فریمور مودمو اپدیت کن من کردم قبلا قطعی خیلی زیاد بود الان خیلی بهتر شده نهایت دو سه بار قطع میشه
فریمور مودمو اپدیت کن من کردم قبلا قطعی خیلی زیاد بود الان خیلی بهتر شده نهایت دو سه بار قطع میشه
این کاری که گفتم بکن اگه بازم دیدی مشکل داره دیگه مشکل از مخابراته و باید زنگ بزنی به ISP و بگی از دم ورودی خونه هم تست کردم ولی هنوز مشکل دارم دیگه خودشون باید رسیدگی کنن.
کسی میتونه فریمور مودم منو پیدا کنه ؟ ....
گشتم نیس انگار .....
2600U D-link
سَلام دوستان , من این مودم رو خریدم فقط بخاطر وایرلسشـــ .
الان که به اینترنــت وصل میشم , وایرلسش تو موبایل کار نمیکنه ؟
یعنی اسم وایرلس رو Hadi گذاشتم تو موبایل پیدا میکنه وصلم میشه ولی چیزی رو بالا نمیاره ؟
________
تو مودم قدیمی چراغ ADSL قطع و وصلی نداره ولی تو این مودم جدید قطع وصلی زیـاده چیکار کنم ؟
یعنی چی چیزی را بالا نمیاره؟
مودم را به صورت PPPOE تنظیم کردید؟ یعنی چراغ اینترنت روی مودم روشن میشه و مودم اتوماتیک به اینترنت وصل میشه؟
قطع و وصل شدن چراغ ADSL به احتمال زیاد به خاطر وجود نویز هست
شما یکبار همه تلفن ها را قطع کن و امتحان کن ببین چی میشه
اگه امکان داره یک عکس هم از صفحه Status مودم بذار تا بهتر بشه راهنمایی کرد
سلام من می خوام از مودم بصورت وایرلس برای اتصال به شبکه ی داخلی دانشگاه که طریق همین شبکه (و از طریق proxy)به اینترنت وصل میشم استفاده کنم اما وقتی کابل رو به قسمت lan مودم وصل می کنم چراغinternet روشن نمیشه و من هم توی کانکشنم internet access ندارم خوهشاً اگه کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه
چراغ اینترنت ربطی به کابل lan نداره
سلام
من از 8951nd استفاده میکنم که تازه خریدم, نمیدونم چرا وای فای گوشی به وایرلس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وصل میشه
ولی اصلا انگار اتصال برقرار نیست چون رمز وایرلس رو هم برداشتم که بدون مشکل مستقیما کانکت بشه
ولی اصلا نه صفحه ای رو باز میکنه نه دانلودی,
چون توی گوشی میزنه connected.
البته توی حالت pppoe کانکت میشه ولی میخوام تو حالت بریج استفاده کنم
من از ویندوز xp sp3 استفاده میکنم
انشاءالله سربلند باشید
سلام
راهی هست س ا ک س یا پ ر و ک س یرا روی WIFi یا wireless شر کرد ؟!
مودمTP-Link 54Mbps Wireless ADSL2+ Modem Router TD-W8901G ذارم
سلام
من مودم TP-LINK AA972B دارم
میخام با روشن شدن مودم خود به خود لپ تاپم کانکت بشه
با حالت pppoe مودم رو تنظیم کردم
اما باز هم باید کانکشن بسازم
قبلا اینکارو کرده بودم اما حالا یادم نمیاد
هرچی سعی میکنم بازم کانکشن میخاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)