معمولا ادم ها دوست ندارند چیزی بشنوند
شما بهترین کارو میکنید
فقط برای اینکه بگید حرف های طرف رو متوجه شدید وسط حرف هاش میتونید بگید اخی طفلکی....دلم سوخت...متاسفم...چه حیف...چه خوب ...و...
معمولا ادم ها دوست ندارند چیزی بشنوند
شما بهترین کارو میکنید
فقط برای اینکه بگید حرف های طرف رو متوجه شدید وسط حرف هاش میتونید بگید اخی طفلکی....دلم سوخت...متاسفم...چه حیف...چه خوب ...و...
هیچ کی به سوالم جواب نداد![]()
خب من فکر میکنم که نمیشه که چیزی بهشون گفت و اصطلاحا جوابشون رو داد چون صورت خوشی نداره و حالت بحث میشه! باز اگه تنها بودید یه حرفی اما در جمع کار خوبی نیست
بنابراین بنظرم باید اخم کنید و نشون بدید که از حرفشون ناراحت شدید اگه خیلی فهیم باشن خودشون عذرخواهی میکنن
برای جلوگیری از تکرار این موارد یا سعی کنید بهونه دستشون ندید(اگه واقعا مورد خاصی در ظاهرتون مثلا لباستون هست رفعش کنید) و یا اینکه قبل از ورود به جمع یه گوشه صداش بزنید(اون کسی یا کسانی رو که میدونید ممکنه همچین اظهار نظری بکنن و بهشون گوشزد کنی فلانی به من گیر نده ، یا حواست باشه با من کاری نداشته باشی و...)![]()
بستگی داره توی چه جمعی باشه
اگر توی جمع دوستان باشه شما هم میتونید بتوپید به طرف هم میتونید متقابلا شما هم به طرف گیر بدید
اگر توی جمع فامیل باشه باید با خنده خنده جواب بدید
مثلا یه بزرگتری میگه چرا شکل جوجه تیغی شدی مثلا بگید جوجه تیغی مگه چشه به این خوشگلی ....تیپ نسل جوونه دیگه
بعد مثلا یه جوک بگید ....
ولی اگر کلا 1 نفر همیشه از شما ایراد میگیره با کسی که اون ادم خیلی قبولش داره صحبت کنید به با طرف صحبت کنه که به شما گیر ندهد
ببخشید دوستان ! یه سوال دارم ! با ادمی که ذاتا غیر منطقیه چیکار باید کرد؟!
من فکر میکنم در درجه اول سعی کنید کلا با همچین ادمی وارد بحث نشید و انرژی نگذارید برای راضی کردن و توجیح کردنش چون 90%بی فایده خواهد بود
اما در شرایطی که مجبور هستید از یک شخص سومی که ایشون به نوعی قبولش داره بهره ببرید مثلا بگید فلانی هم اینو تایید میکنه...
واقعا دیوونه شدم! ادمی هستش که فقط حرف خودشو قبول داره و حتی حرف اطرافیانش رو هم قبول نداره!![]()
سلام
متاسفانه این افراد به خاطر تربیت غلط خانواده به این روز افتادن که هیچ حرفی رو گوش نمیکنند حتی اگر حق باشه...
به شدت احساساتی ان و به ظاهر مغرور و از عدم اعتماد به نفس رنج میبرن...چون اگه اعتماد به نفس بالایی داشتند حتما به نظرات مختلف گوش میدادن و در صورت محق بودن قبولش میکردن
با این افراد به همین راحتی نمیشه سر و کله زد...برای اینکه جلوی شما کم نیاره هیچ کدوم از حرفاتون رو گوش نمیکنه...
برای توجیه کردنش بهتره از مقالات و مجلات و کتاب و اشخاصی که نظر شما با اونها همسو هستش رو بهشون معرفی کنید...اینطوری شاید راحت تر بتونه با موضوع کنار بیاد
بستگی داره این فرد در چه جایگاهی باشه...
اگر هم سن پدرتون هست چون غیر منطقی هست حرفتون رو قبول نمیکنه و شما باید طوری عمل و رفتار کنید که حرف منطقی شما رو در عمل شیرفهم بشه...
اگر هم سن خودتون هست که مثل خودش باهاش رفتار کنید.
هم سن پدر رو خوب اومدید
بله !
جای پدر من هستن ! سنشون زیاده!
و خیلی غیر منطقی و حرف هیچکسی رو قبول نمیکنن و حرف حرف خودشون هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)