من نمیدونم این ولبک چی داره اخه هی میندازه تو ترکیب اصلی ،مایکل(اوون) گزاشته بیرون اونوخ اومده این مرتیکرو انداخته تو .....
من نمیدونم این ولبک چی داره اخه هی میندازه تو ترکیب اصلی ،مایکل(اوون) گزاشته بیرون اونوخ اومده این مرتیکرو انداخته تو .....
منم تبریک میگم برد رو . ایشالا بازی رو دیدم نظرم رو میدم . اما پست دادم که یه چیزو بگم .
دقت کردید چقدر نتایج عجیب و غریب و پر گل تو این فصل رقم خورده . اونم تو بازی های مهم . امروز ارسنال 5-3 چلسی رو زده . ما 8-2 ارسنال رو زدیم سیتی 6-1 ما رو میزنه. به نظرتون از چی میتونه باشه ؟
تبریک بابت برد یونایتد
کلا خوب بود تیم
اورتون هم خیلی خوب بازی کرد !
@ حسین :
مصدومین تام زیاد جدی نیس طبق گفته های فرگی
اوون رو نمی دونم اما ولبک امروز خیلی قشنگ بازی کرد . من ک پسندیدم !من نمیدونم این ولبک چی داره اخه هی میندازه تو ترکیب اصلی ،مایکل(اوون) گزاشته بیرون اونوخ اومده این مرتیکرو انداخته تو .....
اینم هایلایت
نیمه اول
نیمه دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امروز دیدم سیتی 6 بر 1 یونایتد رو شکست داده شوکه شدم...
اخه چه جوری بوده که منچستری که چند وقت پیش سیتی رو 3 بر 2 شکست داده و ارسنال رو 8 بر 2 شکست داده بیاد 6 تا از سیتی بخوره؟؟
نمیدونم چرا اینجوری شده این منچستر
به امید روزی که منچستر بشه مثل سال 2007 2008 .
به قول یکی از دوستان یونایتدی سایت تاپ گل، چیچا داره بین مرسی سایدی شدیدا منفور میشه... 4 گل به تیم های مرسی ساید در 4 دیدار پیاپی!![]()
ما که با تمام بزرگای انگلیس بازی کردیم سیتی با چلسی و آرسنال و لیورپول بازی داره به امید اینکه امتیاز از دست بده و ما برگردیم صدر![]()
اينا نشونه اينه كه تا درآينده نزديك يه تيم انگليسي سر بارسلونا رو ميكوبونه به طاق......![]()
قبل از این باید به این موضوع فکرکنیم که آیا تیمی (یه جز رئال ) می تونه همچین جرئتی به خودش بده که انقدر باز ، بازی کنه تا بتونه حداقل 6 تا موقعیت روی دروازه بارسا خلق کنه که 6 تاش بره توی دروازه!!!
البته داشتیم که تیمی اومده باشه جلوی بارسا و 100 درصد موقعیت های گلش ، تبدل به گل شده باشه.
همین بازی رفت میلان مرحله گروهی ...
پ.ن. : رئال هم چون آب از سرش گذشه .به قول پمان یوسفی چوب خطهاش پر شده!
ميرسه اون روزي كه يكي از top 4 انگليس بدون بازي بازي كردن 6 تا به بارسا ميزنه...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)