تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 111 اولاول ... 65696102103104105106107108109110 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1102

نام تاپيک: Darksiders II

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

بله حتی در صورتی که آپوکالیپس تموم می کنی نیوگیم پلاس رو نایتمیر نمیده... البته دیوانگیه نایتمیر... چون اگه بمیره برم میگردی به ابتدای بازی حتی اگه مرحله آخر باشی درست بری.میگرده به صفر درصد... یعنی فاجعه یعنی وحشتناک! من دو بار این بلا سرم اومد... حتی یه مرحله هست می ری به جنگ گارن البته اختیاری هست این مرحله همون جا که از دست آتیسی که سطحش میاد بالا فرار می کنی و دیواره بالا می ری اونجا اگه آتیش بگیری مرگ محیطی محسوب نمی کنه من که هر 1 ساعت یک ساعت از سیوم بک آپ می گرفتم بارها با مردن به صفر رسیدم ولی سریع لود می کردم... نایتمیر هیچ حسنی نداره خودمم نمی دونم چرا لج بازی می کردم که روی نایتمیر تموم کنم بیفایده اس واقعا
    خدا نشون نده. یادمه قدیما بازیای سگا اونطوری بود. واقعا نایتمیره دیگه. عجب پشتکاری عاقا راستی یه چیزی...
    متوجه شدم خیلی از کوئستایی که شماها در موردش حرف می زنین واسه من نیس! مثل چیزایی که واسه Karn پیدا می کنی (قطب نما وسپر و ...) و این crucible ها روهم برام باز نمی کنه. مشکل از چیه؟ از آپدیته بازیه که باید جدیدش رو بریزم یا از چیز دیگه ایه؟

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاید ولی شک دارم به این دوتا که گفتی وسایل گمشده کارن توی همون مرحله و تامبی که اول بازی هست پیداشون می کنی 4 تا هستن... اتفاقا فوق العاده سر راه هستن و مشخص یکیشون درست روی اون چیز چاه مانند هست اواخر تامب یکیشون اونجاست فوق العاده راحت و دم دست هستند همه اشون... اگه ازت می خواد وقتی حرف می زنی مطمئنم که هستند... کروشبل هم اواخر بازی به طور کامل مراحلش آنلاک میشه... مطمئنم که اگه نسخه بازیتون درست باشه باید بتونید به هر دوتا دسترسی داشته باشید...

3. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه daren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    demonata

پيش فرض

شاید ولی شک دارم به این دوتا که گفتی وسایل گمشده کارن توی همون مرحله و تامبی که اول بازی هست پیداشون می کنی 4 تا هستن... اتفاقا فوق العاده سر راه هستن و مشخص یکیشون درست روی اون چیز چاه مانند هست اواخر تامب یکیشون اونجاست فوق العاده راحت و دم دست هستند همه اشون... اگه ازت می خواد وقتی حرف می زنی مطمئنم که هستند... کروشبل هم اواخر بازی به طور کامل مراحلش آنلاک میشه... مطمئنم که اگه نسخه بازیتون درست باشه باید بتونید به هر دوتا دسترسی داشته باشید...
    نه هر چی با کارن حرف می زنم بهم ماموریت نمیده. وقتی تو گاید بازی خوندم خیلی از ماموریتها رو برام باز نمی کنه.
    کروشیل هارم برام باز نمی کنه. رو مجسمه های سبز که میرم مراحل رو برام نشون می ده ولی وقتی می خوام فست ترول کنم میگه دسترسی به این قسمت در جدیدترین نسخه بازیه. مشکل از اینکه آنلاین بودم یا مشکل از نسخه بازیمه؟

5. این کاربر از daren بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بازی رو تموم کردم چند ساعت پیش...
    باس فایت آخر خیلی راحت بود، انتظار داشتم یکم بیشتر درگیر کننده باشه!
    در کل خیلی از بازی لذت بردم! کلی کیف داد!
    4 تا آیتم مربوط به GnoMAD's Gnomes هم جمع کردم و یه scythe بهم داد که زیاد هم قوی نیست! بیشتر جنبه فان داره.

الان فقط درگیر Relicـهای Ostegoth هستم! خیلیاشو گرفتم ولی چندتا موندن!! احتمالاً اینارو تو پلاس بگیرم، چون اینجا دیگه خیلی کار سخته...!

7. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Advanced Ali-001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آرمین من خودم بازی رو با این نیت شروع کردم که اول کل کوئیست هارو برم (چه ساید کوئیست ها و چه کوئیست های اصلی) و کل کالکتیبل هارو جمع کنم، بعد که بازی رو تموم کردم واسه چندتا اچیومنت باقی مونده (مثل همین لول 30 شدن)، پلاس رو شروع کنم
    ولی الان میبینم خداییش خیلی سخته D: ! کالکتیبل ها پدر در میاره!
    دیگه تقریباً فکر میکنم آخرای بازیم! بازی فوق العادست! خیلی دارم باهاش حال میکنم!

آقا شما اگه برای PC اورجینال گرفتی مارو تو استیم اد کن!! (آیدیم تو امضا هست)
    داداش حله فقط رکوردامو به پای خودت نزنی!!!!

اینم آی دی من فقط بگو اد کنن هرکیو میشناسی داداش:

rayman1991ali
    Last edited by Advanced Ali-001; 13-01-2013 at 23:55.

9. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بازی رو تموم کردم چند ساعت پیش...
    باس فایت آخر خیلی راحت بود، انتظار داشتم یکم بیشتر درگیر کننده باشه!
    در کل خیلی از بازی لذت بردم! کلی کیف داد!
    4 تا آیتم مربوط به GnoMAD's Gnomes هم جمع کردم و یه scythe بهم داد که زیاد هم قوی نیست! بیشتر جنبه فان داره.

الان فقط درگیر Relicـهای Ostegoth هستم! خیلیاشو گرفتم ولی چندتا موندن!! احتمالاً اینارو تو پلاس بگیرم، چون اینجا دیگه خیلی کار سخته...!
    نه نه نه بازی رو تموم کن بعد برو پلاس همرو باس پیدا کنی.
    یکی سایت گزاشته بودم چندین صفحه قبل بازی رو 100 درصد کن بعد برو سراغ پلاس.

11. 2 کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

خدا به خیر کنه این ترم مشروط نشیم واسه این بازی خوبه! لامصب انقدر جذابه آدم دلش نمیاد از بازی بیاد بیرون!!
    علی جان، من شماره ادد کردم، بیا یه گیفت بدم، یه گیفت بدی که اچیو رو بگیریم D:

آخه لامصب یه سری هاش تو دانجن ـاس!! دوباره آدم بخواد به دانجنا برگرده گیج میشه!! نمیدونم والا! ببینیم چی میشه حالا

13. این کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

daren عزیز به بهتره دی ال سی های 16 گانه رو بریزی فکر کنم حل میشه مشکلت
    ببین این فایل ها رو داری یا نه اگه نداری کپی کن توی مسیر مشخص شده پیوست کردم

شماره یک کروشبل پس هستش...

15 مال آرگول تامب هست
    16 آبیسال فورج
    17 شادو آف دیث shadow of death
    18 هم دیمون لرد بلیال

این چها تا مثل پاکت خالی هستند 1 - 14 فعال می شن ولی برای فعال شدن اینا باید خرید کنی حتی داخل اینها رو نگا کنی یه فایل به اسم PERSISTENT وجود داره این یعنی باید دی ال سی کامل نصب بشه در آیند البته هر 4 تا دی ال سی رسما عرضه شدن و آخریشم دیمون لرد بلیال بود که حدود یکی دو ماه پیش اومد

+
    و اما میریم سراغ آرین و می کشونیمش پای میز محاکمه که خیلی شلوغی می کنه و زده رو دست من و علی

آرین جان علی راست میگه حالا که پیدا کردی بقیه اش رو هم پیدا کن بره دوباره که رفتی نیو گیم پلاس عمرا اگه حوصله ات بکشه که اینهمه کالکتیبل رو پیدا کنی دوباره

پیدا کردن آیتم های Rare و همینطور GnoMAD's Gnome جاس فور فانه در مقابل یه سری از آیتم هایی که توی لول بالا گیر میاری چیزی نیستند... گرچه من همه آیتم های Rare رو نگه می دارم و نمیفروشم یا قربانی نمی کنم گرچه بعضی ها اصلا قابل قربانی کردن نیستند

15. 4 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

چی میگی آرمین من13 دور بازی کردم هر دور هم همرو گیر آوردم نزار عکس بزارم آرمین آی دی من تو استیم مشخصه دوست عزیزمون مارمولک رکوردای منو دیده.

17. این کاربر از Advanced Ali-001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

علی تو که زدی جد آباد بازی رو درآوردی پسر دی:
    کارت درسته بخدا...

این بازی واقعا شیرین و دلچسبه... کم پیش میاد یه بازی رو اینطور بچسبم و ول نکنم

19. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •