یعنی شما با نظر اون که میگه کافیه دوبار موافقی که میگی کسپر بخرم؟
اصلا بحث پولش نیست مطمئن شم کدوم بهتره 50 60 تومن واسه یه سال امنیت سیستم شخصی ادم پولی نیست
ممنونم
Avast
Avira
Baidu
Bitdefender
Bull Guard
COMODO
DR.Web
ESET - NOD32
Emsisoft
F_Secure
G Data
Kaspersky
Mcafee
Microsoft
Norman
Panda
Qihoo
Quick Heal
Symantec - Norton
Trend Micro
Trustport
Viper
Webroot
ZoneAlarm
ضد بدافزار ایمن
یعنی شما با نظر اون که میگه کافیه دوبار موافقی که میگی کسپر بخرم؟
اصلا بحث پولش نیست مطمئن شم کدوم بهتره 50 60 تومن واسه یه سال امنیت سیستم شخصی ادم پولی نیست
ممنونم
بیتدفندر 2013 و همین طور امسی سافت نسخه 7 (2013) بهترین انتخاب هستند.
Last edited by arfnpm; 05-07-2012 at 18:56.
به نظر من میتونستی توی این مدت حداقل 3 4 تا آنتی را تست بزنی
ضمنا وقتی لایسنس بدون انقضا و بی نهایت اکتیو وجود دارد خرید لایسنس محدود کار درستی نیست
چون بطور حتم در طول این یکسال نیاز های متعددی برای اکتیو لایسنس وجود دارد دوست عزیز
موفق باشید
سلام
من یک انتی ویروس رایگان میخوام که راحت بشه اپدیتش کرد و قدرت شناسایی ویروسش هم قابل قبول باشه یعنی بدون استرس بشه به سیستم فلش زد هم اینکه از نظر وبگردی هم امنیت خوبی داشته باشه خودم بین avast و avira موندم چون میترسم مشکل اپدیت داشته باشن پیشنهاد شما چیه ؟
avast مشکل آپدیت داره
آویرا بهترین گزینه است شناسایی بالایی هم داره
درود
من قبلا از بیت دفندر 2012 استفاده میکردم و خیلی راضی بودم و اینترنت 1 مگابیت هم داشتم. ولی الان از دیال آپ و gprs استفاده میکنم و به اندازه ای سرعت رو میگیره که مجببور شدم پاکش کنم راهی نیست که سرعت رو نگیره؟؟
درود من قبلا که اینترنت پر سرعت داشتم از بیت دفندر خیلی راضی بودم ولی الان که با دیال آپ و gprs کار میکنم خیلی سرعت رو میگیره 2012 رو دارم به نظرتون اون نسخه آنتی ویروس هم سرعت رو میگیره ، امنیتش چطوریه؟؟
سلام.
ورژن 2013 رو نصب کنید مشکلی با سرعت نیست.
سلام.یک انتی ویروسی میخوام که خیلی سرعت کامپیوتر رو پایین نیاره و دردسر اپدیت کردن هم نداشته باشه!همین!چی پیشنهاد میدین؟
Norton Internet Security 2012
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)