9.5 ميليمتر هست و فكر ميكنم قابل نصب بر روي لپتاپتان هم باشد (مدل نامبر هارد ديسك فعلي لپتاپتان چي هست ؟) .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام .

اگر اين WD7500BPKX را در بازار پيدا كرديد كه گزينه خيلي خوبي هست . ضخامتش هم 9.5 ميليمتر هست و فكر ميكنم قابل نصب بر روي لپتاپتان هم باشد (مدل نامبر هارد ديسك فعلي لپتاپتان چي هست ؟) .
    هارد لپتام سامسونگ مدل:HM501II هست. الان تو بازار توشیبا سیگیت وسترن HGST و هیتاچی موجود هست. از وسترن بلو رو فقط پیدا کردم.

تو وسترن ها از نظر سرعت رد بلک بلو گرین درست می گم؟؟؟؟

وضعیت هاردم به صورت زیر هست. بعضی وقتا یه صدای چیک چیک می ده. همینطور یکم سرعتش کند شده. مثلا یه فولدر می خوام باز کنم بعضی اوقات تا 10 ثانیه روش می مونه بعد باز می شه. حتی بعد از نصب ویندوز خام.

باتشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •