تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 397 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 3966

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed II

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

دوستان یکی که بازی رو تمام کرده میتونه به من بگه که آخرین codex page رو کجا باید پیدا کرد؟
    من 98 درصد بازی رو رفتم و بعد اینکه اون روحانی پدر سوخته رو سوزوندیم وقتی به villa برگشتم اجازه نمیداد به اتاق عموش وارد بشه و میگفت که همه این codex page هارو باید داشته باشی و گفت توی یکی از مموریهای ناقص بازی بوده که الان توی نقشه مشخص باید باشه ولی من تمام شهر هارو چک کردم حتی اثری ازش پیدا نکردم!!!!
    البته باید بگم که من 5-4 تا از معما هاش رو حل نکردم و 4 تاشو هنوز پیدا نکردم که خیلی ستم شده دیگه گشتن دنبالشون....

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

مال من هنوز ارور اینترنت میده.... ریز به ریز اون کارهای پست اولو رفتم نمیشه...

من نسخه سرزمینشو خریدم .....

ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟

داره خودمونی میشه dreadknight00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

من با این سیستم روی تنظیمات پایین واسم کلی مشکل داره بازی کنده ، تیک داره فکر میکنین مشکل از کجاست ؟
    cpu intel dual core 5300
    graphic 9500 gforce
    ram apacer 2gb

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

دوستان من چند صفحه رو نخوندم ،

نمیدونم سوالم تکراریه یا نه .

توی آخرین Assassin Tomb ، وقتی Seal رو ورمیدارم ، میخوام برم بیرون صفحه سفید میشه هیچ کاری نمیکنه ، فقط میتونم برم توی منو ، یعنی هنگ نمیکنه ، توی بازی ، انگار صفحه سفید شده

چه کنم ؟
    سلام
    یه نفر لطفا VALUE_1845 رو واسه دانلود بزاره مرسی
    eslamy_iut اونی که گفتی توی خط ژنجم گذاشتی خراب بود
    خوب من این مشکل رو داشتم اینطوری که معلومه value روی یکی از tomb ها کم میاره من دیروز با یکی از دوستان که این مشکل رو داشت یه value رو تست کردیم . درست شد خب از این value رو فقط برای رد کردن tomb استفاده کنید چون این یکی هم باگ داره و بعضی از viewpoint ها رو آآپدیت نمیکنه ولی مشکل tomb حل میشه اینم لینکش

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    والی این value رو بعد از آزاد کردن زره سریعا پاک کنید و value 1845 رو بریزید اینم 1845

کد:
    ممنون ولی نشد !!

کسی نمیدونه ؟! صدای بعضی ها میاد ولی صدای کارکتر های اصلی نمی یاد !(الان دارم با زیرنویس میرم)

یه مشکل دیگه یه نامه هست که باید به یارو برسونم (ماموریتی که پدرش بهش میده ) اما رو نقشه معلوم نمیشه که کجا باید برم !

هرچی هم میرم بالا برج ها تا نقشم رو آپدیت کنم نمیشه ، مینویسه نقشه آپدیت شد ولی نقشه به همون صورت هست !

باید چی کار کنم ؟! یکی کمک کنه بی زحمت
    شما همون value 1845 رو بریزی حله اینم لینکش

کد:
    سلام دوستان
    من اینجایی که باید بریم ی نفره تو غار بندازیم دنبالش و بکشیمش گیر کردم!!
    سرباز ها رو می کشم و می ندازم دنبالش و می کشم و بعد جلوم ی اتاق بزرگ هست که همش توش اسکلت ریخته زمین!!سمت چپمم 4 تا سرباز توی ی اتاق دیگه هست.اونا رو میشکم.دمو نشون میده باید برم ی جمجمه ای هست که داره برق میزنه و من باید برم اونجا!!اما نه ماموریت سبز رنگ روی نقشه برداشته میشه نه دیگه جمجمه برق میزنه!!(خااموش و غیر فعاله)ماموریتمم هنوز نوشته باید fleeing templar رو بکشم در صورتی که کشتمش!!(همونی که انداختم دنبالش!!)
    اینم چند تا عکس برای این که بهتر بفهمین کجا رو میگم:

فکر کنم باید Value رو عوض کنم دیگه درسته؟؟باید قبل از عوض کردن value از سیوام backup بگیرم؟؟سیوام کجا ذخیره میشن؟؟اگه میشه لینک values سالم رو هم بدید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
    شما هم این value رو بریز

کد:
    ولی بعد از اینکه زره altair رو آزاد کردی دوباره 1845 رو بریز

دوستان یکی که بازی رو تمام کرده میتونه به من بگه که آخرین codex page رو کجا باید پیدا کرد؟
    من 98 درصد بازی رو رفتم و بعد اینکه اون روحانی پدر سوخته رو سوزوندیم وقتی به villa برگشتم اجازه نمیداد به اتاق عموش وارد بشه و میگفت که همه این codex page هارو باید داشته باشی و گفت توی یکی از مموریهای ناقص بازی بوده که الان توی نقشه مشخص باید باشه ولی من تمام شهر هارو چک کردم حتی اثری ازش پیدا نکردم!!!!
    البته باید بگم که من 5-4 تا از معما هاش رو حل نکردم و 4 تاشو هنوز پیدا نکردم که خیلی ستم شده دیگه گشتن دنبالشون....
    شما این عکسو ببین

توی ستون memories عکس آخرین آیکون ها codex pages هست به غیر از ویلا مابقی شهر ها که رفتی tab رو بزن و این آیکون رو روی نقشه پیدا کن و روش راست کلیک کن تا marker بذاری ضمنا ممکنه خارج شهر ها باشه مثل خونه های کنار جاده ی شهر ولی حتما آیکون داره اونهایی که تو شهرن توی اتاق هایی هستن که 4 تا نگهبان جلو درش هستن

اخه اسم پچ را نمیدونم تا بگیرم اگه میدونستم اینجا نمیگفتم
    کد:
    من با این سیستم روی تنظیمات پایین واسم کلی مشکل داره بازی کنده ، تیک داره فکر میکنین مشکل از کجاست ؟
    cpu intel dual core 5300
    graphic 9500 gforce
    ram apacer 2gb
    اگه تو همه بازی ها مشکل داری از پاوره اگه فقط این بازی رمت پایینه تو xp بریز اگه الانم xp داری دفرگ کن حل نشد رمو ارتقا بده

ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
    من در این مشکل زیاد نمیدونم چون نداشتم ولی بعضی ها داشتن و راه حلو تو آموزش امضا گذاشتم بخون خدا بخواد حله میشه
    Last edited by eslamy_iut; 09-04-2010 at 12:18.

5. 2 کاربر از eslamy_iut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
    دوست من اگه از من میشنوی هیچوقت چنین بازیهایی رو از سرزمین نخر...
    چون سرزمین میاد و یه نسخه ای رو میزاره که از نصب شده این بازی توی سیستم خودشون هست و هیچوقت فایلهای رجیستری نصب بازی رو توی سیستم شما در هنگام نصب قرار نمیده و به همین دلیل نه patch میشه واسه بازیهاش نصب کرد ونه واسه این بازی که شما احتیاج به نسخه اوریجینال داری مشکلت رو حل میکنه....
    ولی یکی از بچه ها فایلهای مورد نیاز رو توی چند صفحه قبلی گذاشته بود که فکر میکنم مشکل شما رو حل کنه...

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

توی ستون memories عکس آخرین آیکون ها codex pages هست به غیر از ویلا مابقی شهر ها که رفتی tab رو بزن و این آیکون رو روی نقشه پیدا کن و روش راست کلیک کن تا marker بذاری ضمنا ممکنه خارج شهر ها باشه مثل خونه های کنار جاده ی شهر ولی حتما آیکون داره اونهایی که تو شهرن توی اتاق هایی هستن که 4 تا نگهبان جلو درش هستن

کد:
    دمت گرم بعد از این همه بازی دیگه نمیدونیم چطور codex پیدا کنیم یعنی؟
    دارم میگم اصلا دیگه codex page وجود خارجی نداره توی این بازی که من پیدا نکرده باشم و تمام چیزهای ممکن رو گرفتم...
    ولی دیگه codex page نیست!!!!!!!

7. این کاربر از plsboy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه eslamy_iut's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    PERSIA --> ISATIS

پيش فرض

دوست من اگه از من میشنوی هیچوقت چنین بازیهایی رو از سرزمین نخر...
    چون سرزمین میاد و یه نسخه ای رو میزاره که از نصب شده این بازی توی سیستم خودشون هست و هیچوقت فایلهای رجیستری نصب بازی رو توی سیستم شما در هنگام نصب قرار نمیده و به همین دلیل نه patch میشه واسه بازیهاش نصب کرد ونه واسه این بازی که شما احتیاج به نسخه اوریجینال داری مشکلت رو حل میکنه....
    ولی یکی از بچه ها فایلهای مورد نیاز رو توی چند صفحه قبلی گذاشته بود که فکر میکنم مشکل شما رو حل کنه...

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:14 PM ----------

دمت گرم بعد از این همه بازی دیگه نمیدونیم چطور codex پیدا کنیم یعنی؟
    دارم میگم اصلا دیگه codex page وجود خارجی نداره توی این بازی که من پیدا نکرده باشم و تمام چیزهای ممکن رو گرفتم...
    ولی دیگه codex page نیست!!!!!!!
    حدس میزدم شما هر سی تا رو گرفته باشی من فقط برا راهنمایی گفتم ولی الان شما تو همون مرحله ی یکی مونده به آخری؟ کنار صفحه تعداد codex ها رو مینویسه اونجه اگه 30 تا باشه و در باز نشه سیوت ایراد داره از منو abort memory کن و دوباره این مرحله رو برو

در ضمن آره این کمپانی ها فقط واسه پول کیلو کیلو dvd رایت میکنن من tom clancy,s HAWX رو گرفتم پچ نمیگرفت revenge of the fallen رو گرفتم به جا تصویر رنگی فقط با نقطه های قرمز و مشکی تصویر داشتم یعنی عین سیاه سفید ولی مال من سیاه قرمز بود
    Last edited by eslamy_iut; 09-04-2010 at 12:30.

9. این کاربر از eslamy_iut بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال a.salireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    :O

7

میگم من همه ی مراحل رو انجام دادم . اما وقتی serve.exe رو باز میکنم و روی Assassin's Creed II کلیک میکنم ، مینویسه :
    Unable to find Ubisoft Game Launcher , Please re-install Assassin's Creed II
    Ubisoft Game Launcher :
     Error code 1. 

پروفشنال king-hitler2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    -پیشوای حزب ملی کارگران سوسیالیست گچساران

پيش فرض

اقا من نصفه خوندم رد کردم
    یعنی به اینترنت نیازی نیست
    اقا این Value که تو پست اول گذاشتی کامله
    این Value های رو که در قسمت خود بازی مطرح میکنن چی

همشونو باید یگیری تا بتونی مراحل رو رد کنی
    Last edited by king-hitler2; 09-04-2010 at 13:31.

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام دوستان
    من اینجایی که باید بریم ی نفره تو غار بندازیم دنبالش و بکشیمش گیر کردم!!
    سرباز ها رو می کشم و می ندازم دنبالش و می کشم و بعد جلوم ی اتاق بزرگ هست که همش توش اسکلت ریخته زمین!!سمت چپمم 4 تا سرباز توی ی اتاق دیگه هست.اونا رو میشکم.دمو نشون میده باید برم ی جمجمه ای هست که داره برق میزنه و من باید برم اونجا!!اما نه ماموریت سبز رنگ روی نقشه برداشته میشه نه دیگه جمجمه برق میزنه!!(خااموش و غیر فعاله)ماموریتمم هنوز نوشته باید fleeing templar رو بکشم در صورتی که کشتمش!!(همونی که انداختم دنبالش!!)
    اینم چند تا عکس برای این که بهتر بفهمین کجا رو میگم:
    ببخشید عکسا بزرگه

فکر کنم باید Value رو عوض کنم دیگه درسته؟؟باید قبل از عوض کردن value از سیوام backup بگیرم؟؟سیوام کجا ذخیره میشن؟؟اگه میشه لینک values سالم رو هم بدید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
    باید قبل از اینکه برسه اونجا بکشیش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

باید قبل از اینکه برسه اونجا بکشیش
    خودم تونستم ردش کنمفکر کنم مشکل از والو بود ولی خوب بدون تعویض والو ردش کردم
    من وقتی قبل از این که برسه به اون اتاق می کشتمش این مشکل پیش میومد!!
    یدفعه ولش کردم تا فرار کنه بعد از سمت راست رفتم داخل اتاق اسکلت ها و خودش و اون 4 تا رو با هم کشتم و خوش بختانه رد شد!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •