نتایجای بازیا امشب باحال بود.
صبا 4 تا خورد و باخت.
سپاهان تو اصفهان باخت.
راه اهن برد.
سایپا برد .
پرسپولیس برد!!
بازیا پرگل بود.
فردا چه شود نتیجه بازیه استقلال...
نتایجای بازیا امشب باحال بود.
صبا 4 تا خورد و باخت.
سپاهان تو اصفهان باخت.
راه اهن برد.
سایپا برد .
پرسپولیس برد!!
بازیا پرگل بود.
فردا چه شود نتیجه بازیه استقلال...
با یک بازی کمتر، استقلال صدر نشین لیگ برتر شد
به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، در حالیکه چند ساعت به آغاز مسابقه دو تیم استقلال و فولاد زمان باقی مانده،با برتری پرگل تیم فوتبال شاهین بوشهر در برابر صبای قم تیم فوتبال استقلال با یک بازی کمتر به صدر جدول رده بندی لیگ برتر صعود کرد. شایان ذکر است بازی دو تیم استقلال و فولاد از ساعت 22 و 30 دقیقه امشب در ورزشگاه تختی اهواز آغاز میشود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ما امشب برگ برنده هایی هم داریم
کرارو ولید با ابو هوایه اهواز اشنایی کامل دارند و راحت میتونند بازی کنند
همینطور میداوودیو شریفات
من بازیهای این فصل فولادو ندیدم ولی با توجه با شیوه بازی پارسالش و تفکراته جلالی باید رابطه هافبکاشونو با مهاجماشون قطع کنیم.سعی میکنن با استفاده از سرعت بازیکناشون دفاع مارو جا بذارن.حنیفو حسینی باید مواظب باشن جا نموننو خطا نکنند.اگه رابطه هافبکا و مهاجماشونو قطع کنیم احتمالا به بازیه مستقیم از دفاع به حمله رو بیارن که بازم تو نبردایه هوایی خط دفاعیمون باید هوشیار باشه.تو این شرایط چاره ای نیست که از عزیززاده استفاده کنه.کارمون با نبودنه پژمان خیلی سخته
منتظری هم با توجه به پستش سرعت خوبی داشت و هم سر خوب میزد اما الان حسینی تو نبردایه سرعتی میتونه خوب عمل کنه ولی هوایی رو نمیدونم.در نبردایه هوایی عزیززاده خوبه که اونم سرعتش تعطیله
من بودم امشب این ترکیبو میفرستادم تو زمین
------------------------------رحمتی------------------------------
شیرزاد------------حسینی---------عمران زاده-----------حمودی
----------------------------تیموریان-------------------------------
-----------ولید-------جباری--------کرار----------حیدری--------
----------------------------مجیدی-------------------------------
و دقیقه 60 به بعد باید تیمو هجومی تر کنیم تا دفاع رو تو زمین فولاد انجام بدیم که تو لاکه دفاعی نریم فولاد داماشو مس نیست فشار بیاره گل نزنه
شیرزاد------------تیموریان---------عمران زاده-----------حمودی
----------------------------رحمتی-------------------------------
-----------جباری---------------کرار------------حیدری--------------
------------------میداوودی-------مجیدی------------------------
اندو گفته بود دفاع وسطم میتونم خوب باری کنم.30 دقیقه اخر اندو اونجا بازی کنه بهتر جواب میده و با وجود میداوودی باید رو سانترایه خسرو حساب کنیم
حالا این نظر من بود اما فکر کنم ترکیبی که مظلومی بذاره تو زمین این باشه
شیرزاد-----------عمران زاده--------حسینی--------------حمودی
-------------------رحمتی----------------تیموریان-------------------
-----------------------------کرار(جباری)------------------------------
ولید(یوسفی)---------------------------------------------------حیدری
----------------------------مجیدی(میداوودی)-----------------------
Last edited by Amir M.ohAma.D; 25-08-2011 at 13:49.
کلا تیم های مورد علاقه ی من همه به هم کمک می کنن
شاهین به استقلال- استقلال به شاهین!
یه سوال!
کریمی که بازی بعدی محروم شده یعنی بازی با ذوب آهن محرومه؟
پس دربی رو بازی می کنه؟
یا چون بازی با ذوب آهن به تعویق افتاده بازی با استقلال رو محروم میشه؟؟
میداودی برای اولین بار در ترکیب اصلی؟
آرش برهانی مهاجم تیم فوتبال استقلال که پس از چند بازی که با تغییر پست در ترکیب تیم قرار گرفت اعلام کرد از شرایط خود در ترکیب تیم راضی نیست و پستی که مربیان برای وی در نظر گرفتند عامل اصلی ناکامی هایش در گلزنی است به احتمال فراوان در بازی امشب آبی ها از روی نیمکت استقلال را همراهی می کند و جزو نفرات ثابت تیم مقابل فولاد خوزستان نیست. آرش برهانی در چند بازی اخیر استقلال پشت سر فرهاد مجیدی قرار می گیرد و به عنوان هافبک هجومی تیم را همراهی می کند اما پرویز مظلومی اعلام کرده است با وجود نارضایتی برهانی از پست فعلی اش اعضای کادر فنی استقلال نیز از وضعیت این بازیکن در تیم رضایت ندارند و معتقدند وظایفی که مربیان به وی واگذار کردند در زمین بازی اجرا نمی شود. گفتنی است؛ این بازیکن به احتمال فراوان از روی نیمکت بازی امروز تیمش را تماشا می کند تا میلاد میداودی دیگر مهاجم آبی ها را برای اولین بار از ابتدای بازی استقلال در ترکیب این تیم قرار بگیرد.
تیموریان: یک لشگر مصدوم داریم
آندو تیموریان بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: تیم ما به خاطر بازیکنان مصدومی که دارد به هیچ وجه شبیه تیم کهکشانی نیست، ظاهرا این همه بازیکن داریم ولی در اصل یک لشگر مصدوم داریم. او افزود: ما متاسفانه لیگ را با یک لشگر مصدوم شروع کردیم و این موضوع به هر حال در این روند تاثیر گذار بوده است چرا که نتوانسته ایم از تمام توان خود به طور کامل استفاده وی اضافه کرد: اگر بازیکنان مصدوم ما برسند به طور قطع شرایط استقلال متفاوت خواهد بود و تازه به یک تیم کامل تبدیل می شویم.
تیموریان در پایان گفت: استقلال تیمی است که امسال برای قهرمانی بسته شده و به طور قطع با اضافه شدن بازیکنان غایب شرایط این کار مهیا خواهد شد.
کنیم.
پوریا پورسرخ/پرسپولیسی هستم اما اولین نفری بودم که رفتم ختم ناصر خان
پوریا پورسرخ که دوست نزدیک علی کریمی است از مهمانان ویژه بازی پرسپولیس و نفت آبادان بود.
رفیق نزدیک علی کریمی است و در بازی با نفت آبادان چون کریمی محروم بود و نمی توانست بازی کند به همراه او به ورزشگاه آزادی آمده بود.خجالتی،حساس و البته پرسپولیسی.مدام در فکر این بود که از دست خبرنگاران فرار کند و خودش را پنهان می کرد تا مقابل دوربین های تلویزیونی قرار نگیرد.یک لحظه هم از کنار علی کریمی کنده نمی شد اما وقتی خبرنگاران جادوگر را احاطه کردند تا در مورد بازی خوب پرسپولیس سوال کنند پوریا پورسرخ تنها شد و دقایق کوتاهی با خبرنگار خبرآنلاین گپ زد.او چندان مایل به مصاحبه نبود و مدام می گفت:«ضبط نکنید،من را قایم کنید تا از جلوی دوربین ها رد شوم!»
بازی های پرسپولیس را به خاطر کریمی به ورزشگاه می آیید یا اینکه کلا پرسپولیسی هستید؟
من البته بازی های استقلال را هم نگاه می کنم اما امشب قسمت شد تا با علی به آزادی بیایم.
در استقلال هم دوستی مثل کریمی دارید که به خاطر او به ورزشگاه بیایید؟
من همه استقلالی ها را هم دوست دارم و اولین نفری بودم که در مراسم فوت ناصرخان شرکت کردم.از استقلالی ها با آقای فتح الله زاده،حنیف عمران زاده ویکی دو نفر دیگر هم رفیق هستم.
اما تا به حال کسی شما را برای بازی های استقلال در ورزشگاه ندیده است.
به هر حال قسمت این طور بود که امشب بازی پرسپولیس را از نزدیک ببینم.من چون خودم آبادانی هستم،هم نفت را دوست دارم و هم پرسپولیس را.به همین خاطر امشب به اینجا آمدم.
تا به حال خودتان هم فوتبال بازی کرده اید؟
فوتبال را خیلی دوست دارم،بسکتبال را هم همین طور.البته پرسپولیس را هم خیلی دوست دارم.
نظرت در مورد بازی جواد کاظمیان چیست.او یک بازی خوب مقابل نفت را به نمایش گذاشت.
جواد داداشی من است دیگر،همین.
اگر فوتبال را دوست داری چرا عضو تیم هنرمندان نمی شوی؟
فوتبال را دوست دارم اما قسمت نبوده که عضو این تیم شوم.
اگر فوتبالیست می شدی فکر می کنی شبیه کدام بازیکن بودی؟می توانستی مثل علی کریمی شوی؟
اگر مثل علی کریمی که بودم که تکلیفم خوب بود.
شما رابطه خوبی با کریمی دارید و برای بدرقه او،زمانی که می خواست به آلمان برود هم رفته بودید؟
بله همین طور است.من علی را دوست دارم و برای بدرقه اش به فردوگاه رفته بودم.گفته بودم مصاحبه نمی کنم اما سوالات را یکی یکی پرسیدید و تمام...
فروش ۱۰ هزار بلیت در بازی فولاد و استقلال
۱۰هزار قطعه بلیت برای مسابقه ۲ تیم فوتبال فولاد خوزستان و استقلال تهران فروخته می شود. این بلیت ها ازصبح امروز درگیشه های ورزشگاه تختی اهواز در اختیار علاقمندان قرارداده خواهد شد.
کی گفته داربی را می بازیم؟
برد مقابل نفت را به فال نیک می گیرد و می گوید امیدوار است که این پیروزی پایان حاشیه های پرسپولیس باشد.
عقیده اش این است که پرسپولس حاشیه داشته و حاشیه های این تیم با برد مقابل نفت آبادان از بین نخواهد رفت.این حرفی است که علی کریمی آن را به زبان می آورد.او که به همراه دوست صمیمی اش پوریا پور سرخ در ورزشگاه حاضر شده بود در مورد این بازی می گوید:«باید این پیروزی را به هواداران واقعی که تعدادشان هم کم نبود تبریک بگویم.امیدوارم این روند ادامه پیدا کند تا در بازی های بعدی هم پرسپولیس بتواند نتایج دلخواه را بگیرد.البته هواداران هم حق دارند اما حرف من این است که اگر آنها مثل بازی با نفت نود دقیقه تیم را تشویق کنند مطمئن باشید که وضعیت از این بهتر می شود.»
کاپیتان پرسپولیس این را می گوید و در پاسخ به این سوال که امشب مثل یک هوادار به ورزشگاه آمدید وبازی را از نزدیک تماشا کردید ادامه می دهد:«به هر حال نشستن روی سکو سخت است.اما خوشحالم که پرسپولیس توانست نفت را شکست دهد.این پیروزی برای ما اهمیت زیادی دارد.فکر می کنم بچه ها کم روحیه شده و اعتماد به نفس خودشان را از دست داده بودند که با این پیروزی تا حدودی همه چیز سر جای خودش برگشت.البته عقیده من این است که شرایط با پیروزی های بعد بهتر خواهد شد.»
جادوگر که در بازی با مس سرچشمه از زمین مسابقه اخراج شده بود در مورد نبودنش در ترکیب سرخپوشان می گوید.او که با جدیت تمام حرف می زد گفت که مشکلات پرسپولیس خودش بوده و در نبود او بازیکنان موفق شدند نفت آبادان را شکست دهند.:«مشکلات پرسپولیس من بودم!فکر میک نم نبودنم تاثیرات زیادی داشت که یکی از آنها پیروزی مقابل نفت بود.به هر حال امیدوارم که این پیروزی پایان روزهای بد پرسپولیس باشد.»
کریمی در واکنش به این سوال که این روزها پرسپولیس خوب بازی نمی کند و خیلی ها از حالا آنها را در داربی پایتخت بازنده می دانند این واکنش را نشان داد و گفت:«این را چه کسی می گوید؟شما؟اصلا قبول ندارم.ما ابتدا بازی با ذوب آهن را در پیش داریم که باید تمام تمرکزمان روی آن بازی باشد.پس از این بازی روی داربی هم فکر می کنیم.البته این را هم بگویم که داربی همیشه شرایط خاص خودش را دارد و کسی نمی تواند آن را پیش بینی کند.به همین دلیل است که می گویم پرسپولیس از حالا بازنده داربی نیست و این را هرگز قبول نمی کنم.»
کاپیتان تیم ملی در پایان با اشاره به بازی با اندونزی و اینکه شناختی از این تیم ندارد می گوید:«من نه این تیم را می شناسم نه بازیکنان این تیم را.وظیفه کار فنی است که بازی را برای ما آنالیز کند.اما ما تلاشمان را برای شکست دادن این تیم انجام می دهیم.فکر می کنم این روزها اوضاع تیم ملی خوب است.هدف ما رسیدن به جام جهانی است که امیدوارم این اتفاق بیفتد.»
جلالی :نمی دانم چرا کرار بخشیده شد/بازی بزرگی در راه است
فوتبال ایران/مجید جلالی سرمربی فولاد خوزستان گفت: ما در چهار بازی گذشته خود در مسابقات فصل جاری ، بازی به بازی بهتر شده ایم و در بازی برابر ذوب آهن نیز بسیار عالی کار کردیم و در نظر داریم این روند را در دیدار مقابل استقلال نیز ادامه دهیم .
به گزارش اوج نیوز،وی در نشست خبری پیش از بازی فولاد دربرابر استقلال اظهار داشت: برنامه ریزی بسیار خوبی برای این بازی انجام داده ایم و خوشبختانه بازیکن محروم و مصدوم نیز نداریم و اطمینان دارم که مسابقه با استقلال ، بازی خوب و بزرگی خواهد شد و امیدوارم که سهم ما از این بازی ، پیروزی باشد.
سرمربی فولاد خوزستان در پاسخ به سوالی در مورد دلیل بخشش جاسم کرار عراقی در آستانه دیدار با فولاد نیز گفت: از اینکه کمیته استیناف به چه دلیلی این بازیکن را بخشیده است اطلاعی ندارم اما اگر اشتباه نکنم این دومین بار است که کمیته استیناف این بازیکن را می بخشد و ما امیدواریم که این بخشش ها به بهینه سازی رفتارها منجر شود نه به ساده انگاری بازیکنان.
جلالی در جواب خبرنگار دیگری که به مشکل تمام کنندگی در خط حمله فولاد اشاره کرد نیز پاسخ داد: نمی توانیم بگوییم که تمام کننده نداریم چون ما تقریبا" خط حمله فصل گذشته خود را که عنوان بهترین خط حمله مسابقات لیگ در فصل گذشته را به دست آورد حفظ کردیم ولی به هر صورت ، به زمان نیاز داریم تا به استانداردهای موردنظرمان برسیم.
سرمربی فولاد خوزستان در ارتباط با تیم استقلال تهران نیز گفت: استقلال به مراتب تیمی پرمهره تر از فصل گذشته است و البته ما هم تیم بهتری نسبت به گذشته هستیم که این موضوع به جذابیت های بازی می افزاید و اطمینان دارم که بازی خوبی در پیش داریم و انشاالله که پیروز از میدان خارج شویم.
مجید جلالی در مورد نبود یک بازیکن خلاق در خط میانی فولاد نیز خاطرنشان کرد: به واسطه محدودیت های زیادی که در زمان نقل و انتقالات وجود داشت ، نتوانستیم آنطور که باید به خواسته هایمان جامه عمل بپوشانیم. البته باشگاه فولاد تمام تلاش خود را کرد و حتی به صورت مستقیم با بیش از پنجاه بازیکن وارد مذاکره شد ولی به هر صورت نتوانستیم به آنچه در نظر داشتیم برسیم و باید سعی کنیم بازیکنان جوان خودمان را به سطح موردنظر برسانیم و از آنها استفاده کنیم.
پرویز مظلومی: کرار باید زودتر بخشیده میشد
سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: باتوجه به گرمای هوای اهواز بازی با فولاد برایمان بسیار سخت است ولی در هر صورت امیدوارم که بازیکنانم بتوانند خود را با این شرایط وفق دهند و پیروز بازی باشند.
به گزارش خبرنگار بخش ورزشی ایسنا از خوزستان، پرویز مظلومی در کنفرانس مطبوعاتی پیش از بازی دو تیم فولادخوزستان و استقلال تهران که شب گذشته در سالن کنفرانس باشگاه فجر اهواز برگزار شد، اظهار کرد: فولاد تیم بسیار خوبی است و در بازی هفته قبل مقابل ذوب آهن انصافا موقعیتهای خیلی زیادی روی دروازه تیم ذوبآهن خلق کرد و استحقاق پیروزی را داشت.
وی بیانکرد: هر چند که فولاد از بازیکنان بسیار خوبی برخوردار است و مربی کاردانی چون جلالی در راس آن قرار دارد ولی ما هم تیم استقلال هستیم و بازیکنان بسیار خوبی داریم. تیم ما به لحاظ آمادگی جسمی و روحی در شرایط خوبی قرار دارد و آماده نبرد با فولاد هستیم. امیدوارم علاوه بر اینکه بازی خوب و تماشاگرپسندی انجام میدهیم پیروز بازی هم باشیم.
سرمربی تیم فوتبال استقلال افزود: ما برای هر سه امتیاز بازی به اهواز آمدهایم و اصلا دوست نداریم که به دنبال یک امتیاز باشیم. امیدوارم خداوند هر سه امتیاز بازی را نصیب تیم ما کند.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا تیم استقلال در چند سال اخیر مقابل فولاد در اهواز شکست خورده است؟ گفت: نمیدانم که چرا فولاد در اهواز مقابل تیم استقلال و همینطور پرسپولیس این قدر با انگیزه بازی میکند. ای کاش تمام بازیهای تیم فولاد به این شکل باشد. سال گذشته هر چند که بازی خوبی ارایه دادیم ولی بر اثر یک پنالتی اشتباه تمام شیرازه تیممان به هم ریخت و نتوانستیم پیروز شویم. در کل شرایط تیم استقلال در این فصل نسبت به فصل گذشته متفاوتتر شده و ما بسیار منسجم و قویتر بازی میکنیم. در این فصل انگیزه بازیکنان تیم برای قهرمانی چند برابر شده. این در حالی است که ما فصل گذشته تیم ناقصی داشتیم و بازیکنان را دیر جمع کردیم و در کل مشکلات فراوانی داشتیم.
مظلومی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه باتوجه به اینکه در چند هفته اخیر استقلال چندان بازیهای تماشاگرپسندی ارایه نمیدهد و فقط به فکر کسب نتیجه است و از طرفی در چند سال اخیر مقابل فولاد در اهواز پیروز نشده است چطور میگویید که برای کسب سه امتیاز بازی آمدهایم؟ گفت: روز گذشته وقتی به سایت باشگاه فولاد مراجعه کردم دیدم که از جانب مجید جلالی نوشته است ما استقلال را در این بازی ششتایی خواهیم کرد. آیا این موضوع با عقل شما جور در میآید؟ هر کسی قبل از بازی کُری خودش را میخواند و این یک امر طبیعی است. در واقع آن چیزی که مهم است و برای هر دو تیم در زمین بازی رقم میخورد استفاده بهتر از موقعیتهای به دست آمده و در نهایت نتیجه بازی است.
وی ادامهداد: فصل گذشته استقلال در هر بازی فرصتهای گلزنی بسیاری داشت و از موقعیتهای خود کمتر استفاده کرد ولی در حال حاضر به این جمعبندی رسیدهایم که با این نحوه بازی کردن از کمترین فرصتهای خود بهترین استفاده را ببریم. برنامه ما این است که به دنبال یک فوتبال منطقی باشیم و دیگر حملات بیوقفه و بیهدف را انجام ندهیم.
سرمربی خوزستانی تیم استقلال تهران افزود: اینکه تیم ما گاهی مواقع روی خلاقیت یک بازیکن گلی به ثمر میرساند مگر مشکلی دارد؟ ما در واقع بازیکن را به این علت در زمین قرار میدهیم که از خلاقیتاش نهایت استفاده را ببریم و اگر هم فلان بازیکن موقعیت به دست میآورد یا گلی به ثمر میرساند براساس برنامه است.
وی ادامهداد: اینکه ما در دو بازی بر اثر اشتباه دفاع حریف به گل میرسیم در واقع فشار تیم ما بوده که بازیکن حریف اشتباه میکند و باعث میشود که ما به گل دست یابیم. در هر صورت بازیکنان بزرگی همچون مسی که در فوتبال تراز اول جهان بازی میکنند از خلاقیت خود نهایت استفاده را میبرند. تیم ما نیز بازیکنان این چنین که بخواهیم روی خلاقیتشان حساب باز کنیم، کم ندارد.
مظلومی درباره گرمای هوای اهواز هم گفت: هر چند که هوای اهواز گرم است ولی من این موضوع را بهانهای برای ضعیف کار کردن تیمم نمیدانم. از طرفی فکر میکنم برعکس خود تیمهای خوزستانی بیشترین ضربه را از این گرما میخورند چون باید در این هوای گرم مدام تمرین کنند.
وی گفت: سایر تیمها یک شب به اهواز میآیند و بعد میروند و آمادگی بدن بازیکنانشان برای بازی بعد حفظ میشود ولی بازیکنان خوزستان باتوجه به اینکه در این هوای گرم به تمرین میپردازند آب زیادی از بدنشان از دست میرود و دچار مشکل میشوند.
سرمربی تیم فوتبال استقلال درمورد بخشش جاسم کرار بازیکن عراقی تیمش گفت: انتظار داشتیم که این بازیکن زودتر از این بخشیده شود چرا که وی وقتی محروم شد در جای دیگر بازی میکرد. کرار چون در تیم تراکتورسازی محروم شده بود باید خیلی زودتر مورد بخشش قرار میگرفت ولی دیدید که این بازیکن را در چهار هفته اول لیگ در اختیار نداشتیم. کرار از همان ابتدای لیگ با تیم تمرین کرده است و به لحاظ هماهنگی با دیگر بازیکنان تیم، در شرایط خوبی قرار دارد و این احتمال وجود دارد که در بازی برابر فولاد به میدان برود.
وی درخصوص آمادگی میلاد میداوودی بازیکن خوزستانی تیم استقلال گفت: در هفته قبل قرار بود تعویض سوم تیم باشد و حدود ۲۰ دقیقه بازی کند منتها آسیبدیدگی شیرزاد باعث شد که ما تعویض سوم خود را امیرآبادی قرار دهیم. در کل میلاد در حال حاضر از آمادگی خوبی برخوردار است.
مظلومی با اشاره به اینکه مسوولان تیم در حال تلاش هستند که مشکلات مالی را برطرف کنند، اظهار کرد: متاسفانه مشکلات مالی به طور کامل برطرف نشده است و طبیعتا اگر این مسایل ادامه پیدا کند صددرصد دچار مشکل خواهیم شد. آقای عزیز محمدی در برنامه نود اعلام کرد که قرار است دولت به هیچ تیمی پول ندهد که اگر این اتفاق رخ دهد تمام تیمها دچار مشکل میشوند.
وی گفت: اگر موارد درآمدزایی باشگاهها همچون بلیت فروشی یا حق پخش تلویزیونی تماما به باشگاه استقلال تعلق گیرد دیگر نیازی به بودجه نداریم. در هر صورت لازم است تیمهایی که تحت پوشش دولت هستند به خصوص استقلال و پرسپولیس که از طرفداران بیشماری هم برخوردارند و باید در رقابتهای آسیایی حضور داشته باشند، بیشتر مورد حمایت قرار گیرند.
سرمربی تیم استقلال تهران افزود: ما باید در بازیهای آسیایی به نحوی سرمایهگذاری کنیم که زنگ تفریح تیمها نباشیم. رقبای آسیایی ما تا دندان مسلح هستند و سرمایهگذاری زیادی میکنند ولی ما از این امکانات بهرهمند نیستیم و بعد هم میخواهیم که در رقابتهای آسیایی نتیجه بگیریم. امیدوارم مسوولان کمک کنند تا در بازیهای آسیایی سربلند باشیم.
وی درخصوص در اختیار نداشتن چند تن از بازیکنانش به دلیل حضور در اردوی تیمملی از هفته پنجم به بعد رقابتهای لیگ گفت: از هفته پنجم به بعد، به دلیل حضور بازیکنانمان در تیمملی تیم نصف و نیمهای داریم و باید با ۱۰، ۱۲ نفر تمرینمان را ادامه دهیم. شما خودتان را جای من قرار دهید، با این شرایط چکار میکنید؟
وی تصریحکرد: هفتههای ششم و هفتم دو بازی سنگین با دو تیم قدرتمند تراکتورسازی و پرسپولیس خواهیم داشت و این در حالی است که سه روز قبل از انجام این دو دیدار، بازیکنانمان را در اختیارمان قرار میدهند. به نظر شما آیا من میتوانم کاری کنم؟ بعد از بازی با فولاد سعی داریم طی استراحت دو روزه صبح و بعدازظهر تمرینات خود را با همین ۱۰، ۱۲ نفر آغاز کنیم.
مظلومی در پایان به حضور پرشور مردم در راهپیمایی روز قدس اشاره کرد و گفت: امیدوارم که در راهپیمایی روز قدس مردم عزیزمان که مثل همیشه پیش قدم بودهاند، پرشور ظاهر شوند و بار دیگر مشت محکمی به دهان صهیونیستهای جانی بزنند.
به گزارش ایسنا، دیدار بین دو تیم فولادخوزستان و استقلال تهران ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه امشب در ورزشگاه تختی اهواز برگزار میشود. در حال حاضر تیمهای فولادخوزستان و استقلال تهران به ترتیب هفت و ۱۰ امتیاز کسب کردهاند.
محمد : با صددرصد توان به دیدار استقلال می رویم
بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس گفت: با صددرصد توان برابر استقلال بازی می کنیم
علیرضا محمد پس از برتری سه بر یک برابر نفت آبادان در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مهم این نیست که من یک دقیقه بازی کنم یا ۲۰ دقیقه یا ۹۰ دقیقه، مهم این است که پرسپولیس برنده و موفق شود. ما باید از ثانیه اول محکم بازی کنیم و خوشحالم که اولین برد خود را کسب کردیم.
وی در مورد اعتراضش به داور گفت: اعتراضم به داور طبیعی بود. به هر حال داور خطایی را بر روی من ندید. با این حال پرسپولیس در بازی های بعدی بهتر خواهد شد و ما با صددرصد توان به دیدار با استقلال خواهیم رفت. البته اکنون به آن بازی فکر نمی کنیم.
فولاد - استقلال؛ خیز آبی ها برای صدرنشینی
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، هفته پنجم لیگ برتر فوتبال ایران امشب با برگزاری ۲ دیدار پایان می یابد که طی آن تراکتورسازی تبریز با شهرداری تبریز و فولاد خوزستان با استقلال تهران دیدار می کند.
استقلال- فولاد خوزستان
استقلالی ها که در هفته های آغازین لیگ برتر امتیازات خوبی را از آن کرده اند و با ۱۰ امتیازی که بدست آورده اند، امیدوارند تا صدر جدول را از آن خود کنند.
مظلومی و شاگردانش که فصل گذشته و در دیدارهای رفت و برگشت برابر تیم خوزستانی نتایج ۲ بر یک و ۴ بر یک شکست خوردند، برای اینکه انتقام خود را از جلالی و شاگردانش بگیرند و شکستی را در کارنامه خود ثبت نکنند، باید در ورزشگاه تختی و در مقابل هواداران فولاد پیروز باشند.
تیم استقلال که برخی از بازیکنانش همچون فرهاد مجیدی، حنیف عمرانزاده و مجتبی جباری به واسطه دعوت به اردوی تیم ملی روحیهای مضاعف پیدا کردهاند، باید بر هوای گرم اهواز غلبه کنند تا به کی روش ثابت کنند که در انتخابش اشتباه نکرده است.
فولاد خوزستان نیز تیم ۷ امتیازی است و با پیروزی در این دیدار می تواند خود را از رده ششم بالا بکشد و به صدر جدول نزدیک تر شود.
تراکتورسازی تبریز - شهرداری تبریز
شهرآورد تبریز در حالی در هفته پنجم آغاز می شود که این دیدار نخستین دربی لیگ یازدهم است و برای هواداران تبریزی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.
تراکتورسازی تبریز که در این فصل قلعه نوعی را روی نیمکت مربیگری خود دارد و نتایج مطلوبی را طی چهار هفته گذشته کسب کرده و اکنون نیز رتبه سوم جدول را در اختیار دارد.
شهرداری تبریز که دومین حضور خود در لیگ برتر را تجربه می کند، در دربی های فصل گذشته نتوانست تراکتورسازی را مغلوب کند و این تیم امیدوار است با برتری در این دیدار علاوه بر کسب ۳ امتیاز و صعود در جدول نخستین برتری خود برابر تیم همشهری را جشن بگیرد.
جلالی : امیدواریم سهم ما برد باشد ! کافیست!!!!!! ...
به گزارش سرویس ورزشی برنا، کنفرانس مطبوعاتی پیش از مسابقه تیم های فولاد و استقلال در سالن کنفرانس میهمانسرای فجر اهواز با حضور سرمربیان دو تیم برگزار و به سوالات نمایندگان رسانه های گروهی پاسخ داده شد.
مجید جلالی سرمربی فولاد خوزستان در این نشست گفت: ما در چهار بازی گذشته خود در مسابقات فصل جاری، بازی به بازی بهتر شده ایم و در بازی برابر ذوب آهن نیز بسیار عالی کار کردیم و در نظر داریم این روند را در دیدار مقابل استقلال نیز ادامه دهیم و ضمن اینکه بازی بهتری به نمایش می گذاریم. باخت برابر ذوب آهن را هم جبران و هر سه امتیاز دیدار با استقلال را از آن خود کنیم.
جلالی تصریح کرد: برنامه ریزی بسیار خوبی برای این بازی انجام داده ایم و خوشبختانه بازیکن محروم و مصدوم نیز نداریم و اطمینان دارم که مسابقه با استقلال، بازی خوب و بزرگی خواهد شد و امیدوارم که سهم ما از این بازی پیروزی باشد.
سرمربی فولاد خوزستان در پاسخ به سوالی در مورد دلیل بخشش جاسم کرار عراقی در آستانه دیدار با فولاد نیز گفت: از اینکه کمیته استیناف به چه دلیلی این بازیکن را بخشیده است اطلاعی ندارم اما اگر اشتباه نکنم این برای دومین بار است که کمیته استیناف این بازیکن را می بخشد و ما امیدواریم که این بخشش ها به بهینه سازی رفتارها منجر شود نه به ساده انگاری بازیکنان.
جلالی در جواب خبرنگار دیگری که به مشکل تمام کنندگی در خط حمله فولاد اشاره کرد نیز پاسخ داد: نمی توانیم بگوییم که تمام کننده نداریم چون ما تقریبا خط حمله فصل گذشته خود را که عنوان بهترین خط حمله مسابقات لیگ در فصل گذشته را به دست آورد حفظ کردیم ولی به هر صورت به زمان نیاز داریم تا به استانداردهای موردنظرمان برسیم.
سرمربی فولاد خوزستان در ارتباط با تیم استقلال تهران نیز گفت: استقلال به مراتب تیمی پرمهره تر از فصل گذشته است و البته ما هم تیم بهتری نسبت به گذشته هستیم که این موضوع به جذابیت های بازی می افزاید و اطمینان دارم که بازی خوبی در پیش داریم و انشاالله که پیروز از میدان خارج شویم.
مجید جلالی در مورد نبود یک بازیکن خلاق در خط میانی فولاد نیز خاطرنشان کرد: به واسطه محدودیت های زیادی که در زمان نقل و انتقالات وجود داشت نتوانستیم آنطور که باید به خواسته هایمان جامه عمل بپوشانیم. البته باشگاه فولاد تمام تلاش خود را کرد و حتی به صورت مستقیم با بیش از پنجاه بازیکن وارد مذاکره شد ولی به هر صورت نتوانستیم به آنچه در نظر داشتیم برسیم و باید سعی کنیم بازیکنان جوان خودمان را به سطح موردنظر برسانیم و از آنها استفاده کنیم.
استقلال و ملوان تنها تیمهای بدون باخت لیگ
نتایج پایانی هفته پنجم
با باخت صبا و سپاهان در بازی های امشب اتاق افتاد..
شاهین بوشهر ۴-۰ صبا قم
سپاهان اصفهان ۰-۱ نفت تهران
ملوان انزلی ۳-۳ ذوب آهن
راه آهن ۳-۱ مس سرچشمه
مس کرمان ۱-۲ فجر سپاسی
سایپا کرج ۳-۰ داماش گیلان
پرسپولیس ۳-۱ صنعت نفت آبادان
صبا رتبه اول جدول را به استقلال تحویل داد
بیش از این استقلال با ۱۰ امتیاز در رتبه دوم جدول به جهت تفاضل گل کمتر قرار داشت تا اینکه باخت پر گل صبا باعث شد استقلال بدون دردسر رتبه اول را تصاحب کند.در بازی فردا اگر تراکتور برنده داربی باشد و استقلال نتیجه ای ز برد در مقابل فولاد کسب کند تراکتور در جایگاه استقلال قرار میگیرد و استقلال اگر مساوی کند دوم و اگر با بیش از ۱ تفاضل ببازد در رتبه ۳ جای خواهد گرفت
bordobakht
![]()
Last edited by Nasser_ZRE; 25-08-2011 at 14:05.
دمتون گرم
پرسپولیس جلویه استقلال محروم نداره.کریمی محرومیتش بازی با نفت بود
امیدوارم دیگه مثل این چند تا بازی آخری که با فولاد داشتیم ناکام نباشیم و بتونیم یه برد شیرین داشته باشیم و با اقتدار صدر نشین باقی بمونیم
فکر کنم با این بازیکنایی که داریم بتونیم
منم باهات موافقم الان بازیکنایی که داریم باید یه نتیجه ی خوب بگیریم.
همیشه باید خوشبین بود.
سلام دوستان.
ببينم بالاخره بعد از بازي تيم ملي استقلال با پرسپوليس بازي ميكنه يا اينكه يا با تراكتور؟!
امشب خيلي بازي سختي داريم. فولاد مهاجم هاي خيلي خوبي داره ( نوروزي و افشين ( هنوز هست ديگه؟! )
به اميد پيروزي ... هر نتيجه اي باشه خوبه. فقط ببريم : دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)