فاصله نمی خواد. فاصله رو فقط برای این گذاشتن که اعداد رو راحت تر بخونید.
فاصله نمی خواد. فاصله رو فقط برای این گذاشتن که اعداد رو راحت تر بخونید.
کلا این سریال سکانس های جالب زیاد داره اما من دو صحنه هاش خیلی خوب یادمه:
یکی وقتی بابا ی اعتماد السلطه(اون یکی پیرمرده) گفت:من دارم میام یا میرم؟
یکی یگه هم تو قسمت نه بود که زن جهانگیر از باباشاه در مورد ازدواج جهانگیر پرسید:خب شما هیچی بهش نگفتی؟
باباشاه هم گفت:بهش گفتم نامرد برای من هم یکی بگیر!
------------------------------------------------------------------
این مهران مدیری یه تاجر یونانیه که می خواد با دوز و کلک سر اینها رو کلاه بزاره:منبع ویکیپدیا
راستی ما تاریخ داریم امروز از این معلم تاریخمون کل ماجرا رو پرسیدیم.
زمانی که صفویه به حکومت می رسه دو ایل و طایفه (که ترک بودن)به شاه اسماعیل در یک پارچه کردن ایران کمک میکنن.یکی قاجار بوده و دیگری دَ وَ ر لو ها.
در نتیجه شاه اسماعیل به اون ها اجازه میده که در نزدیکی گرگان امروزی حکومت محلی داشته باشن.این قضایا میگذره تا آخر دوره ی زندیه.حدودا 4-5 سال پس از مرگ کریم خان هر کسی بر بخشی حکومت می کرده و دورلو ها هم یک حکومت محلی داشته اند.یعنی این که دورلو ها کل ایران رو زیر نظر نداشته اند.همزمان با دورلو ها شاهرخ در خراسان حکومت میکرده و فرزندان و خانواده ی کریم خان در شیراز حکومت می کرده اند.بعد چهار سال که لطفعلی خان سر کار میاد تقریبا این ها ازبین میره و آقا محمد خان قیام میکنه و لطف علی رو میکشه و قاجار رو به مرکزیت تهران بنا میکنه.دلیل انتخاب تهران هم این بوده که گرگان در پشت البرزه و آقا محمد خان میخواسته که البرز رو به عنوان پشتیبان پایتخت قرار بده.
پس این دوره ی 5 ساله زیاد هم گنگ و نامعلوم نیست اما حاکم کلی بر ایران حاکم نبوده.اما خب خوب وقتی رو انتخاب کرده.
Last edited by M A M M U T; 12-10-2010 at 16:57.
البته اين 3 قسمت بدك هم نبود به نظرم.
بازي اون 2 تا پير مرد(عزتي& كاظمي) زياد به چشم نيومد اما در عوض عارف لرستاني(پدر سوخته) تو اين 3قسمت عالي بود.البته بازم ميگم هنوز خيلي جا نيوفتاده.
وای خدا این قسمت خیلی خوب بود
تعریف نمیکنم از دهن نیفته
اسم زن روسی شاه خیلی خندست ! کاترین Boymaker ! انصافا اسم گذاری هاشون با حاله و تو سریال های طنز و غیر طنز ایرانی استثناییه
این سه قسمت هم باحال بود!
تائید میشه!بازي اون 2 تا پير مرد(عزتي& كاظمي) زياد به چشم نيومد اما در عوض عارف لرستاني(پدر سوخته) تو اين 3قسمت عالي بود.البته بازم ميگم هنوز خيلي جا نيوفتاده.
![]()
می دونی بدترین ضد حال توی دنیا چیه؟
اینکه سری 4 "قهوه تلخ" روی میزت باشه اون وقت به خاطر پروژه ای که فردا باید تحویل بدی نتونی نگاش کنی.![]()
آخي حالم گرفته شد ،عيب نداره دوست عزيز عوضش فردا سه تارو باهم ببينموفق باشي
![]()
اگه بدترین ضد حال دنیا اینه پس منی که دیشب رفیق جون جونیم مُرد چیه؟
هی خدا...![]()
جالب اینجاست که فردا حد اقل 3 برابر امروز کار دارم. 110 تا مسئله از کاربرد مشتق باید حل کنم!
خدا بیامرزدش... انصافاً لحظه ی اولی که خوندم بدنم سر شد. انگار این اتفاق واسه دوست خودم افتاده. غم آخرتون باشه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)