تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 231 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2306

نام تاپيک: کلوپ نوکیا N8 - با سیستم عامل Symbian^3 و دوربین 12 مگاپیکسل

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

دوستان کسانی که N8 گرفتن ازش راضی هستین ؟ گوشی خوبیه ؟ من میخوام قبل یا بعد از عید بگیرم !

یه سوال دیگه : صفحه این گوشی Full Touch هست دیگه ؟

در ضمن یه جای خوب و منصف برای خرید با گارانتی معرفی میکنید که به آدم نندازه ؟ گارانتی نوکیا تو ایران خوب

هست ؟ قیمتش بدون گارانتی چنده ؟

ممنون !
    دوستان عزیز خواهشا اگه میتونید جواب بدید !

آخر فروم باز total_overdose's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    کاکو شیرازیم ما.

پيش فرض

شما داری گمراه میکنی!همین ایکس ۱۰ بخاطر این میزاری کنار گالاکسی!چون اتفاقا دوتاشونم کاملا تو همه بخشا مولتی تاچه!اندروید داره!۱گیگا هرتز سی پی یو داره!فیلم برداری اچ دی!دوربین ۸مگاپیکسلی!
    دوست عزیز متاسفانه شما بیش از اونچه که فکر میکردم بی اطلاع هستین
    اینجا کلوپ ان8 هست نه ایکس10 و گالاکسیو ...
    اما برای شما که این دوتارو یکی میکنی بزار بگم:
    1.بله آندروید دارن هردو اما گالاکسی 2.2 و تا مدتی دیگه هم 2.3 ولی ایکس10 برای همیشه 2.1 .البته برای کسی که یک گوشی آندروییدی میخره خیلی سخته که بدونه همیشه همینه حتی سیمبین3 هم تازه اومده و تغییرات چشمگیری رو تویه آینده داره...
    2.سی پیو هر دو 1 گیگ درست اما این کجا آن کجا ! آخه برادر من 1گیگ هامینگ برد با گرافیکش کجا و 1 گیگ ایکس10 کجا!!!
    3.فیلم برداری اچ دی ایکس 10 هم که طبق مقایسه ها شاید بشه با ویواز مقایسش کرد و نه ان8 و گالاکسی.
    البته مشکل چیز دیگری هست! مشکل اینه که ایکس10 در برابر گالاکسی حرفی نداره بزنه نه سونی اریکسون!
    مطمعنا سونی اریکسون هم محصول جدیدی رو برایه مبارزه با گالاکسی داره!
    دوستان من رو ببخشید چون این موارد بالا هیچ ربطی به کلوپ ان8 نداشت فقط خواستم راهنمایی به این دوستمون بدم!

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

من که راضیم.پیشنهاد میکنم اگه میدونید با خواسته هاتون یکی بگیرین
    بله کاملا فول تاچ هست!
    اینم دیگه بستگی به خودتون داره البته من در شهر شما نیستم ولی تا جایی که میدونم قیمت بی گارانتیش تهران کشیده بالا شما همون با گارانتیشو برای اطمینان بیشتر بگیرین بهتره.در ضمن از صحت گارانتی با ارسال سریال گوشی به شماره گارانتی به صورت اس مس مطمعن بشید
    Last edited by total_overdose; 22-01-2011 at 13:33.

3. 5 کاربر از total_overdose بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ERFANMAHAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    whit my mobile & pc in my room

پيش فرض

دوست عزیز متاسفانه شما بیش از اونچه که فکر میکردم بی اظلاع هستین
    1.بله آندروید دارن هرئو اما گالاکسی 2.2 و تا مدتی دیگه هو 2.3 ولی ایکس10 برای همیشه 2.1 .البته برای کسی که یک گوشی آندروییدی میخره خیلی سخته که بدونه همیشه همینه حتی سیمبین3 هم تازه اومده و تغییرات چشمگیری رو تویه آینده داره...
    2.سی پیو هر دو 1 گیگ درست اما این کجا آن کجا ! آخه برادر من 1گیگ هامینگ برد با گرافیکش کجا و 1 گیگ ایکس10 کجا!!!
    3.فیلم برداری اچ دی ایکس 10 هم که طبق مقایسه ها مالی نیست.
    البته مشکل چیز دیگری هست! مشکل اینه که ایکس10 در برابر گالاکسی حرفی نداره بزنه نه سونی اریکسون!
    دوستان من رو ببخشید چون این موارد بالا هیچ ربطی به کلوپ ان8 نداشت فقط خواستم راهنمایی به این دوستمون بدم!

من هم با شما كاملا موافقم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان کسانی که N8 گرفتن ازش راضی هستین ؟ گوشی خوبیه ؟ من میخوام قبل یا بعد از عید بگیرم !

یه سوال دیگه : صفحه این گوشی Full Touch هست دیگه ؟

در ضمن یه جای خوب و منصف برای خرید با گارانتی معرفی میکنید که به آدم نندازه ؟ گارانتی نوکیا تو ایران خوب

هست ؟ قیمتش بدون گارانتی چنده ؟

ممنون !
    با سلام . صفحات قبل همه ی این سوالات تکراری شما و دیگران پاسخ داده شده . ایکاش قدری حوصله بخرج داده و مطالعه کنید......
    اینجانب HTC HD2 هم دست گرفتم N8 را هم دست گرفتم
    N8 را از هر نظر ترجیح میدهم . هر چند نمایشگر کوچکتر آن برای چک کردن صفحات وب در برابر HD2 یا Galaxy رنگ میبازد ولی امکانات متعدد ارتباطی خارجی و پرکاربرد ان از قبیل USB OTG , HDMI , AV Out , FM Transmitter , Ovi Map GPS و.... و نیز امکانات داخلی ان را بر سایر گوشیهای دارای سیستم عاملهای صرفاً تبلیغاتی کاملاً ترجیح میدهم و این امکانات از نظر سایرین هم بسیار عجیب الخلقه مینماید
    فول تاچ یعنی چه بیا بگو ولی نمایشگر ان بارها گفتند در محیطهای لازم چند لمسی است
    جای خوب و منصف میخواهی ؟ نمایندگیهای فروش نوکیا جاهای خوب و منصف ان هستند که از طریق سایت فارسی نوکیا یا تماس با نمایندگی مرکزی نوکیا میتوانی مطلع شوی .

---------- Post added at 03:49 PM ---------- Previous post was at 03:45 PM ----------

ضمناً این تاپیک بدجور دارد بحالت بحثهای پیش پا افتاده و دعواهای عوامانه تبدیل میشود . قبلاً اینجور نبود . ادم ترجیح میدهد تاپیک فوروم موبایلستان را برود چون هر روز 10 صفحه جلو میرود و همه اش هم مباحث به روز فنی و رفع اشکال و مسائل بدرد بخور

6. 4 کاربر از Namdarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

[/ضمناً این تاپیک بدجور دارد بحالت بحثهای پیش پا افتاده و دعواهای عوامانه تبدیل میشود . قبلاً اینجور نبود . ادم ترجیح میدهد تاپیک فوروم موبایلستان را برود چون هر روز 10 صفحه جلو میرود و همه اش هم مباحث به روز فنی و رفع اشکال و مسائل بدرد بخور

اين حرف شما درست اما خوب بعضي ها يه چيزي رو نميدونن بهشون ميگي هم بهت ميگن نفهممن كه موندم چرا قبول نمي كنن

من كه با هر دو تايپيك هستم

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

اينم از آندرويد (نمي خوام توهين كنم اما آندرويد بدجوري داره دونه دونه دستش رو ميشه)

رسوايي جديد گوگل:سرقت كدهاي جاوا و استفاده در آندروي
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اندرويد آسيب‌پذيرتر از سيستم عامل آيفون
    کد:
    تلفن‌هاي اندرويدي پيامك اشتباهي ارسال مي‌كنند
    کد:
    فقط براي اطلاع
    محبوب ترين گوشي و نرم افزار نوكيا در سال 2010 مشخص شد

کد:

9. این کاربر از ERFANMAHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت

پيش فرض

عكس هاي جديد از symbian^4

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ترجمه شده با مترجم گوگل
    چندی پیش در ماه فوریه ، ما شاهد تصاویری از برخی نرم ^ 4 ، و امروز آنها بوده ام به روز شده تا حدودی. نادیده گرفتن مرز ویندوز ایکس پی (آنها را از هستی 'مقلد'). آنها را می توان یافت تی Symbian.org صفحه ویکی (من فکر می کنم کسی tweeted آن را امروز صبح اما من آنها را فراموش کرده)

در اینجا ما می توانید ببینید :
    نوار وضعیت حداقل برای باتری ، سیگنال و همچنین ساعت (معمولی به دنبال یک در آن ، نه دالی را اشتباه رفته)
    توجه داشته باشید که نوار پایین تا بالاخره ناپدید شد
    homescreens نگاه بسیار جذاب تر با پس زمینه عکس (چیزهای کوچک و ساده را تفاوت بزرگ)
    سیستم نقطه در پایین برای نشان دادن تعداد و homescreens که شما در صفحه اصلی هستیم.

توجه داشته باشید که سبک رایگان سیستم ویجت. در تصویر زیر ، می 7 homescreens وجود دارد (و نه ممکن است حداکثر). بساز بی پایان برای کشیدن - _ -. در حالیکه غیر استاتیک ، ویدجت شبکه قفل بصری جذاب تر هستند (بنظر من) من از ترس صفحه اصلی عنصر ممکن است به عنوان احمق به دنبال به عنوان BADA سامسونگ با فضا مانند برای 1-2 عنصر در صفحه اصلی ، که منجر به کشیدن غیر ضروری تبدیل شده است.

در حال حاضر ، اگر یک ساعت در نوار وضعیت وجود دارد ، من نیاز به یک ویدجت ساعت نمی بینم -- اما هی که فقط به من. این ممکن است افراد دیگر با مشکلات بینایی کمک -- و نشانی از آن نگاه نیمه خوب..

من تعجب که چگونه برای دسترسی به مخاطبین / شماره گیر. آیا این توان از طریق دکمه های فیزیکی یا از طریق ویدجت؟

homescreens / رومیزی صفحات نامیده می شوند. با کلیک کردن در فضایی که احتمالا می با ذکر نام شبکه ، شما گزینه های صفحه اصلی به شما. احتمالا گزینه نیز ممکن است با فشار دادن طولانی در زمینه ظاهر می شود. تنظیمات بیشتر وجود دارد شاید با فشار دادن قسمت بالا سمت چپ مثلث بیشتر.

عکس زیر را برای انتخاب تصویر زمینه برای صفحه اصلی است. توجه داشته باشید که این تصاویر پس زمینه هستند اما 16:09 croppe حفظ جهت گیری پرتره. احتمالا ، زمانی که در چشم انداز آن را کامل تصویر زمینه نشان می دهد.

مقررات نوار وضعیت مداوم است. نوار در زیر آن را فراهم می کند گزینه / تنظیمات صفحه ، دکمه برگشت (و در زمان مناسب ، نرم افزار عنوان). این بسیار بهتر از راه حل های قبلی که داشتن مضحک نوار پایین چربی که که این اعمال وحشیانه نوار سمت در نظر چشم انداز شد.

این برنامه مشاهده ردههای صفحه است. من نمی دانم چه زمینه این است که در (چه آن را برای جستجو ، نمایش اصلی... است؟). این امر می تواند خوب اگر پوشه ها به حال آیکون های مختلفی را برای تمایز هر یک از بودن فقط یک پوشه.

بالاخره در اینجا جستجو نرم افزار (احتمالا از ظاهر شدن با فشار دادن ذره بین) این نوع از نوار قابل قبول است تا آن را فراهم می کند دسترسی سریع به توابع خاص. (سمت چپ بیشتر باید دکمه multitask ، با دکمه «بازگشت» در قسمت بالا سمت راست مثل همیشه)

.

مقررات T9 نو مرتب شده (همانطور که در شماره گیر ^ (3 دیده می شود) موجب آن شما حداکثر فضای در دسترس برای مشاهده مطالب روی صفحه نمایش.

که آن را در حال حاضر. به نظر می رسد از تصاویر فوریه بهبود یافته است. آنچه مهم است توجه داشته باشید این است که شما می توانید حس تجربه کاربر ، چگونه رابط کاربر شما احساس می کند بدون به دست آوردن نمی شود) چگونه با دیدن آن را انجام چه سلسله مراتب / ساختار است ب) در واقع با استفاده از آن.

11. این کاربر از ERFANMAHAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

1.بله آندروید دارن هردو اما گالاکسی 2.2 و تا مدتی دیگه هم 2.3 ولی ایکس10 برای همیشه 2.1 .البته برای کسی که یک گوشی آندروییدی میخره خیلی سخته که بدونه همیشه همینه حتی سیمبین3 هم تازه اومده و تغییرات چشمگیری رو تویه آینده داره...
    3.فیلم برداری اچ دی ایکس 10 هم که طبق مقایسه ها شاید بشه با ویواز مقایسش کرد و نه ان8 و گالاکسی.

---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------

بله کاملا فول تاچ هست!
    اینم دیگه بستگی به خودتون داره البته من در شهر شما نیستم ولی تا جایی که میدونم قیمت بی گارانتیش تهران کشیده بالا شما همون با گارانتیشو برای اطمینان بیشتر بگیرین بهتره.در ضمن از صحت گارانتی با ارسال سریال گوشی به شماره گارانتی به صورت اس مس مطمعن بشید
    من هم با شما كاملا موافقم
    ببین دوست کوچولو و جو گیره من!من اولا ۲۷سالمه لازم نیست واسه شما یه چیزی بپرونم!اقای محترم اولا که بله ایکس ۱۰ اندروید ۱.۶ داره الانم ۲.۱ شده همین ۲.۱ میمونه اما میشه بگی چرا از گالاکسی مایه میزاری؟شما گوشیت مسخرست اسباب بازیه سیستم عاملش چرا از گوشی خودت مایه نمیزاری چون حرفی برا گفتن نداری!!!!تازه میشه بگی سی پی یو ARM Cortex A8 گالاکسی که خیلی خنده داره بهتره یا سیپیو های دو گوشی دزایر اچ دی یا ایکس ۱۰ که هردو Qualcomm Snapdragon QSD8250 هست؟منبع گفتهام سایت های gsm.ir gsmarena.com!نکنه بازم کم نیووردی میخوای مقلته کنی پسرخوب؟

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

بله کاملا فول تاچ هست!
    میشه بگی کجا فیلم برداری اچ دی گالاکسی با ایکس ۱۰ مقایسه شده؟اره شما که کم میاری میچسبی به فیلم برداری واسه شما که چیزی نمیدونی خوب بهانه ایه!اما هیچ ادم درست حسابیی نمیره گوشی بخره برای دوربینش!!!!

پروفشنال mahdi_ctr's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    MyFC

پيش فرض

برای رفع مشگل میشه از نرم افزاری به اسم NokiaBatteryMonitor استفاده کرد.این نرم افزار میزان شارژ گوشی و مدت کارکرد گوشی رو تو شرایط مختلف ازجمله مکالمه،برحسب دقیقه میگه.این نرم افزارو از store.ovi.com بگیرید.
    خوب یعنی توی این گوشی هم همین مشکل هست و اصلاح نشد؟
    درسته؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohandes e ekhraji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    تو تهرانی که شده پایتخت بی معرفتی دنیای امروز

پيش فرض

اينم از آندرويد (نمي خوام توهين كنم اما آندرويد بدجوري داره دونه دونه دستش رو ميشه)

رسوايي جديد گوگل:سرقت كدهاي جاوا و استفاده در آندروي
    کد:
    اندرويد آسيب‌پذيرتر از سيستم عامل آيفون
    کد:
    تلفن‌هاي اندرويدي پيامك اشتباهي ارسال مي‌كنند
    کد:
    فقط براي اطلاع
    محبوب ترين گوشي و نرم افزار نوكيا در سال 2010 مشخص شد
    کد:
    اين حرف شما درست اما خوب بعضي ها يه چيزي رو نميدونن بهشون ميگي هم بهت ميگن نفهممن كه موندم چرا قبول نمي كنن

من كه با هر دو تايپيك هستم
    گربه دستش به گوشت نمیرسه میگه بو میده!ببین اندروید انقدر بزرگه خوانوادش که نیاز نیست جوابه هحرفهای خنده دارو دروغ شمارو بدم!اصلا اندروید افتضاحح!بازم دارید از سیستم عامل شرکت اپل مایه میزارید!از خودتون و سمبین اسباب بازیتون چی دارید؟شاید بشه بین ایکس باکس و پلی استیشن ۳ دعوا کرد!اما میکرو( سیمبین)که دیگه کاره ای نیست که بخواد بیاد خودشو جا بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •