توی اون یکی تاپیک ها گفتن که مربوط به سخت افزاره .
حالا من میگم یا یه انتی ویروس اپدیت ؛سیستم رو اسکن کن ببین مشکل حل میشه؟اگه نشد بعد برو سراغ سخت افزار
توی اون یکی تاپیک ها گفتن که مربوط به سخت افزاره .
حالا من میگم یا یه انتی ویروس اپدیت ؛سیستم رو اسکن کن ببین مشکل حل میشه؟اگه نشد بعد برو سراغ سخت افزار
سلام به همه دوستان
دوتا سوال ؟
کسی میدونه آیا لپ تاپ و باز کنم هارد و در بیارم ( البته فقط برای تمیز کردن فن این کار رو میخوام انجام بدم ) دوباره که جا بزنم ،ویندوز روی هارد مشکلی براش پیش نمیاد ؟
و کسی از دوستان تا حالا بایوس رو آپدیت کرده ؟ الان ورژن A12 اومده، میگن عالیه و مشکلات فن به کلی حل شده
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
ازمن میشنوی باز نکن من تو شهر خودم بردم دو جا تعمیرات لپ تاپ گفتم میخوام باد بگیرم برا گردوخاکش و تمیز کردن
برگشت گفت ارزش نداره یکیم لپ تاپ انچنان گردوخاکی به خودش نمیگیره که بخوای بدی سرویس
نمیدونم شاید ماها وسواس زیادی داریم
از من اگه میشنوید سعی کنید ویندوز درست حسابی بگیرید که خیالتون راحت باشه التیمت باشه دست ایرانی بهش نخوره برات کار میکنه
سلام دوست عزیز
اتفاقا بازش کردم ، خودم هم این کار رو کردم هم گرد گیری حسابی شد هم اینکه الکی کلی پول ندادم
الان هم مشکلم حل شده
بایوس رو هم آپدیت کردم ، دیگه عالیه عالی شد
توی اولین فرصت آموزش کامل باز و بسته کردن این لپ تاپ و توی سایت قرار میدم
با تشکر
بچه ها کسی میدونه از کجا میتونم keyboar backlit واسه لپ تاپ پیدا کنم؟ قیمتش چنده؟
مال خودم خراب شده
سلام بچه ها
من تو مترو بودم لپتاپم دوبار خورد زمین، الآن فن لپ تاپم غر غر می کنه، فنش رو قراره بخرم خودم عوضش کنم، طریقه باز و بسته کردنش هم یه فیلم هست آپ می کنم میزارم تو سایت، فقط حالا که می خوام این غول رو بازش کنم اگه میشه کسی اطلاع داره راهنمایی کنید دیگه چیکاراش بکنم؟ مثلاً باد بگیرم تو قطعاتش؟ رمم 6ـه، ارزش داره به 2 دیگه بذارم روش بشه 8 یا فرقی نمی کنه؟ این یه ماده هست میمالن رو cpu اسمش فکر کنم سیلیکون بود، این نیاز هست استفاده کنم؟؟
سلام دوست عزیز
من این لپ تاپ و باز کردم ، عکس های کامل باز کردنش و کامل گرفتم و دارم اگه مایل باشی واست میفرستم
اتفاقا 2 تا پست قبلی خودم گذاشته بودم و به بقیه دوستان هم قول داده بودم که عکس ها رو میذارم روی سایت اما به خاطر گرفتاری تا الان نتونستم و همینجا از همه دوستان عذر میخوام
سعی میکنم هر چی سریع تر عکس ها رو بفرستم
دوست عزیز کاش اول فن لپ تاپت و سرویس میکردی بعد اگر میدیدی جواب نمیده اقدام به خرید میکردی چون معمولن با یک سرویس ساده ردیف میشه
اطمینان داشته باش که خیلی خاک نگرفته و با یک فوت میشه خاک گیری کرد
فقط یک سوال مگه برای cpu هم اتفاقی افتاده ؟ به خاطر اون چسب سیلیکون گفتم
مرسی داداش، مهندسی که پیشش بردم گفت سرویس فن جواب نمیده، فنش رو عوض کردم. بعدم چون گفتم حالا دارم در لپ تاپو باز می کنم یباره سرویسش هم بکنم و خمیر نقره هم بزنم. دیگه همش رو گذاشتم به عهده خود همون تعمیر کار، ففنش شد 95 تومن، خمیر سیلیکون هم 15، اجرت هم 15 گرفت، جمعاً 125 پیاده شدم ولی الآن گوش شیطون کر صدا فنش کمتر بیرون میاد. حالا دیگه گذشت ولی مرسی از جوابت![]()
اين لپتاپ از لحاظ زاويه ديد و بازتاب نور چطوره؟ضمانتش چيه؟
شما آخرین درایور ماوس پد رو بارگذاری و نصب کن ببین پاسخ میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)