من خودم فیفا 12 رو به صورت فایل pkg. به راحتی و بدون دانگل نصب و بازی کردم. روی 3.55 و با هـک عادی ...
من خودم فیفا 12 رو به صورت فایل pkg. به راحتی و بدون دانگل نصب و بازی کردم. روی 3.55 و با هـک عادی ...
با سلام خدمت دوستان. یه دستگاه PS3 اوریج خور ... فریمور دستگاه 4.11 هستش ، تایپ کنسول " CECH-250xB with Date Code 1A " هستش. (معلوم نیست فریمور ابتداش چند بوده) خواستم بدونم به 3.55 دانگرید میشه ؟ یا راهی هست که بازی های کپی خور (بازی های قدیمی تر و احنصاری) رو روش نصب کرد ؟
پیشاپیش ممنون.
Last edited by zeux; 02-06-2012 at 17:05.
بله باید ببرید بیرون با یه دستگاه به اسم Flasher براتون به 3.55 برمیگردونن. بعدش خیلی ساده میشه هکش کرد و استفاده کرد.
سلام دوستان
یه سوال داشتم و چطور multinman رو update کنم که بازی های ps 1 رو اجرا کنم؟؟؟؟؟؟؟؟(فقط 99)
خاهشا مشتی و کامل بگید من بلد نیستم
دمتون گرم
سلام
میشه یکی تمام بازیهایی تا الان که بعد 3.55 اومد ولی فیکسش کردن برا 3.55 لیست بده
میخوام برم بخرم میخوام جا نندازم
ممنون
توی صفحات مولتی من بگردی یکی از صفخات بالاش یه کلمه آپدیت نوشته. به اینتنت وصلش کن و از اون طریق آپدیتش کن. حواست باشه کنسول آپدست نشه.
بازی هایی رو که میدونم برای 3.55 فیکس شده اینان:
Uncharted 3
Battle 3
Alice: Madness returns
Sonic generations
Death Spank
Deadhouse
Driver: Sanfrancisco
ممنون عزیز
همینان کلا؟
فوتبال نشده یعنی؟
نمیخوام جا بندازم راستی قشنگاشم بگو
از کجا نهیه کنم که فیکس شده آماده بهم یده؟حوصله دردسر ندارم قیمتشم خوب باشه هارد ببرم کپی کنم روش/خودت تهران نیستی؟داریشون؟
فوتبال هم FIFA12 فیکس شده
من خودم دارم ولی تهران نیستم. بعضیهاشون به صورت فایل PKG هست که راحت نصب میشه. بعضیهاشم باید مستقیم بریزی رو هارد.
آنچارتد رو که میشه گفت ندیده شاهکاره ...
بتل 3 رو راستش خودم اصلا خوشم نیومد اصلا اکشن خوبی نیست ... بد قلق و خشکه
آلیس رو من خوشم اومد. یه جاهاییش یه ذره تکراریه اما تا تهش میشه رفت. فضای تخیلی و رویایی داره.
سونیک هم که بیشتر شبیه سازی نسخه سگاش هست
دث اسپانک هم که سازندش تیم شیفر خودمونه که کلا بازیهاشو میپرستم!!! البته اینو وقت نشد بازی کنم
دد هوس هم بازی نکردم اما قیافش به بازی درست و حسابی نمیخوره
سان فرانسیسکو هم یه رانندگی خوش دسته و باحاله
عزیز اینا رو میخوام
Uncharted 3
Battle 3
Alice: Madness returns
Fifa 12
Death Spank
L.A. Noire
پچ شده آماده
حجم کلشون چقدر میشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)