من این پایین دو تا عکس از fatality ریپتایل و ساب زیرو می زارم
![]()
من این پایین دو تا عکس از fatality ریپتایل و ساب زیرو می زارم
![]()
ه هه هه نقاب دارم تو دهنم ریخته نمیشه
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------
مبین بازم شروع کردی.
بیخیال پسر میزنم لتو پارت میکنم با این سابزیرو![]()
واقعا این اسموک بهترین کاراکتر بازیه :
توی نبرد از راه دور با "عقب جلو X " میشه بازی کرد . (میشه شائو کان رو به راحتی برد)
تله پورت داره .
اون گلوله دودش همه جا به کار میاد .
کمبو های خیلی خوبی داره .
میشه باهاش جاخالی.
غیبم که میشه که اگه با پاور بارت مخلوط بشه دیگه عالی میشه.
کلا تکمیله فقط تنها مشکلش اینه که تیر مستقیم نمیزنه
نمیشه دقیق گفت کدوم کاراکتر از همه قوی تره ... مثلا من با Sektor اگه تلپورت کنم و حریف بلاک نکنه حداقل 28 % دمیج پشت سر هم میزنم ( دو درصد مونده تا برسه به دمیج یه X-Ray ! ) ولی در کل نسبت به نسخه های قبلی حرکات کند تر از اونی هست که بشه زیاد کمبو های ترکیبی زد ...
امید اگه تو توانستی منو با اون ساب زیروی بستنی یخی ببری بعد به دیگران زور بگوامید جان میزنم این ساب زیرو این شکلی میشه ها
![]()
ای خداااااااااااا![]()
دوستان عزیز مگه کراکتر goro تو این نسخه تعید شده اگه می گین نه بس این عکس پایین چی هست
---------- Post added at 10:09 PM ---------- Previous post was at 10:07 PM ----------
چی شده امید ترسیدی یا نمیتونی منو ببری هان؟![]()
اینجا اسپم سرایه واسه خودش..........
به نظرت سرعت پیاده کردن رمزها مسثله سگاست..........؟؟؟؟؟سجاد جون عکس العملهاشون که خیلی خوبه
وقتی بازیو ران کردی بذار همینطوری بمونه و کامپیوتر خودش بازی کنه ببین چه عکس العملهایی دارن
یه کم بیشتر بازی کنی دستت میاد و تو هم مثل ما سریع میشی![]()
ـ دوییدن هم نداره بیشتر به همین دلیل کند میان در نظرم
این یه چند تا عکس از شخصیت جدید یعنی Skarlet
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه نظر میاد شبیه بقیه شخصیت های زن این بازی نیست و داستانش از این قرار که این شخصیت یکی از افراد شوکان و ماموریتش اینه که ببینه کوان چی خیانت کار یا نهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مهمترین مسئله اینه آدم همیشه باید حواسش به بلاک باشه .
شما اگه ویدئو بازیکن های حرفه ای مورتال رو ببینین توی مسابقات واقعا متوجه میشین که چقدر سریعه . مخصوصا رپتایل که میشه باهاش کمبوهای زیاد و سریع زد .
من میتونم مثلا با کانگ لائو اگه ته صحنه باشه تا 60% بزنم اما به سختی حتی شانسی میشه گفت . اما بیشترین کمبویی که دیدم باهاش بزنن 87% بوده .
اسموکم از بهتریناست . اما فکر کنم محبوب ترین کارکتر این نسخه کانگ لائو باشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)