دوستان قبلا تو همین تاپیک گفتن هلیله سیاه رنگ مو رو برمیگردونه من ازش چیزی نمیدونم فقط شنیدم
ولی در مورد رنگ مو
چه برا خانوما چه برا اقایون باعث ریزش مو میشه منتها تو اقایون شدید تر
شما بزاری موهات سفید شه خیلی بهتره تا اینکه کلا کچل شی.
دوستان قبلا تو همین تاپیک گفتن هلیله سیاه رنگ مو رو برمیگردونه من ازش چیزی نمیدونم فقط شنیدم
ولی در مورد رنگ مو
چه برا خانوما چه برا اقایون باعث ریزش مو میشه منتها تو اقایون شدید تر
شما بزاری موهات سفید شه خیلی بهتره تا اینکه کلا کچل شی.
Last edited by AliROCK; 15-04-2014 at 21:28.
رنگ مو آره..ولی اون روز شبکه سلامت از شامپو رنگ مو تعریف میکرد!من مشکل زیادی ندارم با سفیدی موهام! فقط از این بدم میاد که همه فکر میکنن 5 6 سال پیرتر از سن واقعیم هستم.
من متوجه هستم 3 تا پسر دایی دارم هر 3 تا مشکل شما رو دارن یکیشون 35 سالشه انگاره 42 ارثی هست متاسفانه حالا شما این هلیله سیاه رو هم مصرف کن شاید جواب داد فقط خیلی تلخه
شامپو رنگ خوبه ولی بروشر داخلشو حتما مطالعه کنید
اگر هم سرتون خیلی حساسه مثلا شامپوهای معمولی استفاده میکنین میسوزونه اینم برا سرتون خوب نیست ولی اگه حساسیت ندارید مشکلی نیست ژل آلوئهورا و مصرف ویتامین e هم جلوی سفید شدن رو میگیره
سلام . کسی اینجا هست که داروی پُرپشت کننده ی مو که اسمش طلسم هست و مدتی تو تلوزیون تبلیغش میشد و خودِ سازنده اش هم ازش مصرف کرده و با موهای پرپشت تی تلوزیون باهاش مصاحبه کردند رو امتحان کرده باشه ؟
سلام
آقا من نفهمیدم فیناستراید عوارضش دائمی هست یا نه؟!
هر سایتی میرم یه حرف متفاوت زده! جالب اینجاست دکترها هم نظرهای گوناگونی دارند در مورد این قرص! یکی میگه مصرفش بدون عوارض دائمی هست یه دکتر دیگه میگه عوارض طولانی مدت هم داره!
محلول ماینوکسیدیل به تنهایی جلوگیری میکنه از ریزش؟
یه محلولی به اسم روگن هست که میخواستم بدونم نظرتون چیه؟ چون قیمتش بالاست میخوام اگه واقعا موثر هست استفاده کنم.
سپاس![]()
عوارض بعد از قطع کردن قرص از بین میره دائمی نیست اصلا عوارض نداره
2. خیر
3.روگین=ماینوکسیدیل خارجی هست عوارض کمتری داره
عوارض کمتری داره روگین به تنهایی کافی نیست
ممنون از پاسختون
مگه ماینوکسیدل هم عوارض داره؟ منظورتون همون احساس خارش و حساسیت پوستی هست؟
قرص فیناسترایدخارجی خیلی گرونه. میخوام بدونم نوع ایرانیش را مصرف کنم مشکلی نداره؟ خیلی ها گفتن که مشکلی خاصی تاحالا گذارش نشده اما خوب همین که تو ایران تولید میشه با توجه به حساسیت موضوع باید مطمئن باشم که مشکلی بوجود نمیاره.
حالا با توجه به مصرف قرص مذکور و همچنین محلول رویگن امید به جلوگیری از ریزش هست؟ بعد از چند وقت حداقل از ریزش جلوگیری میکنه؟
باز هم سپاس![]()
نوع ایرانی فیناستراید مشکلی نداره
بله همون خارش و سوزش منظورم بود تو روگین کمتر هست
اگه کنار ماینوکسیدیل یه لوسیون هم مصرف کنید عالی میشه قرصهای ویتامینه هم کمک میکنه مثله silica q10 و اکوفن
توی تبلیغ روگین نشون میده که بعد از 12 هفته مو دوباره درمیاد. حالا نمیدونم راست هست یا صرفا ترفند تبلیغاتیشون هست.
چه نوع لوسیونی مثلا؟ یه چیزی بگید که بتونم اینجا پیدا کنم.
برای خارش سر ناشی از ماینوکسیدیل چه نوع شامپوی میشه استفاده کرد؟
![]()
برای خارش اگه خیلی اذیت میکنه بتامتازون مصرف کنید اگه فقط خارش هست سوزش نداره نیازی نیست بتا مصرف کنید
بله روگین زود جواب میده اگه به سر بسازه
لوسیون alpecin
Last edited by AliROCK; 23-04-2014 at 02:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)