تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 246 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2455

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه PC

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

سلام.

فکر کنم آخرين بار فيفا 2006 بود که درست و حسابي نسبت به نسخه‌هاي قبليش خيلي بهتر بود. با فيفا 11 دوباره ياد اونموقع افتادم. خيلي بازي خوبيه.

ولي يه ايراد داره. البته نميدونم شايد من اشتباه ميکنم. اينو تو World Class ديدم. اونم اينه که خط دفاعي خيلي جلو ميکشه و آسيب‌پذير ميشه. حتي ممکنه رو ارسالهاي دروازه بان هم گل رد و بدل بشه.

به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،

واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید

و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!

2. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

بچه ها یکی ضربه ایستگاهی رو یادم بده.........من توی 10 همش رو گل میکردم ....دیگه نمیتونم

حـــــرفـه ای Honradez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

به نظر من بهترین شیوه دفاع سوییچ کردن سریع بازیکن هست + اینکه توی پای بازیکن نرید و باید باهاش راه بیاید ،

واسه من که جواب داده !!! ضمن اینکه شما در حین بازی پرس کنید توی دسته Xbox ( چهار جهت ) یکی به بالا بدید

و بعد پایینو بزنید پرس میکنه !!!
    آره خودم هم متوجه شدم. منتها دقيقا منظورتونو نفهميدم، يعني بالا و پايينو باهم بگيرم؟

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

هنوز مشکل گیم پد حل نشده؟ هنوز با کیبورد آنلاین میزنید؟

راه حل رو پیدا کردم و خیلی ساده تر از اون چیزی بود که فکرش رو میکردم ( حالا همه میاند میگند ما با دسته بازی میکردیم و ... اگه بگید خودم رو میکشم چون چند بار پرسیدم در جواب گفتید نمیشه با دسته آنلاین بازی کرد)

خلاصه من راه حلش رو پیدا کردم یادتونه بعضیاتون وقتی با دسته میرفتید تو بازی توی منو نمیتونستید با دسته بازی کنید ولی توی بازی میتونستید؟
    تنها یک دلیل داره :
    اون اول بازی که با این صفحه رو به رو میشید:

اگه Space کیبورد رو بزنید به مشکل میخورید ولی اگه با خود دسته این پیغام رو رد کنید مشکل حل میشه هم تو بازی آفلاین برای منو ها و هم توی بازی آنلاین من الان دو دست آنلاین زدم با دسته

پس برای همین بود یه سری میگفتند ما مشکلی نداریم و یه سری هم میگفتند مثل من نمیشه تو منو و آنلاین با دسته بازی کرد
    اونهایی که میتونستند با دسته این پیغام رو رد میکردند و ماهایی که نمیتونستیم با کیبورد. به همین سادگی...

اینو 10 روز پیش کشف کردم ولی تهران نبودم نتونستم بهگم دستت درد نکنه کمک بزرگی کردی

خداییش این عکسه جون میده برای background سیستم

یا حق

6. 2 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

اسم تیمها رو که فکر نکنم صدا کنن!! من که دقت نکردم ولی زیادم مهم نیست اسمو بگن یا نگن. مهم اینه که سرو صدا کنن.
    من مشکل سرو صدا رو دارم فقط تو حمله سر و صداش بلند میشه .بازی شما از اول بازی تا آخر سر وصدا میکنند هیچی قطع نمیشه؟از چه کرکی استفاده میکنی؟

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

آره خودم هم متوجه شدم. منتها دقيقا منظورتونو نفهميدم، يعني بالا و پايينو باهم بگيرم؟
    من واسه PC رو نمیدونم کدوم دکمه هست که تو جریان بازی باز میشه و میشه به تیم تاکتیک داد ... مثل آفساید گیری

و پرس و ... !!! واسه Xbox که اون 4 جهت ( اسمشو یادم نیست ) این منو رو باز میکنه !!!

9. این کاربر از A.N.A.P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خیلیها این مشکل رو دارن از جمله من ولی کسی راه حلش رو نمیدونه!!!! تو فروم های خارجی و ea هم این مشکل رو داشتن ولی کسی نمیدونه مشکل از چیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مرسی از این که حداقل یه نفر نسبت به پست من عکس العمل نشون داد. اگه راه حلی پیدا کردی مارو بی خبر نزار ممنون

آخر فروم باز Mehdi.ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Q O M بیوگرافی،نام:مهدی

پيش فرض

کسی کد خوشحالیهای بعد از گل رو داره ؟

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

من مشکل سرو صدا رو دارم فقط تو حمله سر و صداش بلند میشه .بازی شما از اول بازی تا آخر سر وصدا میکنند هیچی قطع نمیشه؟از چه کرکی استفاده میکنی؟
    نه صداشون قطع نمیشه نسبت به اتفاقات بازی هم به خوبی عکس العمل نشون میدن. از کرک reloaded که 15.8mb سایزشه. چند صفحه قبل هم یکی از دوستامون گذاشته بود. بگرد خیلیها کرک گذاشتن تو تاپیک.

مرسی از این که حداقل یه نفر نسبت به پست من عکس العمل نشون داد. اگه راه حلی پیدا کردی مارو بی خبر نزار ممنون
    من خودم چندبار اینجا این سوالو پرسیدم کسی جواب نداد !! واسه همین درکت کردمو جواب دادم چشم حتمآ.

کسی کد خوشحالیهای بعد از گل رو داره ؟
    داش مهدی تو بازی هست دیگه!! تو قسمت celebrate skill !!

13. 3 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز HESAM_5700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    North of Hell , Left Side :D

پيش فرض

سلام.

چجوری میشه رفت رو مود be a goalkeeper ??????

ماله من هیچ جاش نداره!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •