تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 284 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2840

نام تاپيک: درخواست مشاوره ی خرید ماشین های اصلاح ( سر , صورت)

اگه نباشه جاش خالی می مونه kindlinessangel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا جواب ما رو هم بدین که دلار باز داره میره بالا و دیگه هیچی نمیشه خرید

یه ماشین که بدن رو اصلاح کنه صورت رو هم بتونه مدل بده ، من همیشه یه ته ریش میزارم واسه همین 6تیغ کنه و اینا رو لازم ندارم
    فقط پیشنهاد مدل

2. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

میدونم دوست من که قرار نیست با سیم بریم زیر دوش ... ولی به نظر شما چند درصد از مصرف کننده ها راهنما رو مطالعه میکنند.حساب حوادث رو هم بکنید.

البته من باید با دقت تر مینوشتم .... منظورم هیچ دستگاه بهداشتی ضد آب ساخت شرکت پاناسونیک بود ... خیلی کلی نوشتم عذرخواهی میکنم ... تمام اپیلاتور ها و ریشتراش ها و گرومرهای پاناسونیک که قابل استفاده زیر دوش هستند فقط در حالت بدون سیم قابل استفاده میباشند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من که به شخصه 3 بار ریشمو باش زدم از روزی که خریدم و واقعا راضی هستم.این هم که میگم ضعف بخاطر اینه که شاید وقت شارژ کردن رو نداشته باشیم یا وسط زدن ریش شارژ تموم شه و حتما بعد از گذشت چند سال باطری مدت شارژش کم میشه.البته درست میگید که پاناسونیک های ضد آب.... چون فکر میکنم LV81 هم شارژی هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hes_luckey's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نظرتون راجع به philips QC5550 چیه ؟؟

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

با سلام

این مدل با سیم کارنمیکند ... البته من با نظر دوستمون که این رو یک ضعف میدونند اصلا موافق نیستم
    مطمئن باشید وجود این امکان برای کمپانی هیچ هزینه ای نداره ... اینکه کار نمیکنه یک دلیل داره فقط و اون هم اینه که:
    هیچ دستگاه برقی بهداشتی کاملا ضد آبی که بتوان زیر دوش از آن استفاده کرد وجود نداره که با سیم هم کار کنه
    این فقط و فقط و فقط به دلایل امنیتی مصرف کننده است

ببخشید که من جواب میدم گفتم شاید مفید باشه برای دوستان
    من این مدل رو چند روز پیش به عنوان هدیه روز مرد از همسرم گرفتم
    این نکته رو بگم که من 11-12 ساله که از تیغ استفاده میکنم و غیر از چند ماهی که همون 12 سال پیش از ریش تراش فیلیپس استفاده میکردم که خیلی هم اذیت میکرد اصلا عادت به استفاده از ریش تراش ندارم .... ریش های پری دارم و زبر ... موهای زیر گردنم هم تقریبا در تمام جهات پراکنده است
    امروز برای اولین بار از این مدل استفاده کردم ... بدون فوم ولی با صورت خیس .... برای اصلاح صورت میتونم بگم عالی کار میکنه .... تقریبا 99% مثل تیغ
    زیر گلو رو هم خوب میزنه البته من رو یک مقدار اذیت کرد که فکر کنم به خاطر فرم ریش من باشه و اینکه صورت من اصلا به ماشین عادت نداره
    توی دفترچه که نوشته سه هفته طول میکشه که صورت و ریش تراش هماهنگ بشند.
    اما من در کل ازش بسیار راضی هستم ... حالا بعد سه هفته هم نظرم رو میگم

شاد باشید.
    سپاس دوست عزیز اگه براتون مقدوره یه بار هم با خمیر ریش یا فوم ، اصلاح کنید و نتیجه رو بگید .

داره خودمونی میشه 22arash's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

نظرتون راجع به philips QC5550 چیه ؟؟
    سلام
    این ماشین اصلاح و شیو سره و بهتره برای صورت استفاده نشه ، شما اگه برای بدن میخوای باید بادی گروم بخری نمیشه هم بدن و هم صورت در یک ریشتراش جمع بشه اگه ماشین اصلاح بخواهی که کمتر از نیم میلیمتر نمیتونه اصلاح کنه و اکثرا از یک میلیمتر به بالا هستن ، اگه دوست داری ته ریش بزاری به سایت نماینده فلیپس ، پاناسونیک و رمینگتون مراجعه کن و انواع مدلها ماشین اصلاح رو ببین ، بعد قیمت مدل مورد نظرت رو تو فروشگاهها اینترنتی ببین ( ماشین اصلاح رو میتونی برای بدن هم استفاده کنی مثل موزر ).
    Last edited by 22arash; 11-06-2012 at 13:49.

8. این کاربر از 22arash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTEنظرتون راجع به philips QC5550 چیه ؟؟ ][/QUOTE]

از هیچ کدوم استفاده نکردم ... به نظرم روی کاغذ که پاناسونیکه یک مقدار سرتره ... و ظاهرش هم از نظر من همینطور ... اما از نظر کارایی دوستانی که دارند نظر بدند بهتره

10. این کاربر از kindlinessangel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام ،
    قصد خريد يك ريش تراش دارم با قيمت زير 150 تومن. ولي اگه چيزي باشه كه واقعا ارزش داشته باشه كمي بيشتر هم هزينه ميكنم. صورت و گردن خيلي لاغري دارم با پوست حساس. با اين قيمت دو مدل فيليپس ميشناسم يكيش 7320 يا 7340 و بعديش كه انگار جديدتره PT860 هست كه قيمتش حدود 140 هست. با برندهاي ديگه آشنايي ندارم .
    نظرتون رو درباره اين ماركهايي كه نوشتم ميخواستم و اگه ماركي غير از اينها با كيفيت بهتري سراغ داردي توي برندهاي رمينگتون براون و پاناسونيك بهم معرفي كنيد .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

سلام ،
    قصد خريد يك ريش تراش دارم با قيمت زير 150 تومن. ولي اگه چيزي باشه كه واقعا ارزش داشته باشه كمي بيشتر هم هزينه ميكنم. صورت و گردن خيلي لاغري دارم با پوست حساس. با اين قيمت دو مدل فيليپس ميشناسم يكيش 7320 يا 7340 و بعديش كه انگار جديدتره PT860 هست كه قيمتش حدود 140 هست. با برندهاي ديگه آشنايي ندارم .
    نظرتون رو درباره اين ماركهايي كه نوشتم ميخواستم و اگه ماركي غير از اينها با كيفيت بهتري سراغ داردي توي برندهاي رمينگتون براون و پاناسونيك بهم معرفي كنيد .
    اگه صورتتون لاغر و استخونیه و پوست حساس دارین به نظر من سراغ phlips و 3 دایره نرین.ریش تراش خطی بگیرین مثل براون و پاناسونیک.البته به نظرم پاناسونیک در حال حاضر و تو ایران بهتره
    ES-RTC 15500toman
    ES-RT60 175000toman با پایه شست و شو
    پیشنهاد من اولیه
    Last edited by pourya.so; 11-06-2012 at 22:20.

13. این کاربر از pourya.so بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اگه صورتتون لاغر و استخونیه و پوست حساس دارین به نظر من سراغ phlips و 3 دایره نرین.ریش تراش خطی بگیرین مثل براون و پاناسونیک.البته به نظرم پاناسونیک در حال حاضر و تو ایران بهتره
    ES-RTC 15500toman
    ES-RT60 175000toman با پایه شست و شو
    پیشنهاد من اولیه
    ممنون بخاطر پيشنهاداتي كه دادي. فقط يه سوال : مدل اولي كه نوشتي RT30 نيست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •