قضیه اینه که هر سال بهترین بازیکن های دنبا رو انتخاب میکنن،امسال هم مسی رو انتخاب کردن،به نظرتون کجای کار ایراد داره؟؟؟؟ میخاید پارک جی سونگ رو بزارن؟؟؟!!!!!!!![]()
قضیه اینه که هر سال بهترین بازیکن های دنبا رو انتخاب میکنن،امسال هم مسی رو انتخاب کردن،به نظرتون کجای کار ایراد داره؟؟؟؟ میخاید پارک جی سونگ رو بزارن؟؟؟!!!!!!!![]()
حاج علی ممنون
ویدئو با حجم 33 مگ
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با توجه به اینکه کنامی و بلو اسکای از همین الان شروع به ساختن پس 2012 کردن میتونیم شاهد یه شاهکار از کنامی در سال 2012 باشیم
منظورتون سومین بازیکن بد تر جام جهانی بود ؟![]()
جام جهانی ملاک خوبی برای ارزیابی نیست ! مگر رونی در جام جهانی خوب بازی کرد ؟؟ یا مثلا کاکا !؟
خب عکس رونی یا کاکا رو که نزاشتن رو جلد به عنوان بهترین بازیکن جهانجام جهانی ملاک خوبی برای ارزیابی نیست ! مگر رونی در جام جهانی خوب بازی کرد ؟؟ یا مثلا کاکا !؟
البته فیفا هم امسال عکس کاکا رو گزاشته ولی pes عکس بهترین بازیکن جهان رو میزاره
ولی نمیدونم چرا مسی رو انتخاب کرده...
آقا این ویدئو 33 مگابایتی که گذاشتین اصلا در مورد گیم پلی نیست
یک کلیپ تبلیغاتیه که تقریبا همه قسمت های بازی رو به نمایش میذاره
ما که چیزی از گیم پلی ندیدیم...منظورم از گیم پلی بازی اینه که چندین دقیقه از کلیپ مربوط به یک بازی باشه که بشه نظر داد
چون که من از این تریلر هیچ چیزی در مورد گیم پلی ندیدم...
EA عکس کاکا و برای کاور انگلیسی عکس رونی !
ممنون که اطلاع دادی تا کسی اشتباهی دانلود نکنه.
در بخش های قبل که بچه ها گیم پلای های مربوط به مستر لیگ آنلاین رو گذاشتن. من اون ها رو دیدم که واقعاً عالی هم بود.
من همچنان در حال پیگیری کردن هستم واسه انتقال ویدئوها ی یوتیوب به سرورم.
تاریخ عرضه pes مشخص شد .این بازی تاریخ October 8 عرضه خواهد شد .
امسال بازی کونامی تغییرات عمده ای بخودش می بینه . مثله هوش مصنوعی بهینه ، کنترل و گیم پلی بهتر ، 1000 انیمیشن جدید ، مسترلیگ انلاین و ..
Jon Murphy رییس بخش اروپا Konami Digital Entertainment گفته :
ما روی بازی مدت خیلی زیادی کار کردیم و این بزرگترین تحول سری تا به امروز بوده ، در نتیجه بسیار خرسندیم تا تاریخی که طرفدارا می تونن این بازی که حاصل تلاش های بسیار ما هست رو تجربه کنن .
او ادامه داده :
همه میدونند که امسال گیم پلی بازی خیلی ازادانه طراحی شده و این حاصل زحمات تیم Tokyo کونامی بوده ،برای این که بتونید ازادانه بودن بازیو کاملا درک کنید حتما باید اونو تجربه کنید !!!
این بازی تاریخ 8 October بر روی PlayStation 3, Xbox 360و PC منتشر خواهد شد .
نسخه های Wii, PlayStation 2 و PSP در تاریخی نامعلوم در ماه اکتبر عرضه خواهند شد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وای یعنیی من خواب نمی بینم؟!!! کونامی بالاخره بایرن مونیخ کامل رو لیسانس کرد؟!!!!
اینجاس که باید بگیییم بایرمونیخ را خدا آزاد کرد!!
هرچی از بازی خبرای بیشتری میاد بیرون صبر و طاقتمون کمتر میشه! ، با این ویدئو ها این تصویرا یکمی خیالم راحت شد! ، دمه کونامی گرم!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)