آقا تو پارتی تو سفارت خونه چطوری باید حواس بقیه رو پرت کرد و با اون یارو از در رد شد؟
آقا تو پارتی تو سفارت خونه چطوری باید حواس بقیه رو پرت کرد و با اون یارو از در رد شد؟
اول از مسئول بار ( همون wood elf ) یک drink بگیر و با اون یارو که کنار گارد روی صندلی نشسته صحبت کن
ماموریت های اصلی تموم شد فقط میتونم بگم پایانش هم قشنگ بود و واقعا کل بازی یک شاهکار بود .
من الان هم ارچ میج ستم و هم رییس دارک برادرهود فکر نکنم بقیه گروه ها جالب باشن دیگه چیکار میشه کرد؟ برم سمت یک گروه تو جنگ و بجنگم؟ و واقعا جنگ میشه یا با چند تا مرحله فرمانده گروه و سپاه میشی و جنگی نداره؟(منظور از جنگ اینکه یک طرف پیروز شه گروه بعدی از اسکایریم خارج شه )
سلام
این بازی سبکش چیه ؟
توی مایه های Fallout هست یا نه ؟ بهتره یا بدتر ؟
من از fallout خیلی لذت بردم و انگلیسیم هم نسبتا خوبه ، ارزش داره اینو بگیرم یا نه ؟
گشت و گذار هم تو بازی داره مثل جاهای مخفی یا نه فقط باید ماموریت رد کنیم ؟
راستی من نسخه های قبلی رو بازی نکردم بنابراین از این بازی شناخت ندارم ، پیش نیاز که نمیخواد ؟
داستان به نسخه های قبلی ربطی نداره ولی خوب یک سری شخصیت ها و نقل قول ها از اتفاقات نسخه های پیشه(البته منم بازی نکردم قبلیارو)
بله کلی هم گشت و گزار داره . در ضمن توانایی عضو شدن توی گروه های مختلف دارین از گروه اساسین ها گرفته تا دزد جنگجو جادوگرا
من فال اوت بازی نکردم چون بازی rpg اول شخص اصلا خوشم نمیاد ولی این فکر کنم خیلی بهتر از اون باشه
سلام دوستان چجوری میشه از دوتا شمشیر همزمان استفاده کرد یعنی هر دستت یه شمشیر باشه
باید شمشیرات one hand باشه مثلا دو تا One-hand sword داری یکی رو با کلیک چپ و اون یکیرو با کلیک راست انتخاب کنی تو هر دستت یه شمشیر هست.
سلام
اين enhancment دقيقا چيه و چجوري بايد اينكارو انجام داد.
ممنون. از کجا بفهمیم شمشیر on hand
همونطور که قبلا گفتم رابطه ی بین Fallout و Elder Scrolls مثل رابطه ی Mass Effect و Dragon Ageـه. اگه فال آوت بازی کردید و لذت بردید صد در صد اسکایریم رو بگیرید. (و بالعکس!) چون دقیقا یک حس و حال رو دارن و همه چیز براتون آشناست.
.................................................
لول 10 هستم و با اعتماد به نفس کامل رفتم Krosis رو بکشم! ناممکن بود! با سه تا ضربه می مردم! با توجه به تجربه ی فالآوتی یه حرکت بتسدایی زدم، یعنی انگولکش کردم که بیدار شه و دنبالم بیاد، بعد فرار کردم رفتم طرف نزدیک ترین کمپ Giant و ماموت. یه Giant باهاش درگیر شد و با 4-5 ضربه کار Krosis رو ساخت! در حالی که خودش 10-15 درصد بیشتر از جونش کم نشده بود! موندم Giant ها رو چجوری میشه کشت!!!!
جایی خودم که 7 تا مثل Krosis یعنی Dragon Priest تو بازی هست، کسی می دونه بعد کشتن 7 تاشون چه اتفاقی میفته؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)