تو مثله اینکه خیال کردی این مرده مثل خودت بیکاره ؟!شب به مناسبت تولد عمو ارنو ایمیلشو پیدا کردم بهش میل زدم !!
گفتم واسه اینکه حال کنه رفتم یه سایته آموزش مجارستانی پیدا کردم ، به زبون مجارستانی بهش تولدشو تبریک گفتم و واسش آرزوی سلامتی کردم !!( می دونم یه خرده دیوونم!!)
حالا آدرس و تلفنش هم دارم ، یکم که تشکیلات پیدا کردیم واسش دعوتنامه ی رسمی می فرستم که بیاد ایران ! ( البته وقتی تونستیم مسابقات بین المللی برگزار کنیم ) نظرتون چیه ؟!
تو بجای اینکه یه سایت آموزش مجارستانی پیدا می کردی میتونستی خیلی راحت تر ار Google Translator استفاده می کردی .!
در ضمن هنوز نه به دار نه به باره تو رفتی مرده رو میخوای دعوت کنی. شما فعلا مسابقات غیر رسمیشو برگزار کنید ، رسمیش پیش کش چه برسه دعوت ارنو روبیک !
شوخی کردم ، اتفاقا بدیش چیه ؟ تازه اگه ارنو جون (گاو نخورده پسر خاله شدم !) اومد ایران واسه اولین مسابقات رسمی میدونی چقدر مسابقات روبیک ایران معروف میشه . !
ببخشید شرمنده من فراموش کردم . من اینو از Icelord شنیدم . نمیدونستم شما هم اینو گفتی . (کاری نکن نم یه تریپ مازندرانی بیاماااابا عرض معذرت من قبل از شما این مطلب رو اعلام کرده بودم چون ( مو خودوم بچه ناف مشدم) این هم یک لهجه ناب مشدی)