اسپویلر
اونجا باید صندلی هارو به شمت اونجایی که سیما قطع شده بکشونی بعد واسه سومین باید اون یارو که از بالا میوفته رو توی سومین جایگاه پرت کنی بعد ...
بخش ایدا هم از همه ی سناریوهاش معمایی تره
اسپویلر
اونجا باید صندلی هارو به شمت اونجایی که سیما قطع شده بکشونی بعد واسه سومین باید اون یارو که از بالا میوفته رو توی سومین جایگاه پرت کنی بعد ...
بخش ایدا هم از همه ی سناریوهاش معمایی تره
Last edited by ashil1234; 23-04-2013 at 21:43.
اینجا رو رفتم ، بعد این
ی جسد روی دیوار هست
3تا زامبی هم اونجا میچرخن ،میپرم سمت صندوق ، زمین دهن باز میکنه
هرچی هست باید با اون جسد روی دیوار ور رفت دیگه ، بیشتر از این نمدونم![]()
با تیر کمونت طوری بزنشون که 3تاشون به دیوار بچسبن بعد برو![]()
من تو Chapter4 کمپین لیان گیر کردم. همونجایی که میفتن دنبال Ada بعد کریس و لیان با هم روبرو میشن.
بعده تموم شدن دمو لیان میمیره و مینویسه Mission Failed.
اینم بگم که نتونستم قبل از کریس به آسانسور برسم اما قبل از اون از اون اتاقه خارج شدم.
باید چیکار کنم؟
باید تند قبل اینکه دست کریس به ایدا برسه بهش برسی تا کریس نکشتش.
اما خوب مگه نمیگی با کریس روبرو شده. پس رد کردی مرحله رو دیگه!!!چطوری می میره؟ سناریو رو قبلش با کریس تموم کردی که میدونی؟
آسانسور هم ربطی به قضیه نداره. اگه قبل کریس بهش برسی میره اتاق 1 که پشتش یه سری گنج داره. اگه زودتر از اونا هم خارج شی به گنجای اتاق کنترل میرسی.
اونجا واسه خیلیا باگه باید از قسمت Chapter select بعد از همون مکالمه رو بیاری و به بازی ادامه بدی![]()
Last edited by ashil1234; 24-04-2013 at 19:35.
شما باید از یه مسیر دیگه بری دنبال Ada.
کلا دوتا مسیر هست.
که اون مسیری که شما میری همش همون جوری میشه.
ولی یه مسیر دیگه هست که بری مشکلی واست پیش نمیاد.
فقط محض دونستن بگم اون کسی که دنبالش هستن ایدا نیست در واقع اون کارلا هستش (میدونم بعضی ها میدونن) فقط گفتم بعضی ها اشتباه نگیرن
راستی اون نظر سنجی که میخواستید بزارید چی شد؟![]()
دوستان یه مشکل برام ایجاد شده .!
من تو chapter 4 انجا که یدفه لئون و کریس و اینا همیدگرو میبینن بد دختر لباس قرمزه در میره هستم .!
بعد از تموم شدن اون مرحله دیگه نمیره مرحله بعد . یدفه میگه مردی . آیا میخای ادامه بدی یا نه ؟
چی کار کنم ؟
مشکل از کجاست ؟
عزیزم من دو تا پست بالاتر رو میخوندی خوب....!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)