تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 107 اولاول ... 65696102103104105106107 آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1070

نام تاپيک: فوتبال باشگاهی در ایتالیا | فصل 2010-2011

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

جایگزین پیرلو یک بازیکن باکیفیت و سطح بالا می باشد

آندرا پیرلو در حال ترک کردن میلان در انتهای فصل است و ماکس آلگری در اندیشه جایگزینی برای او می باشد..

ترک آندرا پیرلو دیگر در حد شایعه نمی باشد و پس از 10 سال حضور در میلان پیرلو باشگاه روسونری را در پایان فصل ترک خواهد کرد.
    خروج او از میلان می تواند شروع نسل جدیدی در خط میانی و همچنین پایانی برای گارد قدیمی در خط میانی باشد و میلان در حال حاضر در فکر جایگزینی شایسته برای او می باشد.

ماکس آلگری در کنفرانس مطبوعاتی امروز بعد از ظهر چنین گفت
    " نقل و انتقالات ؟ میلان به دنبال جایگزینی برای آندرا پیرلو می باشد"

او اضافه کرد
    " میلان همیشه با بازیکنانی با سطح بالا که دارای کلاس جهانی می باشند بازی کرده است و جایگزین پیرلو نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد"

انتظار می رود پیرلو زمانی که در انتهای فصل قراردادش رسما به پایان رسید به باشگاه تورینی یوونتوس نقل مکان کند.

آلگری در این باره گفت
    " این انتقال برای یوونتوس بدون شک خریدی بزرگ خواهد بود, او بازیکنی عالی و بزرگ است و یوونتوس بهترین کار ممکن را انجام می دهد"

میلان آخرین بازی فصل خود را فردا شب برابر اودینزه انجام خواهد داد.همچنین گفته می شود میلانی ها علاقه مند به جذب آساموآ بازیکن اودینزه می باشند.

"آساموآ ؟ او بازیکن خوبی است اما من ترجیح می دهم درباره او صحبتی نکنم"

منبع:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

استقبال همسیک از شایعات پیرامون انتقال وی به میلان

مصاحبه جالب و عجیب مارک همسیک پیرامون انتقال احتمالی وی به سن سیرو..

این ملی پوش اسلواکی در مطبوعات ایتالیایی یکی از گزینه های اصلی روسونری ها به عنوان تقویت خط میانی میلان نام برده شده است همچنین از آن طرف مطبوعات کشور این هافبک خوش آتیه نیز با روزنامه های ایتالیایی در هفته های اخیرهمراه بودند.

این هافبک در این باره چنین گفت
    " این فوق العاده است که میلان مرا می خواهد البته من به چیزهایی که در روزنامه ها نوشته می شوند و واقعیت ندارند عادت کرده ام"

او در پایان گفت
    " اگر پیشنهادی ارائه شود من ابتدا با باشگاه صحبت خواهم کرد.من دوست دارم تا برای باشگاهی بازی کنم که به طور منظم و همواره برای اسکودتو و لیگ قهرمانان می جنگد"

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پیشنهاد رئال را برای میلان رد کردم

صحبت های کوتاه فیلیپ مکسس با خبرگزاری France Football ...

خرید جدید روسونری ها در صحبت هایی اذاعان کرد که او می توانست به باشگاه مادریدی برود.

او در صحبت هایی اعتراف کرد که وسوسه شده بود که شانس خود را در کشورهای مختلف امتحان کند همانطور که فرصت حضور در مادرید را داشته است اما او معتقد است در نهایت به باشگاهی پیوسته است که با جاه طلبی های خود مطابق است.

مدافع فرانسوی در مصاحبه با فرانس فوتبال گفت " تنها رم و میلان می توانستند مرا در ایتالیا نگه دارند

او ادامه می دهد
    " البته من فرصت اینکه ایتالیا را ترک کنم داشتم و احتمال من به مادرید وجود داشت اما من می خواستم با میلان در ایتالیا بمانم"

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

نتایج هفته 38 رقابت های سری آ:

بولونیا صفر – باری 4

گل‌ها: گراندولفو (28، 47 و 54)، هوسکلپ (78)

برشا 2 – فیورنتینا 2

گل‌ها: ادر (19)، آکاردی (88) برای برشا، وارگاس (2) و چرچی (78) برای فیورنتینا

کالیاری 1 – پارما 1

گل‌ها: فلچر (54، گل به خودی) برای کالیاری، بوژینوف (34) برای پارما

جنوا 3 – چزنا 2

گل‌ها: فلورس (6 و 17)، پالاسیو (45) برای جنوا، بوگدانی (49) و خیمنس (86) برای چزنا

اینتر 3 – کاتانیا 1

گل‌ها: پاتزینی (15 و 48)، ناگاتومو (63) برای اینتر، لدسما (66) برای کاتانیا

پالرمو 1 – کیه‌وو 3

گل‌ها: نوچرینو (15) برای پالرمو، پلیسیر (41)، کنستان (67) و پولتزتی (80) برای کیه‌وو

رم 3 – سمپدوریا 1

گل‌ها: توتی (30)، ووچینیچ (70) و بوریلو (86) برای رم، مانینی (26) برای سمپدوریا

یوونتوس 2 – ناپولی 2

گل‌ها: کیه‌لینی (47)، ماتری (84) برای یوونتوس، ماجو (22) و لوکارلی (70) برای ناپولی

لچه 2 – لاتزیو 4

گل‌ها: کاپولا (33)، پیاتی (41) برای لچه، روکی (6)، ساراته (35 و 54، پنالتی) و ویوس (62، گل به خودی) برای لاتزیو

اخراج: بناسی (52) از لچه

اودینزه صفر – میلان صفر

پنالتی از دست رفته: دی‌ناتاله (74) از اودینزه

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الساندرو نستا: پیرلو به اندازه 10 بازیکن می ارزد

این ملی پوش ایتالیایی در تابستان از میلان جدا خواهد شد و گفته می شود که احتمالا به یوونتوس خواهد رفت

سایت گل- الساندرو نستا، مدافع باتجربه میلان، هم تیمی اش آندره ا پیرلو را که شب گذشته آخرین بازی اش را برای این تیم انجام داد ستایش کرد.

این ملی پوش ایتالیایی در تابستان از میلان جدا خواهد شد و گفته می شود که احتمالا به یوونتوس خواهد رفت.

پیرلو در سال 2001 به میلان پیوست و با این تیم دو بار قهرمان سری آ و چمپیونزلیگ شد. آنها در سال 2003 نیز کوپا ایتالیا را فتح کردند.

نستا به لا استامپا گفت:" پیرلو یکی از آخرین بازیکنانی است که می توان از او به عنوان نابغه فوتبال یاد کرد. اکثر اوقات به نظر می رسد خواب است اما او واقعا مانند صخره است و به اندازه 10 بازیکن می ارزد.

ما دوستان بسیار نزدیکی هستیم و خیلی حیف می شود اگر او از میلان برود اما به نظر می رسد او راهش را انتخاب کرده است."

قرارداد نستا نیز در همین تابستان به اتمام می رسد اما او با باشگاه برای امضا یک قرارداد یک ساله به توافق رسید. این مدافع 35 ساله گفت:" من تصمیمی برای بازنشستگی ندارم. من به دلیل مصدومیت یک فصل را از دست دادم و می خواهم آن را جبران کنم. اگر با میلان به توافق نمی رسیدم، به یک تیم خارجی می رفتم.

هیچ کس نمی داند در آینده چه رخ خواهد داد. دوست دارم مربی شوم اما فکر می کنم این کاری نیست که برایش ساخته شده باشم. من علاقه زیادی به همسر و دو فرزندم دارم بنابراین نمی توانیم دائما آنها را از این سو به آن سو برای کار کردن بکشانم."

میلانی ها رقابت های این فصل را با تساوی 0-0 مقابل اودینزه به پایان رساندند.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

آدریانو گالیانی: وضعیت پاتو آنطور که فکر می کردیم بد نیست

در دیدار این هفته میلان مقابل اودینزه از ناحیه شانه دچار آسیب دیدگی شد و حضورش در رقابت های کوپا آمریکا در هاله ای از ابهام قرار گرفت

سایت گل- آدریانو گالیانی، نایب رئیس باشگاه میلان در مورد شرایط جدید الکساندرپاتو، مهاجم برزیلی تیمش صحبت کرد و گفت که این بازیکن ممکن است بتواند در کوپا آمریکا به میدان برود.

این در حالی است که پاتو در دیدار این هفته میلان مقابل اودینزه از ناحیه شانه دچار آسیب دیدگی شد و حضورش در رقابت های کوپا آمریکا در هاله ای از ابهام قرار گرفت.

اما گالیانی خوش بین است که این ستاره 21 ساله بتواند در این رقابت ها که بین 1 تا 24 جولای در آرژانتین برگزار می شود، حضور پیدا کند.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" پاتو امروز صبح برگشت و اکنون در حال استراحت کردن است.

او هیچ شکستگی ای ندارد فقط شانه او دچار دررفتگی شد که پزشکان آن را سر جایش گذاشتند. به نظر می رسد او برای دو تا سه هفته از میادین دور باشد که در واقع مان دو هفته خواهد بود.

کسی چه می داند. امیدواریم او بتواند در کوپا آمریکا بازی کند."

گالیانی همچنین در مورد اخراج آنچلوتی از چلسی گفت:" من با کارلو صحبت کردم. او هفته آینده به دیدن من می آید. او مربی بزرگی است و مطمئنا یک تیم بزرگ که شایسته اش باشد، پیدا خواهد کرد."

منبع:

کد:

کاربر فعال انجمن موبایل A.N.A.P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Clouds

پيش فرض

پیرلو: بدترین خاطره ام در میلان شکست مقابل لیورپول در فینال چمپیونزلیگ است

در فینال استانبول میلانی ها در نیمه اول 3-0 از حریف پیش افتادند اما در نیمه دوم لیورپولی ها در 8 دقیقه بازی را به تساوی کشیدند و در ضربات پنالتی پیروز شدند

سایت گل- آندره ا پیرلو، هافبک در آستانه جدایی میلان، از شکست مقابل لیورپول در فینال لیگ قهرمانان 2005 در استانبول را به عنوان بدترین خاطره اش در دوران حضورش در روسونری نام برد.
    این ستاره 32 ساله در دیدار این هفته مقابل اودینزه آخرین بازی اش را برای روسونری انجام داد. این دیدار چهارصدمین بازی رسمی پیرلو برای میلان بود.
    در فینال استانبول میلانی ها در نیمه اول 3-0 از حریف پیش افتادند اما در نیمه دوم لیورپولی ها در 8 دقیقه بازی را به تساوی کشیدند و در ضربات پنالتی پیروز شدند.
    پیرلو در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه میلان گفت:" من دو خاطره فوق العاده دارم. اولی زمانی که برای اولین بار پیراهن میلان را پوشیدم و دیگر اولین بار که با میلان قهرمان چمپیونز لیگ شدم (در سال 2003 با پیروزی مقابل یوونتوس).
    بدترین خاطره ام شکست مقابل لیورپول در استانبول بود. هنوز نمی دانم چطور اجازه دادیم بازی از دست مان خارج شود."
    و همچنین در مورد رکورد بازی هایش با پیراهن میلان گفت:" 400 بازی بسیار زیاد است به ویژه وقتی برای تیمی مانند میلان بازی می کنید.
    وقتی این هفته داشتم از بازیکنان تیم در میلانلو خداحافظی می کردم، واقعا ناراحت شدم. جدایی از دوستان و هم تیمی ها واقعا دشوار است، با کسانی که خاطرات فوق العاده ای با آنها دارید اما این جزئی از فوتبال است. زندگی ادامه خواهد داشت.
    من از نستا جدا خواهم شد، یک دوست فوق العاده اما همچنان همدیگر را خواهیم دید. خداحافظی با کسانی که 10 سال با آنها بودید، اصلا آسان نیست."
    گفته می شود پیرلو به یوونتوس خواهد رفت و قراردادی سه ساله با این باشگاه امضا خواهد کرد.

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

پيرلو در تست پزشكي باشگاه يوونتوس

انتظار می رود بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی مراحل پایانی انتقال نیز در یکی دو روز آینده انجام شود و پیرلو قراردادی سه ساله با یوونتوس امضا کند

سایت گل- به گزارش نشریه توتواسپورت، آندره ا پیرلو امروز در تورین تست پزشکی را پشت سر خواهد گذاشت و به این ترتیب باشگاه یوونتوس یک قدم به خرید این بازیکن نزدیک تر شد.

این ستاره 32 ساله اخیرا اعلام کرد براساس قانون بوسمن در همین تابستان از میلان جدا خواهد شد و یوونتوس بیش از هر باشگاه دیگری برای خرید او ابراز تمایل کرد.

انتظار می رود بعد از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی مراحل پایانی انتقال نیز در یکی دو روز آینده انجام شود و پیرلو قراردادی سه ساله با یوونتوس امضا کند.

این ملی پوش ایتالیایی دوران حرفه ای اش را با تیم برشا آغاز کرد و پیش از پیوستن به میلان در سال 2001 پیراهن رجینا و اینتر را نیز به تن کرد.

او بعد از 10 فصل بازی برای میلان و کسب دو قهرمانی در چمپیونزلیگ با روسونری، اکنون در آستانه پیوستن به یوونتوس قرار دارد.

منبع:

کد:

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مدیر برنامه های زلاتان: غیرممکن است او به رئال برود

ایبرا در این فصل به طور قرضی از بارسا به میلان پیوست و با زدن 21 گل و کسب هشتمین قهرمانی پیاپی اش در لیگ های مختلف، فصل خوبی را پشت سر گذاشت

سایت گل- مینو رایولا، مدیر برنامه های زلاتان ابراهیموویچ اعلام کرد غیرممکن است این بازیکن در تابستان پیش رو به رئال مادرید برود ور در مقابل انتظار دارد این مهاجم سوئدی قراردادی دائم با میلان امضا کند.

ایبرا در این فصل به طور قرضی از بارسا به میلان پیوست و با زدن 21 گل و کسب هشتمین قهرمانی پیاپی اش در لیگ های مختلف، فصل خوبی را پشت سر گذاشت. با این وجود مسائل انظباطی و انتقادهایی که در مورد هماهنگی او با دیگر بازیکنان ایجاد کرده، آینده او در سن سیرو را در هاله ای از ابهام قرار داده است.

رسانه های ایتالیایی و اسپانیایی روز گذشته اعلام کردند ژوزه مورینیو، سرمربی سابق ایبرا در اینتر، به دنبال به خدمت گرفتن اوست زیرا باشگاه مادریدی قصد ندارد قرارداد قرضی آدبایور را دائمی کند اما مدیر برنامه های زلاتان این شایعات را رد کرد.

رایولا در گفتگو با خبرنگاران گفت:" من این احتمال را که میلان آخرین این زلاتان باشد، رد نمی کنم. من این را 10 سال است که می گویم. من هیچ اتفاق یا سناریویی را رد نمی کنم زیرا وقتی ما به بارسا رفتیم قصدمان این نبود که تنها بعد از یک سال این باشگاه را ترک کنیم.
    زلاتان می خواهد فوتبالش را در میلان به پایان برساند اما من نمی دانم چه اتفاقی رخ خواهد داد. من احتمال پیسوتن او به تیم دیگر را هم رد نمی کنم اما نه برای فصل آینده. اگر باشگاهی می خواهد او را از میلان بگیرد، باید برای فصل 13-2012 تلاش کند.

من چیزی در مورد علاقه مندی مورینیو برای خرید او نمی دانم. او تماسی با باشگاه میلان یا من نداشت. در واقع این فلورنتینو پرس است که باید با گالیانی تماس بگیرد و با او به توافق برسد. اما غیرممکن است زلاتان در این فصل تیمش را تغییر دهد و آن هم به دو دلیل: اول اینکه میلان نمی خواهد او را بفروشد و دوم اینکه او نمی خواهد از میلان برود حتی اگر مورینیو به دنبالش باشد. اما اگر فردا پرس برای خرید او پیشنهادی 100 میلیون یورویی به گالیانی داد، این دیگر مشکل گالیانی است. ما تنها بعد از آن تصمیم می گیریم زیرا بازیکن است که همیشه تصمیم نهایی را می گیرد."

منبع:

کد:

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

خبری از شکار جدید میلان نیست؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •