متاسفانه در یکجای سایت اشتباه تاپیک فرستادم ببخشید
در دفترچه 91 کنکور ارشد IT من میخوام شبکه های کامپیوتری شرکت کنم ولی ریاضیات ننوشته یعنی نمیاد اینم تصویری از دفترچه
بعد اگر اشتباه نکنم برای شبکه های کامپیوتری اصول و مبانی مدیریت وجود نداره
متاسفانه در یکجای سایت اشتباه تاپیک فرستادم ببخشید
در دفترچه 91 کنکور ارشد IT من میخوام شبکه های کامپیوتری شرکت کنم ولی ریاضیات ننوشته یعنی نمیاد اینم تصویری از دفترچه
بعد اگر اشتباه نکنم برای شبکه های کامپیوتری اصول و مبانی مدیریت وجود نداره
بله کنکور مهندسی IT برخلاف مهندسی کامپیوتر ریاضی نداره.
فقط ریاضیات گسسته(ساختمان گسسته) جزو سوالات هست.
مدیریت هم برای گرایش های شبکه و امنیت بی تاثیره و بجای اون باید معماری رو پاسخ بدید.
دیپلم کامپیوتر دارم میخوام واسه دانشگاه که شهرویر امال هست خودمو اماده کنمم..بریا درسهای سیستم عامل و پایگاه داده بهترین کتاب تست چیه؟
یا کتابی که بشه یاد گرفت چیزی ازش؟
بهترین کتاب ها کتابهای تست و کنکور آقای مقسمی هست
کتابای مدرسان شریف هم خوبه
.
کتاب گسترش علوم پایه -مهندس مقسمی خیلی خوبه
کسی نبود جواب مارو بده
فکر کنم همون پارسه بهتر باشه
پارسه خوبه
مدرسان هم بد نیست
سلام
من امسال پیش دانشگاهی هستم و کنکور دارم و احتیاج به آزمون های قلمچی و گزینه 2 سال های گذشته دارم.
اگر کسی دفترچه های سوال و پاسخ آزمون های سال های گذشته قلمچی یا گزینه 2 یا هر آزمون دیگه ای رو داره
من ازش با هر قیمتی که خواست میخرم.... در صورت تمایل اگر خواستید بفروشید اعلام کنید
تا من ایمیلمو بهتون بدم.....
با تشکر
سلام نیازی به خریدشون نیست چون اصلا سوالهای استانداری ندارند توصیه این هست به جای این سوالات کنکورهای داخل و خارج از کشور رو که خیلی تشابه بیشتر دارند رو بخونید.
واگر هم میخوایهید این سوالات رو کانون که بیشتر سوال هاش از خود کتابهاش هست یخرید
ولی گاج از نظر سوالات از همه بهتر هست
موفق باشید
با سلاملطفا منو درباره تاپیک زیر راهنمایی کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)