بافت های کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 دقت دارند
یکی از کاربرهای مادساز در انجن سایت گیم تریلرز ادعا کرده دفت بافت های استفاده شده در کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 است.
به گفته ی این کاربر کرایتک برای این که بتواند کرایسیس 2 را برای کنسول ها هم منتشر کند مجبور شده کیفیت بافت ها را نصف کند تا کنسول از پس پردازش آن بر بیایند. این کاربر ادعا کرده که از آن جایی که مادساز است و بسته های مختلف اطلاعاتی کرایسیس 1 را زیر و رو کرده، متوجه شده بسیاری از بافت ها از شماره ی اول این بازی بدون تغییر به شماره ی دوم وارد شده اند. حتا نام فایل هم تغییر نکرده.
به همین خاطر مادساز با جست و جوی نام فایل های بافت کرایسیس 1 در کرایسیس 2 توانسته بسیاری از آن ها را پیدا کند و دقت شان را با هم مقایسه کند. در تصاویر زیر می توانید نتیجه ی این مقایسه را ببیند.
کرایتک هنوز به این ادعا پاسخی نداده است.
این پست رو من چند صفحه پیش گذاشته بودم تو قسمت اخبار هم بودش ...
-----------------------
بچه ها ویدئویی که گفته بودم اینه :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اول ویدئو میاد، نور پردازی 2 نسخه رو نشون میده، بعدش فضاهای باز و سبز کرایسیز1 رو با خیابون های کراسیز2 مقایسه می کنه!! بعد طراحی آب و افکت آب و شنا کردن رو تو 2 تا نسخه، بعد هم یه کار جالب می کنه D:
ترکیدن 100 و 500 تا بشکه تو نسخه اول رو با ترکیدن 100 و 500 تا بشکه تو نسخه ی 2 نشون میده ( شبیه هفت ترقس
)
یه کار باحال تر می کنه!! میاد ترکیدن 100 تا ماشین تو نسخه رو با ترکیدن 100 تا ماشین تو نسخه ی 2 مقایسه می کنه !!!
خلاصه خیلی جالب بود... !!
----------------------
بهتره یه بار دیگه نمرات بازی رو یادآوری کنم:
Giantbomb: 4/5
Gamespot: 8.5
Eurogamer 8/10
PC Action 9/10
Joystiq – 4/5
GamePro – 4.5/5
Telegraph – 7/10
GameTailers 9.1/10
X360Achievment 85/100