به نظر من فقط مشکی خوشگله !
البته رنگ یه جورایی سلیقه ایه ولی یه فکر کنم نقره ایش رو بیشتر میپسندند:
نمیدونم چرا فکر میکنم که غیر از نقره ای بقیه ی مدلهاش یکمی شکم دارن!
نه رام 2.3 رسمی هست.تو سایت GSMARENAهم نوشته قابلیت آپگرید به 2.3.اما بنظر من این که میخواست به این سرعت آپدیت 2.3 براش بفرسته اونم تو این زمان که همه کمپانیها با 2.3 گوشی میدن بیرون چرا با 2.2 گوشیشو بیرون داده.
واسه اینکه میخواسته اولین باشه.
من که دیگه اعصابم خورد شده.توی اصفهان آرک را قیمت کردم نامرد گفت 810 تومن!!!!!
موندم بین این 4 مدل اخیر بازار چی بخرم. الجی o2x یا گلاکسی s2 یاhtc sensation و با آرک.از بس منتظر موندم حوصلم سر رفته.ولی آدمی نیستم که هر سال گوشی عوض کنم. واسه همین انتخاب سخت شده برام و قیمت هم قطعا مهمه .![]()
براي اين كه اولين گوشي باشه كه دو هسته اي هستنه رام 2.3 رسمی هست.تو سایت GSMARENAهم نوشته قابلیت آپگرید به 2.3.اما بنظر من این که میخواست به این سرعت آپدیت 2.3 براش بفرسته اونم تو این زمان که همه کمپانیها با 2.3 گوشی میدن بیرون چرا با 2.2 گوشیشو بیرون داده.
میگم این دیجی کالا خودشو مسخره کرده؟تا 2 ساعت پیش قیمت آرک 750 بود حالا بردش 775 !
به جرات میشه گفت اکثر موبایل فروش های ایرانی ... زاده هستند!
من که بحثم سر دوهسته ایش نیس.میگم چرا تو این گرماگرم بازار و بقول خودش استفاده از تکنولوژی2هسته ای اومده با آندروید 2.2 بیرون داده که بعدش بخواد فوری به 2.3 ارتقاش بده؟خوب همون اول با2.3 میداد بیرون
عزیزم موبایل فروشی ها سه نقطه زاده نیستن.دلار و درهم رفته بالا.یکم درکشون کن.این اضافه قیمت رو باید بشون حق بدیم.اما اون اضافه قیمت رو که میرن 550از دبی میخرن و میان 700اونم بدون کابل و تشکیلات میفروشن اصلا حقشون نیس و باید لقبی فراتر از ...زاده بشون داد![]()
خوب بهمین خاطر که اولین دو هسته ای باشه و اسمش تو رکورددارها ثبت بشه با 2.2 داد بیرون !من که بحثم سر دوهسته ایش نیس.میگم چرا تو این گرماگرم بازار و بقول خودش استفاده از تکنولوژی2هسته ای اومده با آندروید 2.2 بیرون داده که بعدش بخواد فوری به 2.3 ارتقاش بده؟خوب همون اول با2.3 میداد بیرون
آخه من متوجه نشدم؟؟؟این میخواسته رکورد اولین گوشی دوهسته ای دار رو بزنه یا رکورد اولین دوهسته ای 2.2دار؟اگه مورد اول باشه که یکم قابل قبوله البته اگه اشتباه نکنم شرکتای دیگه هم قبلا دوهسته ای معرفی کردن.اما اگه مورد دوم باشه باید بگم که این ال جی چقد بانمک و شوخه.آخه کسی نمیاد با حداقل توانمندی ها رکورد بزنه که.وگرنه شرکت جی ال فیکس هم بلده دوهسته ای بسازه وباآندروید 1.6 و دوسیمکارت بده بیرون.رکورد به اون میگن که همه چیزش تمام عیار باشه نه اینکه cpuدوهسته ای و سیستم عامل عهد بوقی
Last edited by soheiloooooo; 12-05-2011 at 00:18.
داداش مورد اوله !
اولین گوشی دو هسته ای !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)