تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 1291 اولاول ... 656961021031041051061071081091101161562066061106 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

از راهنماییت ممنونم

داره خودمونی میشه iman23's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام به همه دوستان و با تشکر از راهنمایی همه شما در این تاپیک
    من دیروز ثبت نام اینترنتی برای سرویس 128 پایه انجام دادم و شناسه و پسورد رو دریافت کردم. وقتی به بانک رفتم تا مبلغ 80000 تومان هزینه اولیه رو پرداخت کنم گفتن که شناسه شما رو قبول نمیکنه. این در حالیه که خودم با اون شناسه و پسورد میتونم وارد پنلم تو ایرانسل بشم. امروز دوباره به بانک رفتم شاید فرجی بشه اما نشد تا اینکه متوجه گزینه پرداخت اینترنتی شدم. با عابربانک تجارت یکی از دوستان پولو پرداخت کردم و اعلام کرد که پرداخت انجام شد و نتیجه اون تا 24 ساعت آینده در حساب شما منعکس میشه. میخوام بدونم دوست دیگه ای این مرحله 24 ساعته رو گذرونده و پول واقعا به حساب واریز میشه بعد از 24 ساعت؟
    آخه یعنی چی کگه پولی که اینترنتی میریزه تو حساب بعد از 24 ساعت معلوم بشه و همون موقع نشه؟
    ببین دیگه وارد وایمکس شدی دیگه نپرس چرا ایرنجوریه اونجوریه.چون شرایطش با خیلی سرویسای دیگه فرق داره.
    امیدوارم فقط به سکته نندازدت.البته کسی که میاد با این همه مطلب در مورد وایمکس ایرانسل وایمکس میگیره یعنی اینکه همه شرایطش رو قبول کرده و نباید اعتراضی دیگه داشته باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امروز برای من ایمیل و اس ام اس از طرف ایرانسل اومد با این مضمون که:
    "چون موجودی حساب شما کافی نیست نمی توانیم به درخواست شما مبنی بر تغییر طرح تعرفه عمل کنیم."
    در حالی که من اصلا هیچ درخواستی برای تغییر تعرفه نداده بودم.

نتیجه گیری: حتما اکانت اعتباری بخرید و هیچ وقت نذارید پول اضافه توی حسابتون بمونه. چون این سیستم هوشمند (!) ممکنه بدون مشورت با شما پولتون رو صرف کارهایی بکنه که خودش صلاح می دونه!

در پاسخ به آقای tesla47 در مورد قطعی:
    حدود 10 روزه که از حدود ساعت 11 شب تا ساعت 2-3 صبح کلا اینترنتش قطع می شه. ضمنا مودم من هر سه چراغش روشنه. یعنی ایراد از آنتن دهی نیست... ایراد از خود ایرانسله. البته سرعت دانلود در 10 روز اخیر در بقیه ساعات روز هم چندان تعریفی نداشته و در تعرفه 128، سرعت دانلود به جای 16 حدود 9 و 10 می چرخه. گاهی هم دانلود کار می کنه ولی آپلود کار نمی کنه! البته من 3 ماهه که از وایمکس استفاده می کنم... همیشه این طور نبوده. قبلا خیلی خوب بود... توی هر ماه فوقش 6-5 ساعت اینترنتش قطع می شد ولی الان 10 روزه که این طوری شده... همین امشب هم این طور بود ولی الان که ساعت 3 صبح هست ظاهرا همه چیز دوباره درست شده.
    کاملا تایید میشه، سیستم محاسبه صورتحساب یه کم گیجه و کارهای عجیب غریبی انجام میده.
    بیشتر از 10 روزه حدودا 20 روزه که شب ها اینترنت ندارم، نه که نباشه ها ولی برای باز کردن هرصفحه باید 10 بار refresh کنی 100 تا صلوات بفرستی فوت کنی به کامیپیوتر تا شاید اون صفحه باز بشه. نمیدونم کی درست میشه چون کلا از ساعت 11 شب دیگه بی خیالش میشم.

داره خودمونی میشه Cyber-Dude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

میگم خوبه اینترنت شبانه رایگان نداره و اینجوریه شبا

5. 2 کاربر از Cyber-Dude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tetis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اين اختلالات شبانه وجود دارد ولي نكته جالب اين است كه من با دانلود منيجر دان ميكنم كه بدون مشكل است ولي باز كردن سايتها با مشكل فراوان روبرو است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام من هم 1 هفته است همين مشكل باز كردن سايتها را دارم.
    10 بار با ايرانسل تماس گرفتم، كلا اپراتورها اين مشكل را انكار مي كنند.

8. 2 کاربر از arash.1357 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

من مودم BM635 دارم ولی نمی تونم از WiFi تو خونه با گوشی یا آیپاد استفاده کنم، تنظیم خاصی هست که باید انجام بدم ؟
    گوشیم و آیپادم وایرلس رو پیدا می کنند ولی صفحه ای باز نمی شه، چیکار کنم ؟
    کسی با گوشی یا وسیله دیگه ای به جز لپتاپ از وایرلس این مودم استفاده کرده ؟؟؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من مودم BM635 دارم ولی نمی تونم از WiFi تو خونه با گوشی یا آیپاد استفاده کنم، تنظیم خاصی هست که باید انجام بدم ؟
    گوشیم و آیپادم وایرلس رو پیدا می کنند ولی صفحه ای باز نمی شه، چیکار کنم ؟
    کسی با گوشی یا وسیله دیگه ای به جز لپتاپ از وایرلس این مودم استفاده کرده ؟؟؟
    یعنی پشتیبانی در این مورد پاسخگو نیست؟ بله تنظیمات خاصی دارد. اگر کاتالوگی همرا CD مودم هست آپلود کنید تا شاید کمک بتونم بکنم.

حـــــرفـه ای patal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    the Matrix

14 چرا وایمکس ِ ایرانسل، شبآ خراب می شه؟

بیشتر از 10 روزه حدودا 20 روزه که شب ها اینترنت ندارم، نه که نباشه ها ولی برای باز کردن هرصفحه باید 10 بار refresh کنی 100 تا صلوات بفرستی فوت کنی به کامیپیوتر تا شاید اون صفحه باز بشه. نمیدونم کی درست میشه چون کلا از ساعت 11 شب دیگه بی خیالش میشم.
    متاسفانه کاملا تایید می شه

©م.م.©

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

متاسفانه کاملا تایید می شه

©م.م.©
    احتمال داره پینگتون بالا باشه اون رو چک کردید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •