سلام به همه.کسی هست که مخابرات داشته باشه ولی ولی wireless مودمش کار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه زنگ زدم یارو میگه ما wireless پشتیبانی نمیکنیم .خودم هم wirelees ام کار نمیکنه که ماله مخابراته
سلام به همه.کسی هست که مخابرات داشته باشه ولی ولی wireless مودمش کار کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخه زنگ زدم یارو میگه ما wireless پشتیبانی نمیکنیم .خودم هم wirelees ام کار نمیکنه که ماله مخابراته
سلام دوست عزیز
من اینترنت مخابرات دارم و مودمم هم wireless داره و قشنگ کار میکنه.شاید مشکل از مودمت باشه!!!!!
سلام دوست عزیز
من طرح بعثتم سرعت دانلود تو روز که بین 100 تا 130 kb/s هست.شب ها هم از ساعت 12 تا 2:30 بین 10تا 30 هست ولی از ساعت 2:30 به بعد میشه بین 80 تا 120
واسه طرح هاشم برو تو سایت مخابرات خراسان رضوی بعد adsl مخابراتو انتخاب کن اونجا توی قسمت تعرفه ها همه چیزو نوشته.موفق باشی.
دوست عزیز 5 گیگ مال یک ماهه در کل میشه15گیگ
سلامی دییگر. آقا سرعت امروز خیلی خوبه. نمیدونم واسه چی........
صد بار گفتم. سرعت فقط توی شب خرابه.
و اینکه
سرعت و پینگ از ساعت 4 صبح تا 9 شب عالیه.
جون میده واسه بازی آنلاین.
ولی از اون ساعت به اون ور دیگه ********* میشه.
پ ن : زیاد خوشحال نباش.مهم شبه که اونم ****![]()
سلام. پس چرا برای من صبح های دیگه تا ساعت6 سرعت بد بوده و امروز فقط خوب بوده؟توی این چند روز فقط امروز سرعت عالی بوده....
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 11-02-2013 at 17:52.
سلام پسورد ورود به سامانه اصلی مخابرات چی هست؟
پسورد ورود به سامانه رو میتونید با تماس با 7230000 در مشهد دریافت کنید.
در هر حال اگر پسورد اینترنتتون رو داشته باشید از طریق سایت زیر هم میتونید کلیه امور مربوط به اشتراکتون رو چک کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا امروز (91/11/24) از ساعت 14:00 اینترنت به طور کلی و در همه مراکز مشهد دچار اشکال شده است (قطع و وصلی و کندی سرعت).
Last edited by metalomid; 12-02-2013 at 19:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)