تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 91 هستید؟

راي دهنده
367. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

190 51.77%
  • تجربی

105 28.61%
  • انسانی

20 5.45%
  • هنر

17 4.63%
  • سایر رشته ها

35 9.54%
صفحه 106 از 461 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 4605

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 91 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من میخوام از الان شروع کنم ! رو چه درسایی تمرکز کنم بهتره ؟؟

شما امسال کلاس چندوم هستید؟
    ابتدا سعی کنید نقاط ضعفتون رو بهبود ببخشید.
    و البته به دروس تخصصی در هر رشته هم توجه کنید.

---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------

من احتیاج دارم که فقط دروس عمومی رو بخونم ! کتاب درسی هم ندارم! از کدام کتاب ها کمک اموزشی میشه بهترین استفاده رو کرد؟ و ایا کسی هست که تمرکزش روی دروس عمومی باشه و من رو همراهی کنه؟

دروس عمومی را خوب زدن در ازمون سراسری میتونه کمک زیادی بکنه به فرد ولی دروس تخصصی مهمتر هستند پس اونها رو از دست ندهید.وفقط به دروس عمومی تکیه نکنید ......

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام.من امسال باز میخوام کنکور بدم(3ومین بار).سال اول ریاضی دادم اون موقع کلا تو قید درس نبودم خیلی تنبل بودم رتبم 23000 شد
    امسال تجربی دادم شدم 2200
    دیگه سال بعدو میخوام بترکونم شهید بهشتی قبول شم ان شا الله
    ولی واقعا به یه مشاوره نیاز دارم
    درسارو چطور بخونم؟همه با هم یا 2ماه 2 درس 2ماه 2درسه دیگه؟
    دفتر برنامه ریزی استفاده کنم؟؟ کدومش؟
    زیستم خیلی خوبه امسال 82% زدم به نظرتون از الان دوباره بخونم یا فعلن بیخیالش شم؟

اینکه دروس را چه طور بخونید بستگی به توانایی های خودتون دارد.واینکه چه طور برنامه ریزی کنید.
    ولی برای برنامه ریزیتون میتونید به صورت هفتگی کار کنید به نظر من بهتر هست چون یک برنامه کوتاه مدت برای خودتون ایجاد میشه در بازه های زمانی بیشتر امکان فاصله گرفتن از برنامه و هرج و مرج هستش.
    دفتر برنامه ریزی بهنظر منم فید هست و انگیزه میده و باعث میشه هدفمندو روی اصول کار کنید و برای دروس عمومی و اختصاصیتونهم به طور صحیح براشون وقت بزارید.
    دفتر برنامه ریزی «هفته‌های من» نسبت به سایر دفاتر بروز رسانی جدید تری داره و نیز مقلات مشاوره ای خوبی هم دارد.
    اینکه شما تونستید زیست رو بالابزنید خیلی خوب هست .ولی سعی کنید که باعث غرورتون نوشد.و ان را رها نکنید تا مطالب را فراموش کنید.

موفق باشید

3. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه milla.online's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Lian

پيش فرض

سلام
    یه سوال داشتم واسه یکی از دوستام که برای بار دوم می خواد کنکور تجربی بده...
    میگن کتابای ریاضی و زیست پیش عوض شده...حالا واسه آزمون های کانون که از 22 مهر شروع میشه به نظر شما چه کتابی بگیره؟؟کتاب های پارسالش (خیلی سبز)جوابگو هستن؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

منم میخوام الان شروع کنم ‌!!
    نمیدونم روی چه چیزهایی بیشتر تمرکز کنه کنم !!
    میشه یکی مارو انجا تحویل بگیره ؟؟

آخر فروم باز hermione's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    !!جاده!!

پيش فرض

قبل از این که اولین آزمون مهر قلمچی بگم که از همین آزمون محکم بخونید ،آزمون قبل رو حتماَ حتماَ ارزیابی کنید (دفتر کلاسوری واسه اینکار خیلی عالیه) و 2،3 روز قبل از آزمون تست ها ، نکات و این دفتر ارزیابیو مرور کنید اگه این کارو انجام بدید ترازتون اگه بالاست که ثابت می مونه اگه هم پایینه کم کم رشد می کنید .
    آزمون های قلم چی اگه به برنامه نرسید و 1،2 آزمون عقب بیوفتید سیرنزول تراز شروع میشه و آخرش فاجعه میشه
    پس سعی کنید استارتتون خیلی محکم باشه
    از زمان اینترنتتون کم کنید 9-10 ماه دیگه ارزش ثانیه های الانتونو درک می کنید .

7. 4 کاربر از hermione بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

مننون که جواب ندادی ولی مرسی از راههنماییت !

اگه نباشه جاش خالی می مونه 12p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

لطفا هرکی میدونه جواب بده...

1)در زبان فارسی هامون شکی نیست اما من به دلیل هزینه حدود11000ت برا4تست!!!وحجم بالاحدود370ص اون رو نمیگیرم.حالا به نظرشما بعداز هامون بهترین کتاب چیه؟؟(خودم میگم رمزینه)راستی سطحم خوبه.

2)بچه ها بنظرتون کتاب بانک تست سبز براعربی کافیه؟درسنامه ش برا یادگیری کافی خوبه؟
    اگرنه بین ایادفیلی وفوت وفن برا یادگیری وتست کافیه ویا کدوم برا تست بیشتر بانک یا گاج سفید؟؟؟

3)بچه های قدیمی ی اونای که91کنکور دارن برا زبان چه کردن؟ من براسوم که 3یا4تست میاد زیاد نیست کتاب اناری 3بخونم بعد بین اندریدینگ و درک اناری کدوم خوبه؟یا شما سبز و شبقره گرفتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

4)گسسته تست فار بهتره یا گاج سفید برا تسلط؟

5)تحلیلی فار یا گاج سفید؟

6)برا پایه هنوز مشکلم حل نشده دریافت یا گاج یا مبتکران یا ترکیبی از دوتاشوووون؟؟؟(کسی میتونه عکس های 2جلد مبتکران هندسه 1و2 ابوالقاسمی بذاره؟؟)

7)برای شیمی خودم به مبتکران تست خیلی علاقه دارم پی دی اف خیلی سبز هم دیدم از طبقه بندی بودن مبتکران خوشم میاد که همه ازاد و سراسری داره!!
    حالا شما از چه نظر میگید سبز بهتره؟(از درسنامه یا تست یا..)میشه دلیل بیارید؟

کــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــمــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــک
    Last edited by 12p; 21-09-2011 at 11:54.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اگه عربی رو حدود 30 میزنی فوت وفن عالیه !!

---------- Post added at 02:22 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------

اشتباه نکن رفیق هندسه 1.2 فقط گاج سفید !!فقط

12. 3 کاربر از milad_face_off بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SuperSt@r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    نيوكمپ

پيش فرض

من رشته ی ریاضی !! م

و به کمک همتون جدی نیاز دارم من الان میخوام شروع کنم میشه هوای مارو داشته باشید

سلام دوست گل
    به نظر من همه درسات رو خوب بخون ولی تو یکی دو درس سعی کن خیلی قوی باشی و درصدات توی اونا بالا باشد
    مخصوصا به شما که رشتتون ریاضی هس توصیه میکنم خیلی روی ریاضی تمرکز کن چون چنتا سوال بیشتر تو درس ریاضی میتونه تاثیر چشمگیری داشته باشه و شما رو توی کنور جابجا کنه البته اگه از بقیه دروست غافل بشی ضرر میکنی و از بقیه عقب میمونی یه توصیه هم بهت میکنم که از همین الان الان شروع کن درس خوندت رو و به عقب نیندازش

14. 2 کاربر از SuperSt@r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •