گزارش روز- نظرسنجی از مربیان لالیگا درباره ال کلاسیکو،5 مربی ، هوادار بارسا و 3مربی طرفدار رئال !
خیلی از مربی ها نظری ندادند و به عنوان مثال مربی ویارئال از دیدار بارسا- رئال حرفی نزد

سایت گل- همه دنیاامشب چشمهایشان را به ورزشگاه نوکمپ خواهند دوخت و مربیان تیمهای دیگر حاضر در لالیگا هم از این قاعده مستثنی نیستند.
روزنامه مارکا در آستانه این دیدار حساس نظرسنجی جالبی را انجام داده. 5 مربی از مربیان تیمهای حاضر در لالیگا طرفدار بارسا هستند. سه مربی هم به حمایت از رئال برخاسته اند و البته برخی مربی ها در این رابطه نظرشان را نگفته اند. در اینجا می توانید نظر مربیان تیمهای مختلف حاضر در لالیگا را بخوانید
* ویگو ( مربی ارکولس): قطعا طرفدار بارسلونا هستم و مطمئنم که این بازی 0-0 به اتمام نخواهد رسید
*لادروپ (مربی مایورکا): در این دسته بازی ها، شانس پیروزی تیم میزبان اندکی بیشتر است. ولی نمی توانم یک تیم را تیم پیروز برتر میدان بدانم.من طرفدار چه تیمی هستم؟ تاحالا هزار بار از من این سوال پرسیده شده و من همیشه یک جواب داده ام:« من طرفدار فوتبال هستم»
* پرسیادو (اسپورتینگ خیخون):امیدوارم که بارسا ببرد، دیگر نظر بیشتری نمی دهم
*مانسانو (مربی سویا): سورپرایز کردن این بارسای خوب، کار خیلی سختی است ولی اگر تیمی بتواند این کاررا بکند، تیمی نیست به جز رئال مادرید که تا این حد قوی است. با توجه به اینکه بازی در نوکمپ برگزار می شود، آبی اناری پوشان اندکی شانس بیشتری برای پیروزی دارند
* پوچتینو (اسپانیول): مدعی مشخصی برای این دیدار وجود ندارد.بارسلونا به عنوان تیم میزبان بازی می کند و این شاید شانس بیشتری را برای آنها به همراه داشته باشد
*میچل (ختافه): رئال مادرید با نتیجه 1-2 به پیروزی می رسد. یکی از گلها را کریس رونالدو در دقیقه 1 بازی و از روی نقطه پنالتی به ثمر خواهد رساند
* پرتوگال( راسینگ):بارسلونا خیلی خوب بازی می کند ولی فکر می کنم شاهد سورپرایزی خواهیم بود. فکر می کنم رئال مادرید در نوکمپ به پیروزی خواهد رسید
*کاماچو (اوساسونا):کار را برای هر دو تیم بسیار سخت می بینم ولی دوست دارم رئال مادرید در این بازی به برتری برسد.
*امری (مربی والنسیا):این دو تیم، دو تا از برترین تیمهای دنیا هستند.بازی 4-4 به پایان خواهد رسید
*آگیره (ساراگوسا):بازی کاملا برابری خواهد بود. من هیچ یک از دو تیم را ترجیح نمی دهم
*کاپاروس (اتلتیک بیلبائو):دیدار کاملا بازی خواهد بود و اصلا نمی توانم نتیجه بازی را پیش بینی کنم.تیمی که به گل اول برسد، شانس بیشتری برای پیروزی خواهد داشت
*مانوئل پیگرینی (مالاگا): هر دو تیم از هر نظر در بهترین شرایط ممکن، از نظر نتایج دیدارهای اخیر، سبک بازی و اعتماد به نفس قرار دارند. تیمی که اشتباه کمتری انجام دهد، برنده ال کلاسیکو خواهد بود. هیچ تیمی را به دیگری ترجیح نمی دهم
*لوئیس گارسیا (لوانته): برایم تفاوتی ندارد که کدام تیم ببرد.باید از تماشای این بازی لذت برد
*لوتینا ( مربی دپورتیوو): این دو تیم، تیمهایی با سبک بازی کاملا متفاوت هستند: فوتبال ترکیبی بارسا، در مقابل پویایی رئال مادرید . هیچ وقت این دو تیم تا این حد آماده گام به ال کلاسیکو نگذاشته بودند
*اولترا (آلمریا): برای من که به تازگی به سمت مربیگری آلمریا انتخاب شده ام، خیلی زود است که بخواهم به ال کلاسیکو فکر کنم
*لاسارته (مربی رئال سوسیداد): من در مورد دیدارهای دیگری که تیمم در آن حاضر نیست،صحبت نمی کنم.
* کیکه سانچس فلورس (اتلتیکومادرید): تمایلی به بازی ال کلاسیکو ندارم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/28