به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،
واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید
و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!
به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،
واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید
و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!
بچه ها یکی ضربه ایستگاهی رو یادم بده.........من توی 10 همش رو گل میکردم....دیگه نمیتونم
![]()
آره خودم هم متوجه شدم. منتها دقيقا منظورتونو نفهميدم، يعني بالا و پايينو باهم بگيرم؟
اینو 10 روز پیش کشف کردم ولی تهران نبودم نتونستم بهگم دستت درد نکنه کمک بزرگی کردی
خداییش این عکسه جون میده برای background سیستم
یا حق
من مشکل سرو صدا رو دارم فقط تو حمله سر و صداش بلند میشه .بازی شما از اول بازی تا آخر سر وصدا میکنند هیچی قطع نمیشه؟از چه کرکی استفاده میکنی؟
من واسه PC رو نمیدونم کدوم دکمه هست که تو جریان بازی باز میشه و میشه به تیم تاکتیک داد ... مثل آفساید گیری
و پرس و ... !!! واسه Xbox که اون 4 جهت ( اسمشو یادم نیست ) این منو رو باز میکنه !!!
مرسی از این که حداقل یه نفر نسبت به پست من عکس العمل نشون داد. اگه راه حلی پیدا کردی مارو بی خبر نزار ممنون![]()
کسی کد خوشحالیهای بعد از گل رو داره ؟
نه صداشون قطع نمیشه نسبت به اتفاقات بازی هم به خوبی عکس العمل نشون میدن. از کرک reloaded که 15.8mb سایزشه. چند صفحه قبل هم یکی از دوستامون گذاشته بود. بگرد خیلیها کرک گذاشتن تو تاپیک.
من خودم چندبار اینجا این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد !! واسه همین درکت کردمو جواب دادمچشم حتمآ.
داش مهدی تو بازی هست دیگه!! تو قسمت celebrate skill !!
سلام.
چجوری میشه رفت رو مود be a goalkeeper ??????
ماله من هیچ جاش نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)