تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 228 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

وضعیت پهنای باند شما ( اصطلاحاً تک کانکشن ) برای دیدن ویدیو استریم چطور است؟ آیا پهنای باند ثبات دارد؟
    از اونجایی که لودبالانس نرم افزاری هست روی تک کانکشن تاثیر نداره و بدرستی کار نمیکنه!
    اما با یک خط, تک کانکشن باثبات هست و 1.7مگابایت میده
    استریم ویدیو هم عالیه برام

2. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان من همین الان از این شرکت آشغال با پشتیبان های مزخرفش درخواست تخلیه دادم و فعلا هم دیگه قصد ندارم ADSL بگیریم چون همه شون کثافت و دزدن!
    حالا ببینید من قبل گرفتن زنگ زدم پرسیدم " شما تو مرکز ما 16مگابیت میدین " که گفتن " بله 16 مگ که هیچی اگر خططون بکشه 24 مگم میدیم" اما عملا به من سرویس 256 کیلوبیت دادن تو اکثر مواقع !
    بعضی موقع ها خوب میشد اما فقط چند ساعت! حالا دیدید که حجم بالا دادن بی دلیل نیست! چون میدونه همه نمی تونن استفاده کنن!
    من نمیگم همه جا حرابه اما شک نکنید حجم زیاد دادن بی دلیل نیست اصلا!

4. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

گرفتن سرویس adsl از پیشگامان و دیگر شرکت ها برای من منتفی است. 10 روز پیش از پارس آنلاین خارج شدم و حالا که می خواستم از این شرکت بگیرم مشخص شد که در این فاصله زمانی خط من به فیبر نوری تغییر داده شده است و اکنون گزینه ای جز مخابرات ندارم.
    نمی دونم آیا همه شرکت ها اینطور عمل می کنند یا فقط پیشگامان! می تونستند پیش از اینکه من مبلغ را واریز کنم به من درباره این اطلاع رسانی کنند. حداکثر یک هفته طول می کشد تا مبلغ بازگشت داده شود.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

گرفتن سرویس adsl از پیشگامان و دیگر شرکت ها برای من منتفی است. 10 روز پیش از پارس آنلاین خارج شدم و حالا که می خواستم از این شرکت بگیرم مشخص شد که در این فاصله زمانی خط من به فیبر نوری تغییر داده شده است و اکنون گزینه ای جز مخابرات ندارم.
    نمی دونم آیا همه شرکت ها اینطور عمل می کنند یا فقط پیشگامان! می تونستند پیش از اینکه من مبلغ را واریز کنم به من درباره این اطلاع رسانی کنند. حداکثر یک هفته طول می کشد تا مبلغ بازگشت داده شود.
    تازه باید شماره شبا بهشون بدی البته درست تبدیلش کاری نداره ولی خوب مسخره ست!!!!

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

تازه باید شماره شبا بهشون بدی البته درست تبدیلش کاری نداره ولی خوب مسخره ست!!!!

همه ی شماره های مورد نیاز را در اختیارشون قرار داده ام. این یک روند اداری است با این بخش مشکلی ندارم. اما می تونستند پیش از واریز، من رو مطلع کنند تا نیازی به این فرآیند زمان بر نباشه. ( حتماً سودی در این کار هست )
    فقط ملاحظه کن که این امکان هست که پس از تخلیه، مخابرات خط تو را به فیبر نوری تغییر بده و بیش از این نتونی از هیچ شرکت دیگری غیر از مخابرات سرویس adsl بگیری. اخیراً مخابرات این کار رو زیاد انجام می ده.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همه ی شماره های مورد نیاز را در اختیارشون قرار داده ام. این یک روند اداری است با این بخش مشکلی ندارم. اما می تونستند پیش از واریز، من رو مطلع کنند تا نیازی به این فرآیند زمان بر نباشه. ( حتماً سودی در این کار هست )
    فقط ملاحظه کن که این امکان هست که پس از تخلیه، مخابرات خط تو را به فیبر نوری تغییر بده و بیش از این نتونی از هیچ شرکت دیگری غیر از مخابرات سرویس adsl بگیری. اخیراً مخابرات این کار رو زیاد انجام می ده.
    آخه چجوری ممکنه چنین چیزی یهو فیبر کنه بدون درخواست خود مالک ؟ شکایت کن تو این 195!

9. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه چجوری ممکنه چنین چیزی یهو فیبر کنه بدون درخواست خود مالک ؟ شکایت کن تو این 195!
    من درباره این موضوع اطلاعات ندارم و واقعاً نمی دونم منظور از اینکه خط فیبر نوری شده چی هست اما اینو می دونم که بعد از این که خط شما با این عنوان ذکر شد یعنی هیچ شرکت دیگری نمی تونه به شما سرویس adsl بده. من حتی مطمئن نیستم خط من فیبر نوری باشه اما با این وضعیت شرکت دیگری نمی تونه به من سرویس بده. این روش مخابرات برای جذب ( دزدیدن ) مشتری است.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من درباره این موضوع اطلاعات ندارم و واقعاً نمی دونم منظور از اینکه خط فیبر نوری شده چی هست اما اینو می دونم که بعد از این که خط شما با این عنوان ذکر شد یعنی هیچ شرکت دیگری نمی تونه به شما سرویس adsl بده. من حتی مطمئن نیستم خط من فیبر نوری باشه اما با این وضعیت شرکت دیگری نمی تونه به من سرویس بده. این روش مخابرات برای جذب ( دزدیدن ) مشتری است.
    دروغ گو تر از مخابرات ایران هنوز زاده نشده است
    شبیه همین دروغ رو به من هم گفتن که خط شما رو pcm کردیم و دیگه نمیتونید از شرکت دیگه نت بگیرید
    ولی من به 195 شکا یت کردم که اینها دروغ میگویند و خط من هنوز مسی هست و بعد 24 ساعت از سایت 195 با من تماس گرفتن که شما درست می گید و مخابرات دروغ گفته و می تونید برید مجددا به شرکتی که می خواهید تقاضا بدهید و نت بگیرید و من هم تقاضا دادم و بعد چند روز وصل شدش
    شما هم به 195 شکایت کن قطعا به نتیجه میرسی البته به شرطی که درست و جامع توضیح بدهید و گزینه ها رو درست انتخاب کنید تو سامانه 195

12. این کاربر از CasT!el بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه malthael's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2017

پيش فرض

من نمیدونم مشکل کاربرها با فیبر نوری چیه !! من حاضرم یه پولی هم بدم تا بیان خطم رو فیبر کنن حتی اگه حجم های مخابرات نصف این هم بشن بازم من راضیم !! آخرش یه روز انحصار هم برداشته میشه ولی حداقل دیگه نمیخوای هر روز با این سیم های داغون مخابرات و فاصله از مرکز اعصابت رو خراب کنی

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

پیشگامان به من گفت درخواست تخلیه رو روی کاغد بنویس و بعد امضا کن و عکس بگیر و بفرست به ایمیل!
    منم فرستادم باور نمی کنید بلافاصله بعدش نتم خوب شد!
    از دیروزساعت 4 افتضاح بود!!! فقط چندساعت خوب بود دیروز ! از ظهر تا ساعت 4 و از 4 دیروز تا 2 ساعت پیش خراب بود!
    من واقعا نمی دونم چه خبره!
    مگه میشه یه لحظه خراب یه لحظه درست!

15. این کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •