سلام
شنیدم داروی آمالگام که برای پر کردن دندون هست مسنوخ شده و مضر می باشد.
آیا صحیح هست ؟ قضیش چیه ؟
سلام
شنیدم داروی آمالگام که برای پر کردن دندون هست مسنوخ شده و مضر می باشد.
آیا صحیح هست ؟ قضیش چیه ؟
چطوری می تونم بفهمم که توی این سهمیه ماهانه دولت(یارانه) داره به حساب داداشم پول می یاد؟؟
آخه می دونید من داداشم اذیتم می کنه می گه که من تورو ثبت نام نکردم ! اما من شک دارم
می خوام بدونم اصلا ثبت نام شدم یا نه؟
فوری ی ی ی ....
مرسی
کارت بانکی که باهاش حساب یارانه رو ثبت کردید ، وارد دستگاه ATM همون بانک می کنید و داخل گزینه یارانه ها میشید اونجا نوشته شده.
قول نا مه یک قرارداد هست که بین دو طرف نوشته میشه.اصولا برای خرید و فروش و اجاره و رهن هست که قبل از سند زدن یک قول نامه مینویسند که مثلا فلان ملک یا ماشین را من به ایشان فروختم یا رهن دادم به این قیمت .پولش را هم گرفتم یا مثلا n تومانش را گرفتم بقیه اش مانده.در قولنامه اسم و فامیل و مشخصات دو طرف و مشخصات کامل جنس مورد معامله قید میشه.و یه سری بند های حقوقی هم داخلش هست.البته اگر قول نامه رو دستی بنویسید که این مورد اخر را نمینویسند.حتما باید 2 شاهد و 2 طرف معامله پایینش را امضا کنند.اگر اینطور شود ارزش قانونی زیادی دارد.یعنی طرف نمیتواند حاشا کند که تو پولی به من ندادی یا نمیتواند بیاید بگوید این جنس مال تو نیست مال من هست و...کلا به قول یکی از دوستان این دور زمونه یه امضا از یکی داشته باشی میتوانی بری باهاش شکایت کنی
کلا به هر مشاوره ای نمیشه اعتماد کرد چه حضوری چه اینترنتی.چون شما نمیدانی که ان طرفی که جواب شما را میدهد چقدر تجربه دارد چقدر راه درست را به شما نشان میدهدومن خودم چند بار به این مشاوره ها اعتماد کردم و اصلا برای من فایده که نداشت هیچ کلی هم الکی پول دادم اخر سر هم بعد از مشاوره انقدر ناراحت بودم که وسط خیابان نزدیک بود ماشین به من بزند.همیشه در مورد مشاوره ها تحقیق کن بعد ازشون سوال کن.خواستی من یه مشاور خوب رایگان میشناسم
من فکر کنم برای محکم کاری مشخصاتت رو دریافت میکنند که پس فردا نروی شکایت کنی کلاه بردارند .شاید هم برای تبلیغات که بعدا پیامک بدهند یا نامه.دقیقا نمیدانم
بهترین راهش اینه که یه مدتی بروی در یک مغازه شاگردی.هرچه بیشتر بمانی بهتر هست تا راه و رسم خرید و فروش را یاد بگیری.شما باید بدانی کجا مغازه اجاره کنی
داخلش چه جنسی از چه مارکی با چه قیمتی بریزی که مردم اون محل بخرند
طرز برخورد و فن بیان هم خیلی مهم هست.
توی کاسبی کلا تجربه حرف اول را میزند.من هنوز کاسب بی تجربه و پولدار ندیدم
من که نگفتم میخوام مغازه دار بشم!..بهترین راهش اینه که یه مدتی بروی در یک مغازه شاگردی.هرچه بیشتر بمانی بهتر هست تا راه و رسم خرید و فروش را یاد بگیری.شما باید بدانی کجا مغازه اجاره کنی
داخلش چه جنسی از چه مارکی با چه قیمتی بریزی که مردم اون محل بخرند
طرز برخورد و فن بیان هم خیلی مهم هست.
توی کاسبی کلا تجربه حرف اول را میزند.من هنوز کاسب بی تجربه و پولدار ندیدم
مثلا اگر 5 نفر هم ثبت نام شده باشن از یک خانوار می شه دید از این طریق؟
فرقی نداره چند نفر ، به حساب سرپرست خانوار واریز میشه ، سرپرست هم یه شماره حساب داده ، اگه کارت عابر اون حساب رو داشته باشید می تونید مشخصات یارانه های واریزی رو ببینید.
يه كار ديگه هم ميشه كرد شما كار ت رو بزنيد و موجودي بگيريد بعد تقسيم بر اون مبلغي كه بعنوان يارانه ميريزن بكنيد تعداد نفرات مشخص ميشه.البته در صورتي كه از اين كارت فقط براي دريافت يارانه استفاده ميكنيد و از جاي ديگه اي دريافتي نداره.فرقی نداره چند نفر ، به حساب سرپرست خانوار واریز میشه ، سرپرست هم یه شماره حساب داده ، اگه کارت عابر اون حساب رو داشته باشید می تونید مشخصات یارانه های واریزی رو ببینید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)