کسی اپدیت نکرده ؟
2.3 چی شد پس !!!!!!!!!!!!!!
کسی اپدیت نکرده ؟
2.3 چی شد پس !!!!!!!!!!!!!!
دوست من. خيلي سادست. وقتي وارد weather ميشيد اولين مكان current location است.
خوب حالا اگه بخوام شهری مثل عسلویه رو واسه آب و هوا بندازم باید چیکار کنم. لطفا به صورت کامل توضیح بدین چون من مبتدی ام.
عزیز 2.3 برای آسیا قراره 25 یا 26 ماه می ریلیز بشه.یعنی 12 الی 13 روز دیگه.
حالا 2 یا 3 روز اینور و اونور ممکنه بیوفته.![]()
متاستفانه عسلويه رو نداره و كاريشم نميشه كرد. مگر اينكه: 1.در آبديت هاي بعدي اين مشكل حل شه 2. از ويجت هاي ديگه كه مرجعشون سايت هاي آب و هوايي ديگست استفاده كنيد شايد اونا اين شهر رو داشتهباشند 3. از شهر هاي اطراف خودتون استفاده كنيد، تفاوت چنداني ندارند.
اينجارو نگاه بندازيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Dead Space; 13-05-2011 at 16:47.
سلام
چند تا سوال دارم
1-این گوشی سی دی همراهش نبود چرا؟
2-اس ام اس فارسی رو چه جوری می تونم توش ببینم؟
سلام
سی دی همراهش نیست . توی مموری یه فولدری هست به نام HTC Sync که برنامه گوشی اون تو هستش
اس ام اس فارسی رو یا باید برنامه نصب کنی که بهترینش Mirsal هستش یا باید گوشی رو روت کنی کاستوم رام بریزی که خوب خیلی دردسر داره یا دانگرید کنی و گلد کارت بسازی و رام عربی یا خاور میانه بریزی که حل شه
بابای
سلام
من نصب کردم . البته از یه سایتی فایلشو دانلود کردم و گلدکارت ساختم و بعد نصب کردم .
زیاد هنوز نرسیدم بابهش کار کنم ولی خوب فرق هایی کرده . اولا مصرف باطری به نظرم خیلی بهتر شده . یه سری ابزارهاش دم دست تر شده . البته چون رام اروپا هستش فارسی ساپورت نمیکنه
اما یه اشکال اساسی اساسی اینه که در حین تماس ، چه زنگ بزنی چه زنگ بخوری ، اگر اسم طرف تو کانتکتت نباشه شماره بی افته به شدت شماره ریزه !!!!! اصلا قابل خوندن نیست . این خیلی عیب بدیه .
بابای
این رامی که شما نصب کردید رسمی هست!؟ به احتمال زیاد آپدیتی که 25 می میاد این مشکل رو حل می کنه...سلام
من نصب کردم . البته از یه سایتی فایلشو دانلود کردم و گلدکارت ساختم و بعد نصب کردم .
زیاد هنوز نرسیدم بابهش کار کنم ولی خوب فرق هایی کرده . اولا مصرف باطری به نظرم خیلی بهتر شده . یه سری ابزارهاش دم دست تر شده . البته چون رام اروپا هستش فارسی ساپورت نمیکنه
اما یه اشکال اساسی اساسی اینه که در حین تماس ، چه زنگ بزنی چه زنگ بخوری ، اگر اسم طرف تو کانتکتت نباشه شماره بی افته به شدت شماره ریزه !!!!! اصلا قابل خوندن نیست . این خیلی عیب بدیه .
بابای
با سلام
من گوشیم رو آپدیت کردم توسط خود گوشی با استفاده از wifi
android ورژن اون شد 2.3.3
htc sense version هم شد 2.1
فکر میکردم ظاهر منوی گوشی تغیییر میکنه اما تغییر آنچنانی نکرد
فقط منوی اصلی به صورت صفحه صفحه میاد و دو گزینه بهش اضافه شده .
سر فرصت ازش عکس میزارم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)