با گالاتاسرای ترکیه بازی کردیم : دی
با گالاتاسرای ترکیه بازی کردیم : دی
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربی رئال مادرید، با اعتراض به تحريم راديويي بازيهاي لاليگا گفت: فوتبال بدون راديو بيمعني است.
به گزارش نشریه آس اسپانيا، ژوزه مورينيو به خبرنگاران گفت:" در ابتدا تصور كردم كه حكم ممنوعيت حضور راديو و اهالي آن در استاديومها مخصوص ساراگوسا است، اما اكنون از شما ميشنوم كه اين حكم فراگير و به دستور فدراسيون فوتبال اسپانيا و سازمان ليگ است كه اگر اين طور باشد براي فوتبال اسپانيا جدا متاسفم، فوتبال بدون راديو يعني هيچ و اگر مردم اميدي به پيگيري راديويي بازيها نداشته باشند چه بايد بكنند؟"
تحريم راديو به خاطر عدم پرداخت حق پخش بوده و فدراسيون فوتبال هم اصرار بر دريافت حق خود دارد.
مورينيو همچنين در خصوص بازگشت بازيكناني نظير لاسانا ديارا به تيم گفت:" بايد به قرارداد بازيكنان احترام گذاشت، اگر لاسانا در تيم بماند براي من هم خوب است، او بازيكن كوچكي نيست و به درد تيم مي خورد اما صادقانه بگويم كه به بازيكناني نظير گاگو، درنته و پدرو لئون نيازي ندارم و اگر به فروش برسند براي همه بهتر است.
مورينيو در خصوص كونترائو نيز گفت:" فابيو خوب كار ميكند، از او راضي هستم و معتقدم كه شايستگي حضور در تركيب ثابت را دارد اما اين يك حكم هميشگي نيست و بايد مراقب رقبايش در تيم باشد."
مورینیو: با سنگ هایی که به طرف من پرتاب شده، می توان یک مجسمه یادبود ساخت
![]()
سایت گل- ژوزه مورینیو، سرمربي رئال مادريد، از جبهه ای که علیه او در فوتبال اسپانیا تشکل شده، شکایت کرد.
اين مربي پرتغالي معتقد است تمام اتفاقاتي كه عليه او در اسپانيا مي افتد به نفع بارسلونا خواهد بود اما تا جايي كه بتواند از تيمش دفاع خواهد كرد.
او معتقد است مربيگري در لاليگا و مقابله با بارسلونا توان مضاعفي مي خواهد و نمي توان سال ها جنگ بين اين دو تيم را فراموش كرد.
وي در واكنش به موج انتقادهايي كه اخيرا از وي شده است، گفت:" رفتاري كه بعد از برخوردم با تيتو ويلانوا، كمك مربي بارسلونا با من شده، شبيه بمباران است."
اين مربي پرتغالي در بازي برگشت رئال مادريد مقابل بارسلونا در سوپر جام اسپانيا هنگام درگيري بازيكنان به طرف كمك مربي حريف رفت و انگشتش را در چشم او فرو كرد و به همين دليل در آستانه محروميت از سوي فدراسيون فوتبال اسپانيا قرار گرفته است.
مورينيو در حاليكه باشگاه رئال تلاش مي كند تنش ها را كاهش دهد، قول داده از آنچه فكر مي كند حق است دفاع كند.
سرمربي رئال مادريد افزود: اينها همه بازي زندگي است اما در مقايسه با ليگ هاي ديگري كه در آن كار كرده ام، اينجا همه عليه من هستند كه نبردي نابرابر است. چند روز پیش دوستی به من گفت با اين همه سنگي كه به سوي من پرتاب مي شود، مي توان يك بناي يادبود ساخت.
با این وجود من از بودن در اينجا راضيم و احساس مي كنم كه در جاي درستي قرار دارم. اين وضعيت را به هيچ دليلي تغيير نمي دهم. شايد اشتباه كنم اما هميشه فكر و احساسم را بدون ترس از عواقبش به زبان مي آورم. شايد بهتر بود 100 سال قبل زندگي مي كردم.
مورينيو همچنين در مورد تيم تحت رهبري پپ گوارديولا نيز اظهار داشت:" آنها تيمي هستند كه در همين مسابقات بازي مي كنند اما چيزي كه هرگز عوض نمي شود اين است كه آنها هميشه چه بد بازي كنند و چه خوب، برنده اند. فكر نمي كنم اين وضعيت در آينده هم تغييري كند."
رئال مادريد امشب (يكشنبه) اولين بازي خود در فصل جديد رقابت هاي لاليگا را مقابل ساراگوسا برگزار مي كند.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خب دوستان . این برد6-0 را تبریک می گم. پله ی اول را محکم تر از همیشه بر داشتیم.
Last edited by City 17; 29-08-2011 at 10:43.
6 -0 بردیم آقا : دی
با گلهای رونالدو ( 3 ) کاکا مارسلو ژابی
گل ژابی فوق العاده بود !
اگه کسی لینک هر 6تا گل رو داره بزاره.
دمتون گرم![]()
اشتباه تایپی بودش ... گل کاکا هم گل ظریفی بود به یاد روز های میلان ... با این حال دفع ی اول نیست که امیدوارمون می کنه باز نا امید. امیدوارم این روند دفعه ادامه پیدا کنه ... هیگواین هنوز کاملا به فرم بر نگشته .... اوزیل بسیار عالی کار کرد به جز یک فرصت خوب که از دست داد موقعیت های زیادی خلق کرد ... کوئنترائو نشون داد که یه انسان می تونه همیشه در حال دویدن باشه ولی هیچ وقت خسته نشه : دی ... بنزما با اینکه گل نزد ولی بسیار خوب بازی کرد و در همه حمله ها خطرناک نشون می داد.
رونالدو:"ميخواهيم با برد هايم برنده لاليگا شويم."
"ما بايد به همديگر تبريك بگوييم زيرا ما خوب بازي كرديم و اينجا را با خوشحالي ترك ميكنيم.من گل ها را با كمك هم تيمي هايم به ثمر رساندم.ان ها به من كمك كرن و من هم به نوبه خودم به ان ها.ما يك تيم مناسب هستيم و ميخواهيم با برد هايم برنده لاليگا شويم.
چيزي كه مهم است اين است كه ما نبايد ببازيم.من سعي ميكنم با گل هايم به تيم كمك كنم اما همكاري تيمي از اهميت بيشتري برخوردار است.ما بهترين شروع خود را انجام داديم و نبايد بر انچه ديگران انجام ميدهند تمركز كنيم.ما بايد تمام بازي خانگي خود را ببريم.
كاكا براي ما مهم است زيرا ما يك تيم هستيم.اگر ما با هم نباشيم نيتوانيم به ان چيزي كه ميخواهيم دست پيدا كنيم."
كاكا:"من از شروعمان در ليگ خوشحالم."
كاكا: "من از شروع ليگ بسيار خوشحالم،اين روز براي همه ما مهم بود.من هميشه ميخواستم در رئال مادريد موفق باشم.مورينيو گفت به من اطمينان دارد و من اميدوارم بودم كه استفاده خوبي از اين شانس كنم.همه ما از اين مسابقه خوشحال هستيم.
" الونسو: "ما به هر انچه كه بايد انجام ميداديم عمل كرديم.اين شروع خوبي بود.تيم از شروع ليگ هيجان زده بود و ما از اين بابت بسار خوشحاليم.من براي تيم بهترين عملكردم رو انجام ميدم.من امروز گلزني كردم اما برد هميشه مهمتر است.اين گل به ما كمك كرد زيرا در اغاز نيمه دوم زده شد و به ما فرصت استراحت كمي داد."
پیش نمایه مارکا:
پیش خوان برجسته:
فوق العاده!!!!
دیگر پیش خوان ها:
رئال زاراگوسا 0 - 6 رئال مادرید
قوی، سریع، جا طلب، خیره کننده، قابل ستایش، روان، غیرقابل مهار و در یک کلام فوقالعاده
شروع بسیار خوب رئال مادرید
رونالدو، بنزما و اوزیل تمام حمله رئال مادرید بودند
حرکت مونیز کاملا پنالتی بود
رونالدو دفاع از آقای گلی فصل گذشته را با یک هتریک شروع کرد
این برد، بهترین پیروزی رئال مادرید با مورینیو بود
اتلتیکومادرید فصل را خوب شروع نکرد
رائول، شالکه را به صدر جدول برد
پیش نمایه آ.س:
پیش خوان برجسته:
رئال مادرید طوفان به پا کرد
دیگر پیش خوان ها:
رئال زاراگوسا 0 - 6 رئال مادرید
114 حمله، 39 شوت به سمت دروازه، 6 گل و یک هت تریک از رونالدو
مورینیو: " امیدوارم این فصل بهتر از فصل قبل باشیم و امتیاز بیشتری کسب کنیم "
مورینیو : "رئال مادرید یک بازی جدی و محکم ارائه داد "
و به نقل از سايت رسمي باشگاه : مورینیو گفت " ما این نتیجه را کسب کردیم چرا که تا دقیقه اخر بازی اشتیاق داشتیم "
ژوزه مورینیو پیروزی 6-0 تیمش در ساراگوسا را برای رسانه ها انالیز کرد .
" رئال مادرید برای پیروز شدن باید بازی خوبی انجام دهد . این اختلاف زیاد در گلهای به ثمر رسیده نشان میدهد که ما یک بازی عالی انجام دادیم . اما نمیتوانم حقایق بازی را نادیده بگیرم , اگیره برای این دیدار با سختی هایی مواجه شد چرا که چهار بازیکن مهم خود را در اختیار نداشت . برائولیو بازیکن بسیار خوبی است , روبن میشل کیفیتی دارد که تیم فاقد ان است , ماتئوس و خوان کارلوس را نیز به خوبی میشناسم چرا که بازیکن اکادمی ما بوده اند . رئال مادرید یک بازی جدی و محکم را از خود ارائه داد . بازی برای هر تیمی که در نیمه اول 2-0 مغلوب شود و در اغاز نیمه دوم گل سوم را دریافت کند تمام شده محسوب میشود . ما این نتیجه را کسب کردیم چرا که تا اخرین دقیقه بازی اشتیاق داشتیم . "
" رئال مادرید این فصل را با پیروزی شروع کرد در حالی که فصل گذشته را با تساوی اغاز کرده بود . ما تلاش خواهیم کرد تا امتیازات بیشتری را در این فصل به دست اوریم . این مهم است که مهاجمان ما گلزنی کنند چرا که خشنودی انها به این موضوع بستگی دارد . ما یک انالیز کلی از بازی انجام دادیم : این فصل پیروز شدیم در حالی که در فصل گذشته فقط یک امتیاز به دست اوردیم . "
" ساراگوسا 10 بازیکن جدید به خدمت گرفته است . انها برای هماهنگی و به دست اوردن اتحاد تیمی به زمان نیاز دارند . هسته تیم من همانی است که در فصل گذشته بود . با شرایطی که انها داشتند مواجهه با رئال مادرید برایشان مشکل بود . انها با شایستگی در فصل گذشته مقابل ما به پیروزی رسیدند و به همین خاطر ما امروز به سختی تمرکز کردیم . من فکر میکنم رقابت در فصل جدید برای انها از هفته دیگر اغاز خواهد شد . انها با در اختیار داشتن بازیکنانی که امشب نتوانستند بازی کنند با حریف متفاوتی روبرو خواهند شد . "
کانکوئنس 0-2 رئال مادرید کاستیا
به نقل از سايت رسمي باشگاه : عمر و دنیس در اولین پیروزی خارج از خانه کاستیا در فصل جدید گلزنی کردند .
رئال مادرید کاستیا با نتیجه 0-2 بر کانکوئنس غلبه کرد و اولین پیروزی خارج از خانه خود در فصل جدید را به دست اورد . عمر و دنیس دو گل رئال مادرید را در این دیدار به ثمر رساندند . سفید ها 25 دقیقه پایانی را با اخراج ناچو فرناندز ده نفره دنبال میکردند .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)