تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 180 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 1791

نام تاپيک: Crysis 2

آخر فروم باز alborz_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خواهش می کنم ، تشریف آوردین
    فکر کنم کلأ منظورم رو بد متوجه شدین. منظورم این نبود که نباید انتظار یک داستان فوق العاده رو داشته باشیم ولی دیگه مقایسه بازی با بهترین بازی ها در عصر بازی های کامپیوتری و بعدش نتیجه گیری کنیم که چون در حد اون ها نیست ، پس به درد نمی خوره ، درست نیست..
    هیلو ، هف لایف و خیلی از بازی هایی که نام بردین ،از نظر داستانی شاهکار بودن . دلیل اصلیش هم دنیایی بود که خلق کرده بودن ولی کرایسس از همچین دنیایی محروم هست . پس اصلأ نمی شه از حماسی بودن و وسعت داستان با اون عناوین مقایسه بشه.
    ولی باز داستانش المان هایی داره که بهش جذابیت می ده.. متأسفانه هنوز بازی رو کامل نکردم و نمی تونم در مورد داستان به تفصیل صحبت کنم.
    در کل شخصأ از داستان بازی ، چه نسخه ی اول ،چه وار هد و چه نسخه ی دوم خوشم اومده و خیلی بهتر از شوتر های مجود مثل cod, BF,MOH,... می دونمش (ممکن خیلی ها نظری مخالف من داشته باشن که کاملأ طبیعی هست چون سلیقه ها فرق می کنند )

-----------------------------------------------------------------
    در مورد امتیاز هم فکر نکنم که 88 -87 با 90 خیلی فرق کنه ...
    ادعای کرایتک به کنار ، ممکنه کرایسس 2 بازی فوق العاده ای باشه ، ولی همین طور که گفتین ، هیچ المان و ویژگی خاصی نداره که بخوایم بهترین بدونیمش.. یک جورایی سعی کرده از تمام ویژگی ها و المان های موجود به بهترین نحو استفاده کنه ولی هیچ نوآوری خاصی نداره...
    Last edited by alborz_k; 31-03-2011 at 00:08.

آخر فروم باز marmolak kocholo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    It's S3cr3T

پيش فرض

بافت های کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 دقت دارند

یکی از کاربرهای مادساز در انجن سایت گیم تریلرز ادعا کرده دفت بافت های استفاده شده در کرایسیس 2 نصف کرایسیس 1 است.
    به گفته ی این کاربر کرایتک برای این که بتواند کرایسیس 2 را برای کنسول ها هم منتشر کند مجبور شده کیفیت بافت ها را نصف کند تا کنسول از پس پردازش آن بر بیایند. این کاربر ادعا کرده که از آن جایی که مادساز است و بسته های مختلف اطلاعاتی کرایسیس 1 را زیر و رو کرده، متوجه شده بسیاری از بافت ها از شماره ی اول این بازی بدون تغییر به شماره ی دوم وارد شده اند. حتا نام فایل هم تغییر نکرده.
    به همین خاطر مادساز با جست و جوی نام فایل های بافت کرایسیس 1 در کرایسیس 2 توانسته بسیاری از آن ها را پیدا کند و دقت شان را با هم مقایسه کند. در تصاویر زیر می توانید نتیجه ی این مقایسه را ببیند.
    کرایتک هنوز به این ادعا پاسخی نداده است.
    این پست رو من چند صفحه پیش گذاشته بودم تو قسمت اخبار هم بودش ...
    -----------------------

بچه ها ویدئویی که گفته بودم اینه :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اول ویدئو میاد، نور پردازی 2 نسخه رو نشون میده، بعدش فضاهای باز و سبز کرایسیز1 رو با خیابون های کراسیز2 مقایسه می کنه!! بعد طراحی آب و افکت آب و شنا کردن رو تو 2 تا نسخه، بعد هم یه کار جالب می کنه D:
    ترکیدن 100 و 500 تا بشکه تو نسخه اول رو با ترکیدن 100 و 500 تا بشکه تو نسخه ی 2 نشون میده ( شبیه هفت ترقس )
    یه کار باحال تر می کنه!! میاد ترکیدن 100 تا ماشین تو نسخه رو با ترکیدن 100 تا ماشین تو نسخه ی 2 مقایسه می کنه !!!
    خلاصه خیلی جالب بود... !!
    ----------------------
    بهتره یه بار دیگه نمرات بازی رو یادآوری کنم:
    Giantbomb: 4/5
    Gamespot: 8.5
    Eurogamer 8/10
    PC Action 9/10
    Joystiq – 4/5
    GamePro – 4.5/5
    Telegraph – 7/10
    GameTailers 9.1/10
    X360Achievment 85/100
    Game Revolution A-
    Gameinformer 9/10
    CVG 9.1/10
    1UP 9.1/10
    G4TV 4/5
    IGN 9.0
    OPM 8/10
    OXM 9/10
    Last edited by marmolak kocholo; 31-03-2011 at 00:23.

3. 2 کاربر از marmolak kocholo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال davoodf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    In Game Memory

پيش فرض

اقا منم بالاخره این بازی رو برای پی سی گرفتم و تنها چیزی که میتونم بگم اینه که این بازی روی پی سی یک کابوس هست!
    مساله اول این که این بازی از روی کنسول پورت شده!(واقعا جای تاسف داره که شرکت سازنده این دفعه این قدر پی سی رو تا این حد پایین اورده!)و دوما توی تنظیمات گرافیکی درست عین بازی های پورت شده خبری از تنظیمات گرافیکی پیشرفته مثل aa و اینها نیست!
    گیم پلی بازی نسبت به نسخه ی یک پسرفت کرده!
    suit جدید هم یک اشغالی بیشتر نیست!مثلا کنار ابجکت های بزرگ میگه:hold v to power kick در حالی که نسخه ی اول کلا حالت قدرت و سرعت توی سویت وجود داشت!که باز هم در این زمنیه پس رفت کرده بازی!یا مثلا توی اول بازی میگه hold space for power jump !که باز هم یک چیز بسیار چرت هست!
    customization زیادی برای اسلحه ها مثل نسخه ی اول نیست!تو نسخه ی اول و وارهد به طرز جالبی میتونستم اسلحه ها رو customize کنم ولی متاسفانه باز هم در این مورد هم پس رفت کرده!
    ازادی هم توی نسخه ی 2 پسرفت کرده!توی نسخه ی یک ازادی محیط بیشتری وجود داشت و هر جایی که میخواستی میتونستی بری و ماشین ها و وسیله ها رو به نحو بهتری میتونستی برونی که یکی از مزیت های اصلی بازی بود!اصلا وجود وسایل نقلیه توی نسخه ی 2 یه چیز کلا بی خودی هست چون که جای زیادی باهاش نمیتونی بری!
    هوش مصنوعی بازی باز هم مثل چیزای دیگه پسرفت کرده!دشمنا اکثر جاها واقعا خیلی احمق هستن!حتی میری جلوی چشمشون هم در حالی که اونای دیگه دارن به تو تیر اندازی میکنن باز هم هیچ عکس العملی نشون نمیدن تا اینکه بهشون شلیک کنی!هوش مصنوعی نسخه ی اول واقعا بالا بود تا حدی که دشمنا بعضی وقتا حتی شما رو توی حالا cloak هم تشخیص میدادن!
    فیزیک بازی هم پسرفت کرده!توی نسخه ی یک میتونستی یه ساختمان رو به صورت بسیاز زیبایی داغون کنی تا ته ولی توی نسخه ی 2 این امکان وجود نداره!انفجار ها هم مثل نسخه ی یک عالی نیستن و مثل نسخه ی اول خوب کار نشدن توی نسخه ی یک انفجار ها واقعا بسیاز زیبا و عالی طراحی شده بودن!
    و نکته ی مهم اینه که توی این بازی quick save و quick load وجود نداره و فقط چک پوینت که فقط میشه گقت یک عقب گرده هست برای کرایسیس!
    در کل شماره ی 2 برای کنسولها خیلی خوبه اما برای پی سی یک فاجعه هست به نظر من!چون که هارد کور فن های کرایسیس همشون توی پی سی هستن و میدونن من چی میگم!در کل من به عنوان یک هارد کور فن کرایسیس بهش در کل 3 میدم و البته با نظر شخصی خودم!من به عنوان یک هارد کور فن کرایسیس این بازی رو لایق نام کرایسیس هم حتی قبول ندارم!کلا این بازی و موتور cry engine 3 فقط و فقط برای کنسول ها طراحی شدن!بازی حتی از dx10 هم پشتیبانی نمیکنه حالا چه جوری میخواد از dx11 با یه پچ پشتیبانی کنه؟!؟!
    Last edited by davoodf; 31-03-2011 at 08:45.

5. 4 کاربر از davoodf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Prince_M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Middle-Earth

پيش فرض

این که یه بازی روون اجرا بشه ! دلیل نمیشه که گرافیکش پائین باشه !!! ...
    کلا روون اجرا شدن یه بازی روی کامپیوترهای شخصی هنر شرکت سازنده ست ! از نظر من کرایسیز 2 گرافیکش از مترو 2033 سر تر نباشه ! کمتر هم نیست ! با این حال کمتر سیستمی هست که مترو 2033 رو تو آخرین تنظیمات گرافیکی بتونه روون اجرا کنه ! ...

یعنی مترو 2033 گرافیکش اینقد بالا هست؟!!! من که اصلا بازی نکردم.......پس برم بازی کنم

یه سوال دیگه: تو بازی جنگل هم هست یا نه همش تو نیویورکه و فقط آسمون خراش های اونجا دیده میشه؟

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

یعنی مترو 2033 گرافیکش اینقد بالا هست؟!!! من که اصلا بازی نکردم.......پس برم بازی کنم

یه سوال دیگه: تو بازی جنگل هم هست یا نه همش تو نیویورکه و فقط آسمون خراش های اونجا دیده میشه؟
    بله مترو گرافیکش سنگینتره..به قول معروف سیستم همچین قوی می خواد تا بازی اجرا بشه..اجرا..
    نه همش تو شهر هستش...اسمان خراش و اجرو و ماشین و دیوار و غیره...

8. این کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دقیقا با شما موافقم ! با توجه به نسخه ی اول و وراهد واقعا از این بازی حداقل در حد اون دو نسخه انتظار داشتم !!! مخصوصا در زمینه ی گرافیک !!!
    در رابطه با هوش مصنوعی هم واقعا باید بگم خیلی نامید کنندس ! همین که از 500 متری به سمتت شلیک می کنن ! یا اینکه وقتی پشت دیوار هستی می بیننت !!! یا بدتر از همه این که تیرهاشون هم اکثر از دیوار رد میشه ! که البته این مربوط به هوش مصنوعی نمی شه و ...

مترو 2033 گرافیک خیلی خوبی داره ولی باید سیستم خوبی داشته باشید تا گرافیک واقعی اونو ببینید !
    کرایسیز 2 هم همش تو شهر هست و ... چی بگم که این دل خونه .
    Last edited by Dav0od; 31-03-2011 at 10:32.

10. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ess_1362's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    server 3 hdd 7 partition 1 unallocated(bad sector)

پيش فرض

سلام
    از نظر من کرایتک خائن هست ، اون هم نسبت به پس سی
    این شرکت تمام اعتبار ، سرمایه و شهرتش را از پی سی داره
    در حالی که پا روی سر پی سی گذاشت ، بالا رفت و حالا هم لهش کرد

از این حرف ها که بگذریم به نظرم کرایتک نباید حالا که به سرمایه و شهرت کافی رسیده حریص تر بشه و بدنبال سرمایه بیشتر باشه!!

پروفشنال jack426's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بالای دیوار همسایه کناری

پيش فرض

سرمون یک کلاه گشاد مخصوصا اونها که سیستم ارتقاء دادن رفت منم یه 120 تومنی سرم کلاه رفت
    حتی از DX10 هم پشتیبانی نمیکنه
    Last edited by jack426; 31-03-2011 at 12:13.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اصلا واضح هستش كه نسبت به سري هاي قبلي پيشرفت كرده ، محيط بازي عوض شده بايد بهش عادت كرد ،فقط بضي از دشمنا گيج ميزنن .
    اما نميدونم چرا مثه سرياي قبلي خودش خم نميشه تفنگو برداره !! اين طوري بازي واقعي تر ميشد شايد خواستن به بازي سرعت بدن

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بازيه خيلي آسونيه، من الان دارم veteran ميرم انگار نه انگار !!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •