داخل سایت یاهو ، از قسمت Account info میتونی موارد مورد نیازت مثل گذرواژه رو به دلخواه تغییر بدی.
داخل سایت یاهو ، از قسمت Account info میتونی موارد مورد نیازت مثل گذرواژه رو به دلخواه تغییر بدی.
یاهو میل هم مث گوگل فیلتر داره؟ که اگه یه میلی رو نخوایم بگیریم delete کنه؟
اگه یکی یه ایمیل برای یه شخص بفرسته و بلافاصله اکانت یاهوش رو حذف کنه، خللی در ایمیل که برای اون شخص فرستاده که ایجاد نمیشه؟ به دستش رسیده؟
سلام
هنگام ارسال ایمیل یاهو به من ارور میده و ارسال بلوک میشه و از من ارسال کد امنیتی میخواد که اونم میدم بازم مشکل حل نمیشه.هرجی پیگیری میکنم به نتیجه نمیرسم در ضمن با هر صفحه جدید ازم پسورد میخواد.لطفا راهنمایی فرمایید.
اینم ارور
Account temporarily blocked from sending messages
سلام
دوستان چطور میتونم وقتی برای یک نفر از طریق cc ایمیل میفرستم اون شخص بقیه ایمیل های cc و همچنین to من رو نبینه ؟
به جای cc از طریقbb بفرستید.
سلام ، کسی نیست ؟!
البته همیشه اینطوری نیست ، 50 درصد اوقات اینجوریه و مثلاً همین امروز صبح اومدم یک فوروارد انجام بدم این پیام رو داد ، دیگه میدونم کلاً امروز فوروارد نمیکنه ، ساعت 2.5 بعدازظهر هم چک کردم نشد ، نمیدونم شاید فردا بشه !!
سرعتش رو هم همین الآن اندازه گرفتم خوبه ، 129 هست ، مشکل سرعت نیست!![]()
Last edited by MahdiidhaM; 05-11-2012 at 14:24.
سلام ؛ میخوام همه ی ایمیل هایی که در یک اکانت یاهــو دارم رو به اکانت دیگه بفرستم و بعد اون اولی رو پاک کنم.
چه طور باید همه ی ایمیل ها رو ارسال کنم؟
چطور کل اکانت ( پوشه ها ، Contacts و ... ) رو ارسال کنم؟
سلام
من امروز اومدم میلمو باز کنم بالا نمی اومد می خواستم ببینم مال سمام این ظوری شده یا مشکل از طرف سرویس دهنده خودمه؟
شاتل درسته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)