تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 201 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2006

نام تاپيک: مشاوره خرید خودرو از 10 تا 20 میلیون تومان

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

دمت گرم داداش... پس شما هم نظر منو داری و میگی گیرم میاد
    بخدا منم ده روز پیش 405 مدل 87 نقره ای درجه یک بیرنگ و عالی رو قیمت زدم 13 هیچکس نیومد طرفم ... آخر 12.550 دادم به دوستم
    گفتم 3 4 تومن میزارم روش دو سه مدل بالاتر یعنی یه 89-90 abs دار البته رنگ خاکستری میخرم چون از نقره ای خسته شدم
    بیشتر توی فکر tu5 بودم اما این ماشین با این موتور واقعاً کمیابه
    یا میرم یه slx یا سمند lx یا یه پارس میخرم واسه تنوع.
    2 تا 405 نقره ای داشتم و یکمی خسته کننده و تکراری شده بود واسم

حالا هرجا میرم یه قیمتایی میزنن که انگار مهریه مامانشونو میخوان بگیرن
    405 این مدلی که شما میگی رو بنگاهها 18.500 میگن
    سمند الیکس 89 رو هم 18 تا 19 میلیون
    از همه باحالتر وقتی میگم ماشینمو این قیمت دادم میگن خداییش شیرین فروختی
    واسم جالبه که هیچکی هم نمیخره و هروقت هم میرم این ماشینا رو دارن!
    بله دوست من شما قیمت هارو درست گفتین الان برای خرید 405 مدل 90 باید 18 به بالا فکر باشید

405 مدل 90 با ABS و air bag راننده:16تومن
    سمند lxمدل 89 با abs :
    14.5
    دوست من این خودروها با این قیمت هایی که شما گفتین پیدا نمیشن

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دمت گرم داداش... پس شما هم نظر منو داری و میگی گیرم میاد
    بخدا منم ده روز پیش 405 مدل 87 نقره ای درجه یک بیرنگ و عالی رو قیمت زدم 13 هیچکس نیومد طرفم ... آخر 12.550 دادم به دوستم
    گفتم 3 4 تومن میزارم روش دو سه مدل بالاتر یعنی یه 89-90 abs دار البته رنگ خاکستری میخرم چون از نقره ای خسته شدم
    بیشتر توی فکر tu5 بودم اما این ماشین با این موتور واقعاً کمیابه
    یا میرم یه slx یا سمند lx یا یه پارس میخرم واسه تنوع.
    2 تا 405 نقره ای داشتم و یکمی خسته کننده و تکراری شده بود واسم

حالا هرجا میرم یه قیمتایی میزنن که انگار مهریه مامانشونو میخوان بگیرن
    405 این مدلی که شما میگی رو بنگاهها 18.500 میگن
    سمند الیکس 89 رو هم 18 تا 19 میلیون
    از همه باحالتر وقتی میگم ماشینمو این قیمت دادم میگن خداییش شیرین فروختی
    واسم جالبه که هیچکی هم نمیخره و هروقت هم میرم این ماشینا رو دارن!
    دوست من سمند lx صفر رو خود کارخونه ایرانخودرو داره میده 21 تومن. شما به ازای هر سال هم 1 میلیون از قیمت ماشین کم کنی می شه 19 تومن تازه من با قیمت کارخونه حساب کردم نه بازار. سالی 1 تومن هم کم کردم از ارزش ماشین در صورتی که اینطور نیست.سمند 89 ال ایکسی که 14 15 فروش بره قطعا یه مشکل اساسی داره و الا هیچ کسی 3 ، 4 میلیون زیر قیمت نمیفروشه ماشینشو.
    Last edited by shadows_funeral; 01-11-2012 at 00:55.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض تشکر

دوست من سمند lx صفر رو خود کارخونه ایرانخودرو داره میده 21 تومن. شما به ازای هر سال هم 1 میلیون از قیمت ماشین کم کنی می شه 19 تومن تازه من با قیمت کارخونه حساب کردم نه بازار. سالی 1 تومن هم کم کردم از ارزش ماشین در صورتی که اینطور نیست.سمند 89 ال ایکسی که 14 15 فروش بره قطعا یه مشکل اساسی داره و الا هیچ کسی 3 ، 4 میلیون زیر قیمت نمیفروشه ماشینشو.
    دوست عزیز تشکر
    البته تجربه من نشون داده افت ماشین 20 به بالا خیلی بیشتر از سالی 1 م هست و معمولاً هر ماشینی 10 درصد قیمتشو تو سال اول
    و این درصد سال به سال کم میشه تا جایی که دیگه مدل نسبت به فاکتورهای دیگه مهم نیست...

حالا من 16-16.500 دارم توقع دارم یه سمند الیکس 88 یا یه 89 گیرم بیاد (88د رجه یک یا 89 مثلاً با یه در رنگی یا یه گلگیر رنگی اما بی ضربه)
    میخوام زیر 50.000 کارکرد داشته باشه و خونگی باشه
    یا یه 405 ترجیحا tu5 مدل 89

شما میگی گیرم میاد یا بیشتر پول جور کنم؟

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز تشکر
    البته تجربه من نشون داده افت ماشین 20 به بالا خیلی بیشتر از سالی 1 م هست و معمولاً هر ماشینی 10 درصد قیمتشو تو سال اول
    و این درصد سال به سال کم میشه تا جایی که دیگه مدل نسبت به فاکتورهای دیگه مهم نیست...

حالا من 16-16.500 دارم توقع دارم یه سمند الیکس 88 یا یه 89 گیرم بیاد (88د رجه یک یا 89 مثلاً با یه در رنگی یا یه گلگیر رنگی اما بی ضربه)
    میخوام زیر 50.000 کارکرد داشته باشه و خونگی باشه
    یا یه 405 ترجیحا tu5 مدل 89

شما میگی گیرم میاد یا بیشتر پول جور کنم؟
    نخیر دوست من نهایتا سالی 700 تومن ماشین قیمتش افت می کنه. اینو از نمایشگاه دارای حرفه ای پرسیدم.
    از یه سالی به بعد هم اصلا دیگه مهم نیست سال تولید
    با توجه به قیمت صفر سمند lxکه 21 تومنه و قیمت 405 tu5 که 18.700 هستش:
    شما با 16.5 نمی تونید سمند سالم مدل 89 گیربیارید
    شما میتونید 405 معمولی گیربیارید
    نظر منو می خوایید در حال حاضر نه ماشین بفروشید نه ماشین بخرید. قضیه ماشینم شده قضیه خونه که یدفعه یه مقدار زیادی رفت بالا یه عده خونهاشونو فروختن دیگه نتونستن خونه دار بشن. صبر کنید بازار به ثبات برسه اونوقت بخرید.
    Last edited by shadows_funeral; 01-11-2012 at 08:56.

5. این کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز تشکر
    10 دصد ؟ نه دوست من نهایت هر ماشینی بین 3 تا 4 درصد بیشتر از قیمتش نمیافته و معمولا تا 5 سال به همین روال ازش میافته و از اونجا به بعد تقریبا ثابت میشه و خراب شدن و تصادف به مراتب از قیمت خودرو کسر میکنه . ( البته به غیر از 6 ماهی که گذشت و ماشین داران افزایش تصاعدی قیمت داشتند )

7. 2 کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Yashar_satyr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام - یه پژو 405 مدل 87 تک سوز(1ماه پیش LGP شده) 3 ماه بیمه مانده قیمت 13 تومن - یکی از دوستانم می خواد بفروشه - فقط مشکلش اینه که وقتی می خوای استارت بزنی باید چند بار بزنی یا زیاد نگه داری

به تعمیر کار هم نشون دادم گفت که موتورش که خوبه - گفت باید وایر استارت رو عوض کنی درست میشه - اگه زیاد روشن باشه(در حالت ایستاده از اگزوز دود میاد ولی کم) و ماشین در حالت گاز خوبه ولی در حالت بنزین تلو تلو کار میکنه - خودش گفت که به مرور درست میشه

نظر شما چیه؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

سلام - یه پژو 405 مدل 87 تک سوز(1ماه پیش LGP شده) 3 ماه بیمه مانده قیمت 13 تومن - یکی از دوستانم می خواد بفروشه - فقط مشکلش اینه که وقتی می خوای استارت بزنی باید چند بار بزنی یا زیاد نگه داری

به تعمیر کار هم نشون دادم گفت که موتورش که خوبه - گفت باید وایر استارت رو عوض کنی درست میشه - اگه زیاد روشن باشه(در حالت ایستاده از اگزوز دود میاد ولی کم) و ماشین در حالت گاز خوبه ولی در حالت بنزین تلو تلو کار میکنه - خودش گفت که به مرور درست میشه

نظر شما چیه؟
    پژو 405 GLX دوگانه سوز مدل 87 قیمت 13500000 تومان
    اگر 13 میلیون تومان میفروشه قیمت رو مناسب گفتن میتونید بخرید.
    و هرچه سریعتر مشکلات فنیش رو حل کنید البته در بخش فنی و تخصصی تاپیک عیب یابی و تعمیر خودرو

10. این کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

بله دوست من شما قیمت هارو درست گفتین الان برای خرید 405 مدل 90 باید 18 به بالا فکر باشید

دوست من این خودروها با این قیمت هایی که شما گفتین پیدا نمیشن
    عزیز405 مدل 90 خودم سراغ دارم تر وتمیز 30تا هم کاکرده میده 16 تومن
    سمنده هم مدلش 88 بود من اشتباه نوشتم
    دوست عزیز تشکر
    بله حدودا 1.5 کم میشه 2-3سال اول
    Last edited by mehdi-2009; 02-11-2012 at 22:03.

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز405 مدل 90 خودم سراغ دارم تر وتمیز 30تا هم کاکرده میده 16 تومن
    سمنده هم مدلش 88 بود من اشتباه نوشتم
    405 چپی 90 رو 16 تومن هم نمیدن دوست عزیز .

13. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه sasoolee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نظر شما چیه؟
    من جفت این ماشین رو داشتم.یه هفته ای فروختمش..دقیققا با این شرایطی که گفتی.15 روز پیش فروختمش..اولاً بگم مشکل ماشینت با تعویض یه دست شمع حل میشه.نهایتاً یه دست وایر هم میخواد.من ماشینم رو 12.550 فروختم به دوستم.نظر داشتم روی 12.800 بفروشم اما هیچکس زیر بارش نرفت . البته اگه 12 میدادم هم ظرف 24 ساعت رفته بود.
    البته ماشین من 4 ماه بیشتر بیمه نداشت اما خداییش تمیز بود
    جالب اینکه بنگاه دار و بورسی میگفتن 11.800 بیشتر نمیارزه.اما توی چند تا بنگاه لنگه ماشینم اونم بدون گاز مایع رو 13.300 بم قیمت دادن.ارشناس قیمت گزاری اصفهان هم گفت خودتو بکشی 12 میتونی بفروشیش!

تجربه ای که من کسب کردم اینه که
    بنگاه دار و بورسی خیلی که ملاحظه آدمو بکنن توی یه ماشین 12.500ی داشته باشی ماشینتو 700 زیر قیمت میخرن و 700 تومن هم گرون تر از قیمت واقعی میخوان بفروشن .انصاف ندارن این قشر... واقعاً بی انصافن

بعضی از دوستان میگن ماشین افت قیمتش حدود سه تا پنج درصده فکر میکنم اشتباه میکنن . 3 درصد هجده میلیون میشه 500 هزار تومن .......من الان میخوام خرید کنم ماشین صفر 18 ... یکسال کار کرده 17.500 ... برای 500 تومن میرم صفرش رو میخرم خوب...شما هم باشی همین کارو میکنی . مگه مخم تاب داره واسه 500 تومن ریسک کنم!
    اون موقع هم که 405 صفر 13.300 بود یه سال کارکردش رو 12تا 12.500 قیمت میزاشتن.
    مخلص کلام
    قیمت دست فروشنده است... هرچی دلش بخواد بگه میگه
    کسی که گرون فروشی میکنه زمان بیشتری برای فروش نیاز داره. آدم پول لازم هم یه مقدار باید از قیمت واقعی مالش رو گذشت کنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •