RAM :2G
CPU: Duo Core 7500
Graphic:1G ATI
RAM :2G
CPU: Duo Core 7500
Graphic:1G ATI
سیستمت جوااب میده ... پس مشکل از ویندوزته
ویندوزتو عوض کن حله
دوستان عزیز لینکهای صفحه اول چندتاش فایلهاش حذف شده.برای من وارد با زدن آفلاین مود وارد بازی میشه اما همش صفحه لوگین میاد و اگه کنسلش کنم هیچ گزینه ای نیست.سه تا فایل آپدیت هم دارم که رو هر کدوم که کلیک میکنم میگه:
can not run maxpane
ممنون میشم کمک کنید یک هفتست دارم باهاش ور میرم
نرم افزار Social Club رو نصب کردی؟
اگر نصب کردی اون پروفایل رو کپی کردی؟
اگر موارد بالا اوکی هست
برای شروع
درایور کارتت آپدیت کن اگر باز هم مشکل داشتی کرکت رو عوض کن
Last edited by Meysam Raz; 30-09-2012 at 19:19.
روانی شدم دیگه...
من نسخه ی black box رو نصبیدم .
درایور گرافیکم آخرین نسخه 306
سخت افزارم هم مشکلی نداره 8gb ram و گرافیک 660
تمام آپدیت ها رو هم نصب کردم 1.0.0.17 و 1.0.0.22 و luncher 1.13 و social club
همه ی کرک ها رو هم دانلود کردم این نتیجه:
کرک های skidrow و theta : وقتی روی play offline می زنم هیچ اتفاقی نمی افته!
کرک reloaded : بازی باز می شه نوشته های اولشم میاد بعد میپره بیرون ارور Max Panye 3 Has Stopped Working بعد هم close program میده!!!!!
تو رو خدا یه راهی بگین.اون از نصبش که 2 ساعت طول کشید اینم از وضعیت کرک و اجراش!
Last edited by hrh_fourtyseven; 05-10-2012 at 20:43.
من نسخه black box رو نصب کردم گرافیک بازی هم ultra هست اما احساس میکنم بازی اصلا دیتیل و گرافیک خوبی نداره به نظرم افتضاحه انتظار بیشتری داشتم ازش
آپدیت 1.0.0.56 ریلودد با حجم حدود 32 مگ :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پست اول هم به روز شد
Last edited by amirpers; 09-10-2012 at 01:09.
سلام دوست عزیز
این مشکل رو میتونی خیلی راحت حل کنی:
اول با تایپ regedit توی منوی start وارد محیط رچیستری شو
بعد به ترییب برو به قسمتهای زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>ROCKSTAR GAMES>Max payne 3
روی فولدر مکس پین 3 که کلیک کنی سمت راست 5 تا گزینه هست، روی InstallFolder دابل کلیک کن که مربوط به محل نصب بازیه، اگه دفت کنی میبینی که هموم محل نصب پیش فرضه که حتی اگه موقع نصب عوض شده باشه اینجا عوض نشده!
بعد اون آدرس رو دقیقا بکن همون آدرسی که الان بازی رو نصب کردی مثلا از من اینه: G:\Game\MaxPayne3
اگه profile رو هم درست کپی کرده باشی ایشالا مشکلی نداری دیگه جز شاید اون صفجه سیاه که دوستان قبلا راه حلشو گفتن
موفق باشی...![]()
رفع مشکل coud not locate max payne 3 game executable on local machin please re-instal from orginal media
با سلام راستش من چون این مشکل رو داشتم و حالا یا جوابشو توی فروم پیدا نکردم یا نبود گفتم راه حلشو بنویسم، در هر حال نوشتنش حتی اگه قبلا اشاره شده باشه ضرری نداره، همون طور که در جواب دوستمون توی تاپیکه بالا گفتم این مشکل از طریق رجیستری به راحتی حل میشه و مشکل از شناحته نشدن آدرس جدید بازی (در صورت تغییر آدرس پیش فرض هنگام نصب) هستش. برای رفع این مشکل باید مراحل زیر رو انجام داد:
اول با تایپ regedit توی منوی start وارد محیط رچیستری شوید
بعد به ترییب برو به قسمتهای زیر:
HKEY_LOCAL_MACHINE>SOFTWARE>ROCKSTAR GAMES>Max payne 3
روی فولدر مکس پین 3 که کلیک کنید سمت راست 5 تا گزینه هست، روی InstallFolder دابل کلیک کنید که مربوط به محل نصب بازیه، اگه دفت کنیید میبینید که هموم محل نصب پیش فرضه که حتی اگه موقع نصب عوض شده باشه اینجا عوض نشده!
بعد اون آدرس رو دقیقا بکنید همون آدرسی که الان بازی رو نصب کردی مثلا از من اینه: G:\Game\MaxPayne3
اگه profile رو هم درست کپی کرده باشید ایشالا مشکلی نداری دیگه جز شاید اون صفجه سیاه که دوستان قبلا راه حلشو گفتن
WISH ALL THE BEST
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم بیش از چند بار نصب کردم کامل پاک کردم
تنها راهش نصب مجدد ویندوزه ویندوزم رو دوباره که نصب کردم راحت اجرا شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)