من که از خیر شبانه گذشتم.
تقریبا 98% سایت ها رو صبانت فیلتر کرده. همین p30world رو هم فیلتر کرده . من الان با فیلتر شکن وارد شدم.
من که از خیر شبانه گذشتم.
تقریبا 98% سایت ها رو صبانت فیلتر کرده. همین p30world رو هم فیلتر کرده . من الان با فیلتر شکن وارد شدم.
صبانت این کارو نکرده... یه آقاهه به نام نظــــــــام این کارو کرده...!!! قیلترینگ توسط کمیته قیلترینگ وابسته به وزارت ارشاد به شرکت ارتباطات زیرساخت به صورت شبانه روز ابلاغ میشه و بر تمام پهنای باند اینترنت کشور اعمال میشه و ربطی به حسن بقال و حسین چقال نداره... مشکل ریشه ایه...
Last edited by Cleeev; 17-07-2010 at 17:43.
سرعت امروز از دو سرور:
هنوز کسی اطلاعی از جزئیات این جشنواره تابستونیه نداره...؟ :
من سرویسم به شدت رو به اتمامه و اصلاً دلم نمیخواد سه ماه شارژ کنم بعد ببینم ارزون کرده و پولم به باد رفته...
این 1000M چیه...؟ 1000 مگابیت، مگابایت، میلیون تومن، مگاترون، ممد دنده، ما اهل کوفه نیستیم، مصبانت... کدوم...؟ به خصوص در عکس سوم به نظرتون منظورش از صبانت 3500 چیه...؟ نرخ خط تاکسیشه، خونه ـشون، خونه مدیرشون، خونه بیت، خونه تمساحاشون، سهام صبانت، ارزش کلی شرکت، نرخ رشوه... کدوم...؟
مبعث کیه...؟ کی بود...؟ کی خواهد بود...؟ e همین شنبه هه بود که یه چیزایی شد و یهو گرما زد زیر دلمون 4 روز تعطیل شد...؟! پس چرا هنوز جزئیاتشو ننوشتن تو سایتشون...؟!! نکنه عین اون جشنواره قبلیه سه ماه بعدش قراره اجرا بشه...؟!!!!![]()
Last edited by Cleeev; 17-07-2010 at 20:50.
من اومدم یا شاید هم رفتم شهرستان به اینترنت adsl صبا نت خونم دسترسی ندارم
الان دارم از اینترنت نامحدود یکماه ایرانسل استفاده می کنم. سرعت 150 تا 250 به قیمت 10 هزارتومان
واقعا احساس خوبی دارم که کسی نمی تونه شارژمو بدزده ، چون محدودیتی وجود نداره .
دوستان وضعیت صبا نت درست نشده؟ برگشتم خونه احتمالا بین پارس آنلاین و شاتل یکی رو انتخاب می کنم.
مطمئنی...؟ آخه این به سرعت و اینا اشاره کرده... اگه فقط گیگ اضافی بود که انقدر تبلیغ نمیکرد... مثل دفعات گذشته که قیمتشو کم کم از 10 تومن آورد به 5300 و هیچ چیز خاصیم نگفت...
حالا فردا صبح زنگ بزنم به فروشش ببینم چی میگه... پشتیبانیه میدونه ولی میگه زنگ بزن فروش... حالا میترکه یه کلمه بگه چیه...؟؟!!!!![]()
نه بعیده درباره سرعت باشه
چون با سرعت 1 مگ ماهی 3500 اونوقت با چه مقدار حجم؟
نرمال ترین حالتش این میشه که سرعت 1 مگ ماهی 3500 با 1 گیگ حجم.بیشتر که دیگه نیست و نمیشه نه؟
که اینم محاله
حتی ماهی 1 گیگ هم نمیان سرعت 1 مگ براش ببندن
یا بیاد اینجوری حساب کنه که بهتر به این نوع میخوره (اگه صحبت سر سرعت باشه) : بگه 3 ماهه 3 گیگ 10500 اونوقت همین حرف اینا میشه
چون صبا که 1 ماهه نداره
الان حجم اضافش ماهی چند داره حساب میکنه؟
3500 اگه مربوط به حجم باشه جزء شرکتهایی حساب میشه که کمترین قیمت رو واسه حجم اضافه داره
حالا اگه زنگ زدی خبرشو بزار همینجا
Last edited by alpha007; 17-07-2010 at 21:19.
من نمیدونم واقعا دوستان هیچی نمیدونند میان نظر میدن توی اون تبلیغ اصلا اشاره ای به شارژ و یا حجم کرده؟ نه , من رفتم ته و توش رو درآوردم و فهمیدم جشنواره فقط یه چیز داره اونم
128 3 ماه 1 گیگ هست یعنی ماهی 333 مگ
Last edited by Electronic-Arts; 18-07-2010 at 08:20.
یک نکته دیگه این که اگر 3 ماه رو حساب کنید میشه 10500 و 3 تومن(هر ماه 1000 تومن) آبنومان مخابرات میشه 13500 و 5 درصد مالیات میشه 13900 که توی سایت هم زده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)