تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 136 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

وضعيت شير تو شیر کيفيت ای دی اس ال مخابرات

وضعيت ناجور ای دی اس ال خودم را قبلا توضيح داده بودم

از ديروز بطور ناگهانی و بدون مراجعه به مخابرات مشکل من حل شد !
    و تاز ه سرعتش هم بسيار بهبود يافته

قبلا حداکثر سرعت 60 تا 70 kbits/s بود ولی از ديروز سرعت به 100 kbits/s هم رسيده است

فعلا اوضاع مساعد تا کی باشه دوباره بيفته تو دست انداز

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

اولا پینگی که مهرداد عکسش رو گذاشته و اگه راست میگه یبار دیگه تست کنه ببینیم همونه یا نه با مال ما فرق داره (رجوع شود به 2 صفحه قبل هم من گذاشتم هم سردار) ثانیا کمبود اگه میگید هست اونهم بواسطه تحریم البته عذر بسیار موجهیه در صورتی که کمبود نیست نمیخوان بدن چنان که چند ساله قانون زپیلاشکی وضع کردن که 128 بالاتر نباید به ملت داده بشه اگر در باب میزان آپلود مداقه کنید و سرعت قبلی 32 نه بخاطر کمبود و تحریم و این حرفا بلکه دقیقا بخاطر مسایل سیاسی بود و میزان سرعت هم بخاطر همینه و اساسا وارد شدن مخابرات بعنوان سرویس دهنده هیچ انگیزه ایی نداره الا همین که عرض کردم.
    قدیم کتاب و اعلامیه بود راحت میشد کنترل کرد ولی این اینترنت ذلیل شده رو نمیشه راحت کنترل کرد.
    اينم تست الان. پينگم افتضاح شده

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

قبلا حداکثر سرعت 60 تا 70 kbits/s بود ولی از ديروز سرعت به 100 kbits/s هم رسيده است

مي دوني كه دست انداز نزديكه ......لا لا لاي لاي 3 ام 4 ام .... واي 22 ..

پروفشنال Exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پشمک آباد

پيش فرض

قدر همون پینگ و بدون آقا مهرداد مال من همیشه بالای 700 با همون سرور.

آخر فروم باز worldclass's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

کدوم شهر هستید؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من که آدم قانعی هستم دیگه خسته شدم از این سرویس مخابرات.

2 تا صفحه رو جدیدا نمی تونم با هم باز کنم.

ای کاش ما هم مث مردم بقیه جاها اینترنتمون بازیچه نشده بود و امکان استفاده با سرعت خوب را میدادن.

من چون زیاد تل نگاه می کنم ،وقتی سرعتم خوب بود راحت tv می دیدم و نیازی دیگه به کارت کپچز نداشتم ولی حالا چی...

اون دوستمون که 2-3 تا صفحه قبل دفاع می کرد کجاست که بگه " اینترنتی که دو تا پیج رو با هم باز نمی کنه به چه دردی می خوره؟ "

کاش خود مسئولین مخابرات هم مجبور بودند از همین استفاده کنن!!

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اينم تست الان. پينگم افتضاح شده

منهم میتونم اینقدر امتحان کنم تا یکیش به عدد مورد نظرم نزدیکتر باشه ولی آیا این درسته؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

نگین بی ربطه ولی مخابرات قراره تابستون مایمکس ارائه بده. گویا میخوادیه تنه همه رو بریزه به هم!!!
    حتما هم با نصف قیمت ایرانسل و شرکتهای دیگه!!!!

---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:15 AM ----------

خبرش هم میگذارم شاید.امیدوارم تکراری نباشه!!

مدير عامل شركت ارائه‌كننده خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم با بيان اين‌ كه در تلاشيم سرويس خود را در تابستان سال جاري ارائه كنيم گفت: مجوز ارائه سرويس وايمكس را در سراسر كشور و در 30 استان داريم و تعرفه‌هاي پيشنهادي خود را به سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات ارائه داديم تا بعد از بررسي‌هاي لازم تعرفه مصوب را اعلام كنند.

محمدتقي خاكي - مدير عامل شركت مبين‌نت - در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اين كه كليه سهام شركت مبين‌نت داخلي است اظهار كرد:60 درصد سهام مرتبط با وايمكس براي شركت گسترش الكترونيك مبين ايران بود كه از اين ميزان قصد انتقال 40 درصد سهام خود را به شركت ارتباطات سيار دارد و 20 درصد ديگر متعلق به شركت ارتباطي پايا و 20 درصد سهام نيز براي شركت توسعه پژوهشي ناجي است.

وي گفت:علاوه بر خدمات اينترنت بي‌سيم امكان ارائه شبكه --- و سرويس صوتي برروي شبكه IP را در اين سرويس و ارائه وا‌يمكس فراهم مي‌كنيم.

خاكي ادامه داد: تعرفه‌ها را براساس قيمت تمام شده، قيمت بازار و ظرفيت‌هاي مخابراتي ارائه مي‌دهيم كه كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات بايد براساس جدول تهيه شده در نهايت در اين رابطه تصميم‌گيري ‌كند.

وي درباره مشكلات ارائه اين سرويس گفت:‌ عمده مشكلات‌مان در اين زمينه توسعه شبكه است، به دليل اين كه براي ارائه اين سرويس به تعداد زيادي سايت نياز داريم كه در برخي جاها سايت را اجاره كرده و در بعضي جاها مجبور به خريد آن‌ها شديم.

خاكي هم‌چنين درباره تجهيزات وايمكس تصريح كرد: ‌براي ورود تجهيزات وايمكس محدوديتي نداريم اما توليد اين نوع تجهيزات محدود بوده و بيش‌تر از كشورهاي چين، ژاپن و كره وارد مي‌شوند.

مدير عامل شركت مبين‌نت درباره ورود همراه اول و خريد 40 درصد سهام اين شركت تصريح كرد: قرارداد هنوز در دفاتر ثبت اسناد رسمي به ثبت نرسيده است و تا زماني كه امضا نشود، معامله قطعي نيست و به ازاي هر 20 سهم يك نفر به‌عنوان هيات مديره انتخاب مي‌شود، يعني شركت ارتباطات سيار با داشتن 40 درصد سهم مي‌تواند دو نفر را به عنوان اعضاي هيات مديره شركت اعلام كند.

هم‌چنين پيش از اين مدير عامل شركت ارتباطات سيار ايران با اشاره به خريداري سهام شركت مبين‌نت - ارايه‌كننده خدمات اينترنت پرسرعت بي‌سيم - گفته بود: ما 40 درصد از سهام مديريتي اين شركت را خريداري كرديم و با توجه به اينكه مشكل عمده مبين‌نت نبود امكان وجود سايت‌هاي BTS براي آن‌ها بود، بنابراين اين شركت نيز مي‌تواند با ما توسعه را انجام داده و ما با استفاده از سايت‌هاي بهتر و سريع‌تر در اين زمينه اقدام خواهيم كرد.

آخر فروم باز mohsenfhm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

این سرعت که عالیه . تو هشتگرد با سرعت 128 سرعت دانلود 6 بیشتر نمیشه به دایل آپ هم نمیرسه

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

امروز دارم تو سایت مخابرات میگردم. دیدم یه جا آمار زده
    تعداد مشترکین اینترنت پر سرعت مخابرات 157.173 نفر!
    بازم توی این مدت بدک نبوده کارش!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •