سلام دوست من با کانکشن وصل میشی یا رو حالت pppoe ?
سلام دوست من با کانکشن وصل میشی یا رو حالت pppoe ?
ببینید دوست من dns شما رو حالت پیش فرض روی یه سرور مخابرات هست که وضعشون رو خودتون بهتر میدونید و سرور dns دوم هم روی سرور های گوگل هست که با مشکل کندی سرعت مواجه است در نتیجه از سرور دیگر مثل اونی که در بالا ذکر کردم استفاده کنید بهتر میشود
در حالت بدون کانکشن وارد صفحه 192.168.1.1 میشوید و یوزر و پسورد را admin وارد میکنید وارد بخش advanced setup شده بعد در بخش dns
این را وارد کنید
IP address:
208.67.222.222
208.67.220.220
دوستان از این برنامه برای یافتن بهترین dns برا خودتون استفاده کنید
http://www.mediafire.com/?zmzzkzddkmy
سلام
درمورد همین dns . سوالم اینه که ما حتما باید dns استفاده کنیم؟ این مشکل کی برطرف میشه؟ چرا اصلا این مشکل پیش اومد؟ درصورتی که من به پشتیبانی تماس گرفتم گفتن هیچ مشکلی نیست. ولی من هنوز مشکل دارم!
Last edited by ALI . R; 18-09-2012 at 15:57.
مرسي همشهري![]()
اول تو network conections دستي اين اعداد رو وارد كردم و بعد از تنظيمات مودم اين كار رو انجام دادم البته تنظيمات dns مودمم توي interface setup بود. مشكلم هم حل شد.مرسي
برا من كه حل شد
سلام دوستان .من الان شاتل 1024 دارم. جدیدا سرعت شبانه رایگان منو کردن 10 . ازشون پرسیدم گفتن چون دانلود شبانه شما زیاده رفتین بلک لیست.مثل اینکه پارس آنلاین هم این قانون بلک لیست رو جدیدا اورده میخوا از مخابرات بگیرم تو مراکز مخابراتی آمل هیچکس اطلاع دقیقی نداره. 2 تا تعرفه نشونم دادن یکی 512 با 16 گیگا ترافیک یکی دیگه هم 512 با 2 گیگا. اونی که 16 گیگا داره شبانه رایگان هم داره؟؟؟؟ اگه داشته باشه خیلی عجیبه. اونایی که آمل هستن سرعت دانلودش خوبه یا نه؟مشکلات قطعی باز نکردن ساکس و ... داره؟ممنون میشم کمک کنین چون تا 2 4 روز دیگه باید سرویسمو عوض کنم.
سلام و عرض ادب
ممنونم دوست عزيزبانرم افزاري که شما معرّفي فرموديد تست گرفتم، بهترين دي ان اس سرورها برا من انتخاب شد
به ترتيب اولويّت اين سرورها معرفي شد:
ماهم اصولاً با گوگل کار ميکنيم، بهترين دي ان اس سرورها برا گوگل هم معرفي شد
قبلاً از 8.8.4.4 «پابليک گوگل» استفاده ميکردم، برا استفاده عمومي از گوگل بود، دومي هم برا «اُپِن گوگل» که 208.67.222.222
البته اَوِرِيج 8.8.4.4 بهتره، امّا مينيمم تايم اُپن دي ان اس کمتر!!!
سوال: فرق اين دوتا در چيه؟ به نظرتون کدوم بهتره و من ازش استفاده کنم؟
ممنونم
جدیدا قطعی زیاد شده (چراغ internet خاموش میشه) دلیلش چیه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)