میدونم دوست من که قرار نیست با سیم بریم زیر دوش ... ولی به نظر شما چند درصد از مصرف کننده ها راهنما رو مطالعه میکنند.حساب حوادث رو هم بکنید.
البته من باید با دقت تر مینوشتم .... منظورم هیچ دستگاه بهداشتی ضد آب ساخت شرکت پاناسونیک بود ... خیلی کلی نوشتم عذرخواهی میکنم ... تمام اپیلاتور ها و ریشتراش ها و گرومرهای پاناسونیک که قابل استفاده زیر دوش هستند فقط در حالت بدون سیم قابل استفاده میباشند.
من که به شخصه 3 بار ریشمو باش زدم از روزی که خریدم و واقعا راضی هستم.این هم که میگم ضعف بخاطر اینه که شاید وقت شارژ کردن رو نداشته باشیم یا وسط زدن ریش شارژ تموم شه و حتما بعد از گذشت چند سال باطری مدت شارژش کم میشه.البته درست میگید که پاناسونیک های ضد آب.... چون فکر میکنم LV81 هم شارژی هست.
نظرتون راجع به philips QC5550 چیه ؟؟
سپاس دوست عزیز اگه براتون مقدوره یه بار هم با خمیر ریش یا فوم ، اصلاح کنید و نتیجه رو بگید .
سلام
این ماشین اصلاح و شیو سره و بهتره برای صورت استفاده نشه ، شما اگه برای بدن میخوای باید بادی گروم بخری نمیشه هم بدن و هم صورت در یک ریشتراش جمع بشه اگه ماشین اصلاح بخواهی که کمتر از نیم میلیمتر نمیتونه اصلاح کنه و اکثرا از یک میلیمتر به بالا هستن ، اگه دوست داری ته ریش بزاری به سایت نماینده فلیپس ، پاناسونیک و رمینگتون مراجعه کن و انواع مدلها ماشین اصلاح رو ببین ، بعد قیمت مدل مورد نظرت رو تو فروشگاهها اینترنتی ببین ( ماشین اصلاح رو میتونی برای بدن هم استفاده کنی مثل موزر ).
Last edited by 22arash; 11-06-2012 at 13:49.
[QUOTEنظرتون راجع به philips QC5550 چیه ؟؟ ][/QUOTE]
از هیچ کدوم استفاده نکردم ... به نظرم روی کاغذ که پاناسونیکه یک مقدار سرتره ... و ظاهرش هم از نظر من همینطور ... اما از نظر کارایی دوستانی که دارند نظر بدند بهتره
سلام ،
قصد خريد يك ريش تراش دارم با قيمت زير 150 تومن. ولي اگه چيزي باشه كه واقعا ارزش داشته باشه كمي بيشتر هم هزينه ميكنم. صورت و گردن خيلي لاغري دارم با پوست حساس. با اين قيمت دو مدل فيليپس ميشناسم يكيش 7320 يا 7340 و بعديش كه انگار جديدتره PT860 هست كه قيمتش حدود 140 هست. با برندهاي ديگه آشنايي ندارم .
نظرتون رو درباره اين ماركهايي كه نوشتم ميخواستم و اگه ماركي غير از اينها با كيفيت بهتري سراغ داردي توي برندهاي رمينگتون براون و پاناسونيك بهم معرفي كنيد .
اگه صورتتون لاغر و استخونیه و پوست حساس دارین به نظر من سراغ phlips و 3 دایره نرین.ریش تراش خطی بگیرین مثل براون و پاناسونیک.البته به نظرم پاناسونیک در حال حاضر و تو ایران بهتره
ES-RTC 15500toman
ES-RT60 175000toman با پایه شست و شو
پیشنهاد من اولیه
Last edited by pourya.so; 11-06-2012 at 22:20.
ممنون بخاطر پيشنهاداتي كه دادي. فقط يه سوال : مدل اولي كه نوشتي RT30 نيست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)