اینو یادم رفت بگم که اگه 205 کره ای بندازم فرمان چقدر سفت میشه؟ مصرف چقدر بیشتر میشه؟ از اونجایی که اصطکاک ماشین بیشتر میشه آیا ماشین تو دست اندازا نرم تر میشه یا خشکتر؟ کوبش چطور؟
اینو یادم رفت بگم که اگه 205 کره ای بندازم فرمان چقدر سفت میشه؟ مصرف چقدر بیشتر میشه؟ از اونجایی که اصطکاک ماشین بیشتر میشه آیا ماشین تو دست اندازا نرم تر میشه یا خشکتر؟ کوبش چطور؟
Last edited by AMD64; 12-11-2014 at 12:57.
مرسی از راهنمایی که کردین
حالا باز اگه سوالی داشتم مزاحمتون میشم
سلام
دوستان دو تا سوال دارم
پراید 111 دارم که 15 تا راه رفته...میخوام بدونم الان زمان تعویض لاستیک هاست؟ یا زوده؟
سوال دوم اینه که آیا برای پراید لاستیک ضد یخ میشه انداخت؟؟ اگه بله قیمت ؟
خیر دوست عزیز لاستیک کم کمش 60 هزارتا راحت جواب میده .
لاستیک ضد یخ ؟ منظورتون لاستیک فصلی هست ؟ اگر منطقه سردسیر مثل اردبیل زندگی میکنید از لاستیک سردسیری استفاده کنید اگرنه چهارفصل .
ممنون
نمیدونم لاستیکی که توی برف و یخ لیز نخوره...نه تهران هستم ولی چون پارکینگمون ورودیش شیب دار هست زمستونا که یخ میزنه میخوام با ماشین بیام بیرون خیلی سخته!!! پرایده دیگه!! نمیشه که هر روز زنجیز چرخ بندازم.
لاستیک فابریک خود پراید چهار فصله؟
بعد یه سوال....روی لاستیک فابریک پراید نمیشه رینگ اسپورت انداخت نه؟ باید بذاریم وقتی لاستیک ها رو عوض میکنم؟؟ چند نفر بهم گفتن روی لاستیک فابریک رینگ ننداز جلو بندیت آسیب میزنه!
بله چهارفصله ، لاستیک مخصوص سردسیر درمقابل سرما مقاوم هست و ربطی به مقاومم بودن روی یخ نداره .
میتونید با لاستیک فابریک رینگ اسپرت ست کنید مشکل نداره .
آسیب ؟ رینگ با رینگ فرقی نمیکنه فقط ظاهرش و مقاومتش از فولادی بیشتر هست .
سلام
رفقا یه چند تا سوال آماتوری داشتم از خدمتتون
راستش یه چند وقت دیگه احتمالا 206sd نصیب ما بشه v8
چند تا سوال در زمینه این لاستیک و رینگ داشتم.
1.اول اینکه الان که عرف شده لاستیکای کارخونه رو فلفور تعویض میکنن ملت واقعا نیازه یا نه؟ ( البته با طمع خودروسازان لابد نیازه!)
2.مارکهای خوب و اورجینال و غیر نایاب برای لاستیک 206 چیه؟
3. اگه بخواهیم رینگ اسپرت کنیم لاجرم باید لاستیک پهن تر بشه یا با سایز رینگ فابریک هم میشه اسپرت کرد؟ هزینه حدودا چقدر درمیاد برای رینگ؟
و اینکه اگه لابد تو این بازار هم جنس های تقلبی و چینی هست. قلق و روش تشخیص اجنس اورجینال چیه؟ اینکه جنس بنجل قالبمون نکنن
قربون همتون
مبارکا باشه
عوض نکنی مشکل نداره یه جورایی ظاهری شده اینکار البت لاستیک خارجی از ایرانی بهتره
رینگ اسپرت میتونه با لاستیک فابریک استفاده بشه بهتره پهنش کنی و خارجی
رینگ سایز بزرگ نگیر حداکثر یه سایز بالاتر
لاستیک خوب و یاب خارجی کومهو و هانکوک و نکسن و ایناس
لاستیک پهن ایرانی یزدتایر
لاستیک تولید جدید بگیر تاریخ تولید لاستیک روش حک شده
صفحه 90 و95 مطالعه کنید
اگر زیاد حساس نیستید لاستیکتون اگر بارز یا یزد بود نمیخواید عوضش کنید
رودستون 14/60/195 بگیرد
قیمتش جفتی 410 هست .به هیچ وجه 205 نگیرید.برای 206 مناسب نیست
ممنون.
ببخشید فلسفه این اعداد به ترتیب چیه؟ 205 یعنی سایز 205؟ شرمنده تو باغ این مباحث نیستم
راستی اطلاع دارید که اگه رینگ ها رو عوض کنیم گارانتی باطل میشه یا نه؟
مارک خوب برای رینگ چیه؟ جنسش چطور؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)