42 اینچ
4 اینک و کنترل جادویی هم تو جعبه بود
قیمت2.150.000
42 اینچ
4 اینک و کنترل جادویی هم تو جعبه بود
قیمت2.150.000
مبارکه .
منم دقیقا دمو های ال جی رو همه رو دانلود کردم واسه مهمونا ! چون جذابیتش از همه بیشتره دیگه . طبیعیه.
ولی جدای از اون . دانلود زیاد کردم .
یدونه آواتار گرفتم 32 گیگ.
یه دونه دزدادن دریایی کارائیب گرفتم 25 گیگ.
drive angry رو گرفتم اونم حدود 11 گیگ.
هری پاتر گرفتم 15 گیگ.
آلیس در سرزمین عجایب حدودا 10 گیگ.
Clash Of The Titans حدود 8 گیگ.
Final Destination 5 حدودا 1 گیگ ( کیفیتش هم بد نیست ) جالب بود واسه خودم
G Force 3D حدودا 5 گیگ
Cats and Dogs The Revenge of Kitty Galore حدودا 7 گیگ
یه مستند IMAX Hubble 3D رو هم گرفتم حدودا 3 گیگه که زمانش کم هست.
همه رو از اینترنت گرفتم و البته بیشترش تورنتی بود .
99 درصدشون هم 1920 در 1080 هست . با صدای عالی و بیت ریت بالا.
فقط 2 تاشون دوبله آلمانی هست و یه دونشون ترکی !
در هر حال مبارک باشه ولی 51 هزار تومن گرون بهت دادن؟!
نمیدونم چرا؟
منم امروز رفتم هارد رفیقم رو گرفتم خالی بود یه 500 گیگ.ارسالش کردم واسه ی این سایت 3dbaz همش رو واسم side by side کنه.هر چی عنوان side by side توی سایت داره رو واسم میریزه.
البته الن آواتار رو واسم فرستاده با دموهای ال جی و دو تا مستند و حدود 4 گیگ کلیپ و فیلم ثور که اونم 8 گیگ.
بیت ریت فیلماش خوبه بعشی هاش چون زیادی بیت ریتشون بالا بود مجبور شدم بریزم روی فلش بعد وصل کنم به بلوری.یه کلیپ 10 دقیقه ای هست که 3560*800 اینم side by side.
ولی یه مشکلی هست اونم این که این دستگاه بلوری ما بلوری رایتی رو با فرمت bd-r رو یک سریاش رو پخش می کنه و فیلم های کپی رو به خاطر قاونو کپی رایت{که واقعا ااااهههه بهش} اجرا نمی کنه.
حالا این آواتار کیفیتش توپ جلود و همه چیش هم مثل پک اصل.ولی چه فایده مثل داشتن بوگاتی بدون سوییچه که باید یک رش کنی تا بشه ازش استفاده کنم.یکی انگار می گفت باید بلوری پلیر رو ببرم به نمایندگی تا واسم هکش کنن.تا بتونه رایتی هارو هم اجرا کنه
بلاسمای pz9500 چه قدر از بلاسمای st30 3 بعدی اش ضعیفه یعنی محو شدگی توش وجود داره و باعث خراب شدن شدن تصویر می شود راستی از نظر 2 بعدی به فول ال ای دی ها می رسد لطفا تا شب جواب بدهید راستی این دو مدل چقدر هستن
در مورد p9500 نمیتونم چیزی بگم چون st30 رو ندیدم.ببین رفیق مطمئنا full led ها کتراست بالایی دارن ولی توی زمان پاسخگویی بازنشانی به پای پلاسما نمیرسن ابلته مصرف برقشون هم کمتره.به نظر من full led بهتره
میشه ادرس سایت هایی رو که ازشون دانلود کردین رو بذارید مخصوصا دموهای lg مرسی
رفیق دانلود از تورنت بلدی برو توی سایت های سرچ تورنت هر چی بخوای هست.همه مدل فیلم 3d ی و دموی شرکت ها اینا
دوستان من یک مودم tplink 8901G دارم که روتر هم دارد
می خواستم ببینم کارت وایرلس برای پی سی بگیرم می تونم dlna تلوزیون را راه اندازی کنم و فیلم های hd را روی اون ببینم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کسانی که dlna راه اندازی کردند روش کار رو بگویند ممنون
dlna روی وایرلس فایده نداره
فیلمای با کیفیت رو نمیتونی ببینی چون سرعتش کمه
تازه همونایی هم که میشه دید لود شدنش طول میکشه
بدرد عکس و موزیک میخوره و فیلمهای divx و این چیزا
اگه میخوای واقعا از dlna استفاده کنی و فیلم hd ببینی وایرلس بدردت نمیخوره از کابل استفاده کن
dlna هم کاری نداره
یه سی دی هست تو سی دی های تلویزیون توش یه نرم افزار به اسم nero نمیدونم چی چی هست
اونو که نصب کنی میتونی باهاش تنظیم کنی که چه فولدرهایی رو تو شبکه به اشتراک بگذاری
مثلا فولدر فیلمهاتو که توش اضافه کنی این تو شبکه شناخته میشه
بعد که تو ورودیهای تلویزیون بری اگه همه کارا رو درست انجام داده باشی به ورودی جدید اضافه شده که اسمش dlna هست
اونو میزنی بعد اسم کامپیوترتو انتخاب میکنی
اونوقا وارد هون فولدرهایی که به اشتراک گذاشتی میشه
میتونی از اونجا هر فایلی رو پخش کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)