دوستان من چند صفحه رو نخوندم ،
نمیدونم سوالم تکراریه یا نه .
توی آخرین Assassin Tomb ، وقتی Seal رو ورمیدارم ، میخوام برم بیرون صفحه سفید میشه هیچ کاری نمیکنه ، فقط میتونم برم توی منو ، یعنی هنگ نمیکنه ، توی بازی ، انگار صفحه سفید شده
چه کنم ؟
سلام
یه نفر لطفا VALUE_1845 رو واسه دانلود بزاره مرسی
.gif)
eslamy_iut اونی که گفتی توی خط ژنجم گذاشتی خراب بود
.gif)
خوب من این مشکل رو داشتم اینطوری که معلومه value روی یکی از tomb ها کم میاره من دیروز با یکی از دوستان که این مشکل رو داشت یه value رو تست کردیم . درست شد خب از این value رو فقط برای رد کردن tomb استفاده کنید چون این یکی هم باگ داره و بعضی از viewpoint ها رو آآپدیت نمیکنه ولی مشکل tomb حل میشه اینم لینکش
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
والی این value رو بعد از آزاد کردن زره سریعا پاک کنید و value 1845 رو بریزید اینم 1845
کد:
ممنون ولی نشد !!
کسی نمیدونه ؟! صدای بعضی ها میاد ولی صدای کارکتر های اصلی نمی یاد !(الان دارم با زیرنویس میرم)
یه مشکل دیگه یه نامه هست که باید به یارو برسونم (ماموریتی که پدرش بهش میده ) اما رو نقشه معلوم نمیشه که کجا باید برم !
هرچی هم میرم بالا برج ها تا نقشم رو آپدیت کنم نمیشه ، مینویسه نقشه آپدیت شد ولی نقشه به همون صورت هست !
باید چی کار کنم ؟! یکی کمک کنه بی زحمت
.gif)
شما همون value 1845 رو بریزی حله اینم لینکش
کد:
سلام دوستان
من اینجایی که باید بریم ی نفره تو غار بندازیم دنبالش و بکشیمش گیر کردم!!
سرباز ها رو می کشم و می ندازم دنبالش و می کشم و بعد جلوم ی اتاق بزرگ هست که همش توش اسکلت ریخته زمین!!سمت چپمم 4 تا سرباز توی ی اتاق دیگه هست.اونا رو میشکم.دمو نشون میده باید برم ی جمجمه ای هست که داره برق میزنه و من باید برم اونجا!!اما نه ماموریت سبز رنگ روی نقشه برداشته میشه نه دیگه جمجمه برق میزنه!!(خااموش و غیر فعاله)ماموریتمم هنوز نوشته باید fleeing templar رو بکشم در صورتی که کشتمش!!(همونی که انداختم دنبالش!!)
اینم چند تا عکس برای این که بهتر بفهمین کجا رو میگم:
فکر کنم باید Value رو عوض کنم دیگه درسته؟؟باید قبل از عوض کردن value از سیوام backup بگیرم؟؟سیوام کجا ذخیره میشن؟؟اگه میشه لینک values سالم رو هم بدید خیلی خیلی خیلی ممنون میشم
شما هم این value رو بریز
کد:
ولی بعد از اینکه زره altair رو آزاد کردی دوباره 1845 رو بریز
دوستان یکی که بازی رو تمام کرده میتونه به من بگه که آخرین codex page رو کجا باید پیدا کرد؟
من 98 درصد بازی رو رفتم و بعد اینکه اون روحانی پدر سوخته رو سوزوندیم وقتی به villa برگشتم اجازه نمیداد به اتاق عموش وارد بشه و میگفت که همه این codex page هارو باید داشته باشی و گفت توی یکی از مموریهای ناقص بازی بوده که الان توی نقشه مشخص باید باشه ولی من تمام شهر هارو چک کردم حتی اثری ازش پیدا نکردم!!!!
البته باید بگم که من 5-4 تا از معما هاش رو حل نکردم و 4 تاشو هنوز پیدا نکردم که خیلی ستم شده دیگه گشتن دنبالشون....
شما این عکسو ببین

توی ستون memories عکس آخرین آیکون ها codex pages هست به غیر از ویلا مابقی شهر ها که رفتی tab رو بزن و این آیکون رو روی نقشه پیدا کن و روش راست کلیک کن تا marker بذاری ضمنا ممکنه خارج شهر ها باشه مثل خونه های کنار جاده ی شهر ولی حتما آیکون داره اونهایی که تو شهرن توی اتاق هایی هستن که 4 تا نگهبان جلو درش هستن
اخه اسم پچ را نمیدونم تا بگیرم اگه میدونستم اینجا نمیگفتم
.gif)
کد:
من با این سیستم روی تنظیمات پایین واسم کلی مشکل داره بازی کنده ، تیک داره فکر میکنین مشکل از کجاست ؟
cpu intel dual core 5300
graphic 9500 gforce
ram apacer 2gb
اگه تو همه بازی ها مشکل داری از پاوره اگه فقط این بازی رمت پایینه تو xp بریز اگه الانم xp داری دفرگ کن حل نشد رمو ارتقا بده
مال من هنوز ارور اینترنت میده.... ریز به ریز اون کارهای پست اولو رفتم نمیشه...
من نسخه سرزمینشو خریدم .....
ولی اجرا نمیشه ....چرا؟؟
من در این مشکل زیاد نمیدونم چون نداشتم ولی بعضی ها داشتن و راه حلو تو آموزش امضا گذاشتم بخون خدا بخواد حله میشه