کاری که با بیتا کردن باعث شد رضایت مندی مردم 100 درصد بشه .
دم نویسنده واقعا گرم دل همه پسرها را شاد کرد .![]()
کاری که با بیتا کردن باعث شد رضایت مندی مردم 100 درصد بشه .
دم نویسنده واقعا گرم دل همه پسرها را شاد کرد .![]()
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 40
کاش اون عروسی روهم نشون نمی دادند
خداییش فقط تهش سرنوشت بیتا خییییلی خوب و واقع بینانه تموم شد.
من قبلا حدس زده بودم!!
ولی پایان این قصه عوض شده و بیتا و سعید به هم می رسیدند.ولی چون بدآموزی داشت پایان قصه عوض شد.
کلا این سریال ها به سریال های زودپزی معروفه و مردم ایران هم اغلب بیکار (خودمه میگم) اگر برفک با اهنگ هم هر شب پخش کنند لذت می برند.
این چه حرررررفیه؟!!!کاش اون عروسی روهم نشون نمی دادند
سریال ایرانی بدون عروسی تموم شه...
حالا خوبه واسه سعید یکی رو جور نکردن...
اگر چه انتقاداتی وارد است ولی به نظرم خیلی خوب تموم شد و این قسمت سکانس های بسیار زیبایی داشت.
منم به نظرم بعضی جاهاش خیلی خوب بود .
یکیش اونجا که وید نامه ای که برای مادرش رو نوشته بود برای سعید خوند و هر دوشون همدیگرو بغل کردند و گریه کردند .
یکیش جایی که وحید به عمش زنگ زده و گریه میکرد و میگفت تنها بودم تنها تر شدم
یکیش جایی که محسن تو بیمارستان سعید رو بغل کرد و از پیشونیش مثل یه پدر و با همون حس و حال بوسش کرد . این صحنه
واقعا عالی بود فکر کنم استخری واقعا گریه اش گرفت چون خیلی با حس بود بازی دانیال حکیمی .
یکیش اونجا که مربوط به صحنه شناسایی شهید بود
یکیش اونجا که سعید و پدرش با هم رفتند دعوا و چک سعید رو گرفتند .
یکیش که بنظرم عالی بود یعنی فراتر از عالی بود و بازی فوق العاده دانیال حکیمی بود مربوط به تخت بیمارستان بود که گریه ها و حرف
های عالی و با حس اون من رو هم تحت تاثیر گذاشت و چشم هام پر شد . از وحید هم نگذریم که بازی زیر پوستیخوبی تو اون
صحنه کرد و گریه ی خوبی کرد .
یکیش هم تمام قسمت هایی که توام بود با حرکت گردن شاهرخ استخری . ولی جدا از شوخی خوش تیپ هستش خدایی ولی
خشک بازی میکنه .
اخری هم شاهکار اخر بیتا بود که بد جور ضایع شد اونم با سه تا گردن کلفت بی رحم![]()
بنظرم کلاً گند زدند با این سریال ساختنشون.
یه جای این سریال واقعا خنده دار بود:
وقتی که دختر عمو سعید(اگه اشتباه نکنم ریحانه)به باباش(عمو رضا)گفت :بابا علی آقا...بابا علی آقا...
چقدر این دختره مسخرست که به شوهر آیندش میگه علی آقا....... .![]()
در کل فیلم خیلی خوبی بود.
قشنگ تموم شد.
با اون تیکه که بیتا همسایه هاشون رو اورد خیلی حال کردم![]()
ماشالله اکثر دوستان از این سریال حالشون بهم می خوره ولی نمی دونم چرا همش میشینن اینو نگاه میکنند و سریع هم میان تو تایپیک پست میدن اجباری که نیس نگاه نکنید خوب
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)