با سلام
دوستان بازی من گزارشگر نداره فایل گزارشگر رو کجا باید دانلود کنم
با سلام
دوستان بازی من گزارشگر نداره فایل گزارشگر رو کجا باید دانلود کنم
دوستان من می خوام از اینرنت دانلود کنم کدومو دانلود کنم بهتره reloaded یا skidrow
داداش لیگ تو 2013 نداره فقط کاپ داره
ریلودد بهتره
گزارشگر انگیسی خود بازی PES 13 :
PES2013 - English commentary
( 4parts - 459mb)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( 3parts - 459mb)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=================
گزارشگر عربی فیفا برای PES :
=================
گزارشگر انگلیسی فیفا برای PES :
reloaded رو دانلود کن...
Last edited by M E S S I; 03-10-2012 at 20:07.
دوستان تو bal واسه اینکه یه ضربه ایستگاهی زن حرفه ای شی باید کدوم یک از توانایی ها رو بخری ؟
بجه ها از بازی شکایتی ندارین...چقدر بهتره...به بای فیفا نمیرسه هنوز؟
سلام به همه ببخشید فرق reloaded با skidrow تو چیه؟
سلام . به گفته دوستان نسخه اسکیدرو بدون سریال نصب میشه ( بعضی ها هم گفتن کرک هم لازم نداره ) ولی نسخه ریلود نیاز به کرک و سریال داره
نسخه اسکیدرو مشکل داره و از بازی میپره بیرون ( البته تو 90 درصد نسخه هاش ) اما نسخه ریلود کامل و بدون مشکله .
یاعلی
چرا داداش من خیلی از بازی شاکی ام . بدترین چیزی هم که منو اذیت میکنه داوری هستش که بدجور رو اعصابه !فرقی نمیکنه وسط زمین باشی یا نزدیک محوطه جریمه اگه بخوای با زدن 2 تا A توپ را از حریف بگیری داور سریع خطا اعلام میکنه و کارت میده.چند بازی قبل وسط زمین بازیکن منو مستقیم اخراج کرد.هنوز هم وقتی با COM تو درجه سوپراستار بازی میکنی میشه راحت با نتیجه بالا شکستش داد.اکثر شوت از راه دور ها میره کنج دروازه البته اگه بلد باشی چطوری بزنی.
اکثر تک به تک ها گل میشه و دروازه بان فقط بیخودی عکس العمل نشون میده.وقتی تو عرض حرکت کنی و بخوای شوت بزنی فقط کافیه که R2 را بگیری اونوقت مثل شوت هایی که تو فیفا میزنی توپ از رو سر دروازه بان میگذره و مستقیم گل میشه
واسه من که هیچ جذابیتی نداشت و مثل 2012 بودالبته بعضی از دوستان از این نسخه راضی بودن که به نظرم هرکس نظر خودشو داره و این هم نظر من بود
Last edited by arash-king; 04-10-2012 at 07:21.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)