ترینر که اصلا حال نمی ده. ولی با پول نمی تونی کوله پشتی بزرگتر بگیری. باید بری جک و جونور شکار کنی تا با پوستشون بتونی کوله بزرگتر و.... داشته باشی. کلا در قسمت crafting برای هر آیتم توضیح می ده که چه جونوری باید شکار کنی.
ترینر که اصلا حال نمی ده. ولی با پول نمی تونی کوله پشتی بزرگتر بگیری. باید بری جک و جونور شکار کنی تا با پوستشون بتونی کوله بزرگتر و.... داشته باشی. کلا در قسمت crafting برای هر آیتم توضیح می ده که چه جونوری باید شکار کنی.
اینم تموم شد..........
فارکرای 3 هم به تاریخ پیوست
میگم نسخه 4 هم داره؟؟ کی میاذ؟![]()
یکی دوتا چیز جالب برای من این بوده که هرچی تو بازی کمپ ها رو از دست آدمای بدجنس آزاد می کنی و می کشیشون تو نقشه و موقع چرخیدن تو بازی کمتر دیگه این آدمای بد جلوت رو می گیرن یعنی اصلاً کم میشن دیگه
مورد بعدی هم اینکه یه دونه اسنایپر بگیرید آپگریدش کنید مخصوصاً صدا خفه کن بندازید روش دیگه موقع درگیری ها راحت هستید از دور و مخفیانه بکشید
ببخشید بچه ها من تو CRAFTING قسمت مربوط به تیر ها گزینه ی دوم که مربوط به ویژه کردن تیر ها و اعمال تغیرات روی اونهاست رو ندارم میشه بگید چیکار کنم؟
برای دومین بار بازی رو تموم کردم.
این دفعه آخرش به سیترا پیوستم تا صحنه ای که همه ازش تعریف میکردنو ببینم
واقعا بازی خیلی خوب و جذابی بود.
فراموش نشدنی بود ...![]()
![]()
چطوری کمپ ها رو باید تسخیر کنم؟
راستی من الان اون مرحله اییم که باید بره تو کشتی و اونجا کارایی بکنه...فک کنم چپتر 5 باشه...اواسط یا اواخر یا اوایل؟
اوایلشه.
برو به کمپ ها حمله کن دیگه، همه رو بکش. آژیرو قطع کن اول.
یه تیر بلند هست که بالاش دو سه تا بلند گو هست پایین همون تیر یه جعبه قرمز رنگ هست اگه بری جلوش بایستی و ضربدر رو نگه داری آلارم رو خراب می کنه اما بهتره یه اسنایپر بگیری یواشکی از دور بزنی
یادت باشه در موقع حمله به کمپ قبل از خراب کردن آلارم حمله نکنیا چون در غیر اینصورت نیرو کمکی میاد معرکه ای میشه خیلی خیلی سخت بتونی کمپ رو بگیری اونوقت
راستی یادت باشه اکثر کمپ ها بیشتر از یکی آلارم دارن و همشون رو باید از کار بندازی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)