تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 215 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2144

نام تاپيک: مشکلات آلوده شدن سیستم به ویروس ها و اسپای ور ها ( ابتدا پست اول را ببینید )

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اسم ویروس و آنتی ویروسهایی که میتونند این ویروس رو از روی سیستم شما پاک کنند در عکسی که براتون

گذاشتم کاملا مشخص است.

آنتی ویروسهای پیشنهادی Kaspersky و NOD32 هستند. اما اگر نمیتونید آنتی ویروسی بر روی سیستمتون نصب کنید

بهتره یک جستجو در تایپک آلوده شدن به ویروس ها و تروجانها بکنید. بارها در مورد این ویروس توضیح داده شده و راه های

مختلفی رو برای پاک کردنش توضیح دادند.

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

آنتی ویروسهای پیشنهادی Kaspersky و NOD32 هستند. اما اگر نمیتونید آنتی ویروسی بر روی سیستمتون نصب کنید.
    تائيد ميشود مخصوصا NOD 32

در ضمن همه چيزهايي كه به كامپيوترت وصل ميشه رو بايد اسكن كني
    حتي كول ديسك-ام پي تر پلير ديسكت و ... تا دوباره وارد سيستمت نشه
    چون راحت وارد ميشه و خودش رو تكثير ميكنه
    آنتي ويروست رو هم هميشه آپديت كن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتي ويروسم McAfee 10.0.25هست كه خب نميدونم از چه طريق آپديتش كنم اگه ميشه يه آنتي ويروس قوي بهم معرفي كنيد تا براي آپديت كردنش مشكلي نداشته باشم بازم از كمك و راهنماييتون ممنون

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام من يه چند روزه كامپيوترم ويروس گرفته.طوري كه تو هر درايو يه New Folder درست شده كه اگه بازش كني همون پنجره Minimize ميشه و Home page مرورگر رو هم صفحه اي به دلخواه خودش گذاشته كه اجازه تغيير اون رو هم نميدهميخوام پاكش كنم اين ويروس رو اگه ميتونيد كمكم كنيد.در ضمن home page كه گذاشته اسمش اينه:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد ميره به اين صفحه:
    کد:
    ممنون ميشم كمكم كنيد
    سلام دوست عزیز

لطفا سوالات خودتان را در تاپیک مربوطه مطرح کنید .برای پاک کردن این ویروس یا طبق پیشنهاد دوستان یک آنتی ویروس

مناسب را نصب و سیستم را پاک کنید یا سری به تاپیک زیر بزنید :

کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه sara100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض مشـــــــــــکل در Recovery کردن عکسها بر اثر ویروسی شدن

با سلام

دوستان چند روز پیش در کامپیوترم ویروس یا تروجانی افتاده که تمامی عکسهایم را که را در یک پوشه قرار داشت راپاک کرده در نتیجه بنده اولین فکری که به نظرم رسید این بود که ابتدا با نرم افزار Recovery my Files کل محتویات داخل آن پوشه را Search کردم در نتیجه تمامی عکسهایم در داخل نرم افزارRecovery my Files به درستی دیده میشه اما هنگامی که می خواهم این عکسها را به یک درایو دیگه باز گردانم و بریزم نرم افزار Recovery my Files به جای عکسها فقط فایلهای 1 کیلوبایتی را بر می گرداند که قابل مشاهده نیست نمی دانم علتش در چیست حال میخواستم بپرسم ؟

1- به نظر شما این شیوه باز گرداندن عکسها را که بنده در نظر گرفتم درست هست یا خیر؟ (منظور بدون استفاده از آنتی ویروس و..... قبل از انجام این کار)

2- چگونه می توانم تمامی عکسهایم را به درستی از طریق نرم افزار Recovery my Files به یک درایو دیگر بدون هیچ مشکلی بر گردانم.

3- به نطر شما قویترین نرم افزار در زمینه Recovery فایلها کدام است؟

با تشکر فراوان از حسن همکاریتان...
    Last edited by sara100; 03-09-2007 at 08:33.

آخر فروم باز amintnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

1- به نظر شما این شیوه باز گرداندن عکسها را که بنده در نظر گرفتم درست هست یا خیر؟ (منظور بدون استفاده از آنتی ویروس و..... قبل از انجام این کار)
    سلام.......

فرقی نمیکنه، تنها کاری که نباید بکنید کپی کردن و ریختن فایل در درایو مورد نظره......... که در صورت انجام این کار فایلهاتون Overwrite میشن و دسترسی به اونها عملا غیر ممکن میشه......

2- چگونه می توانم تمامی عکسهایم را به درستی از طریق نرم افزار Recovery my Files به یک درایو دیگر بدون هیچ مشکلی بر گردانم.
    بعد از سرچ تیک مربوط به فایلای مورد نظرتون رو میزنید و بعد دکمه ی Save رو میزنید.....

3- به نطر شما قویترین نرم افزار در زمینه Recovery فایلها کدام است؟
    همین نرم افزار تمام عکسهایی که توسط ویروس پاک شده بود رو به راحتی و بدون کوچکترین مشکلی بازگردانی کرد......... فکر نمیکنم نرم افزارای ریکاوری تفاوت چندانی داشته باشن

موفق باشید

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    آقا یکی به من کمک کنه..................
    چند وقتیه یه ویروس عجیب غریب افتاده تو این سیستم ما یه ذره داره اذیت می کنه با عوض کردن ویندوز هم درست نشد این ویروسه یه ذره شکل منوی راست کلیک رو عوض کرده:

کد:
    یعنی به محض اینکه ویندوز عوض کردم رفتم روی یکی از درایوها کلیک راست کردم دیدم درست نشده....
    بعد وقتی روی یه درایو دوبار کلیک می کنی تو یه صفحه ی جدید باز می شه........
    به نظر شما دوستان چه جوری درستش کنم؟

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام به همه ی عزیزان
    چند وقتیه یه ویروس عجیب غریب افتاده تو این سیستم ما یه ذره داره اذیت می کنه با عوض کردن ویندوز هم درست نشد این ویروسه یه ذره شکل منوی راست کلیک رو عوض کرده:

یعنی به محض اینکه ویندوز عوض کردم رفتم روی یکی از درایوها کلیک راست کردم دیدم درست نشده....
    دوست عزیز

هنگامی که عکسی را توی پستت می گذاری اندازه آن را کوچک کن . در پانل کنترل گزینه Folder Option را باز کن در

پنجره Folder Option مطابق شکل زیر تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را بردار .حالا هر کدام از

درایوهایت را که باز کنی یک فایل به اسم autorun.inf توی آن پیدا می کنی همه آنها را پاک کن ولی با فایلها و پوشه های

دیگر کاری نداشته باش حالا دوباره تیک گزینه مربوطه را بگذار انشا... مشکلت حل می شود.

داره خودمونی میشه mahyar49's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز

هنگامی که عکسی را توی پستت می گذاری اندازه آن را کوچک کن . در پانل کنترل گزینه Folder Option را باز کن در

پنجره Folder Option مطابق شکل زیر تیک گزینه Hide Protected Operating System Files را بردار .حالا هر کدام از

درایوهایت را که باز کنی یک فایل به اسم autorun.inf توی آن پیدا می کنی همه آنها را پاک کن ولی با فایلها و پوشه های

دیگر کاری نداشته باش حالا دوباره تیک گزینه مربوطه را بگذار انشا... مشکلت حل می شود.

دوست عزیزم ممنون از جواب دادن شما و عذرخواهی بابت اون عکس چون من تازه عضو شدم و نمی دونستم...........

همه ی اون کارایی رو که گفتی انجام دادم اما وقتی autorun رو پاک می کنم دوباره خودش ساخته میشه!!!

یه سری چیزهای دیگه هم هست به اسم:
    $RECYCLE.BIN،Recycled،System Volume Information،autorun،Thumbs،desktop

توی autorun هم نوشته:
    [autorun]
    shellexecute=Recycled\ctfmon.exe
    shell\Open(&0)\command=Recycled\ctfmon.exe
    shell=Open(&0)

ببخشید که دوباره مزاحم شدم اگه سختت نیست بگو اصلا اینا چیه؟واسه چه کاریه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hoka2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

12

سلام به همه ی عزیزان

کد:
    با سلام

درسته منم جديدن دچار اين ويروس شدم و هنوز راه حلي براش پيدا نكردم.

سيستم راحت ويروسي ميشه.

شما ويندوز را كه عوض ميكني ويروس داخل ويندوز پاك ميشه ولي به محض اجرا كردن يكي ديگر از درايوا بدليل

و

پاك نكردن همون autorun و سطل زباله غلابي خيلي راحت و سريع سيستم دوباره وبروسي ميشه.

از اساتيد فن درخواست يه راه حل دارم

و يه چيز ديگه كه اعصابه منو ريخته بهم اينه كه :

نمي زاره فايلهاي مخفي ديده بشه . يعني گزينه show hidden داخل folder option يه جورائي غير فعال ميشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •