سریال خوبیه و جای طنز بیشتری داره .مخصوصا متن گزارشاتی که اخر هر سریال خونده میشه . حمید لولایی هم توی این سریال بازهم نقش خشایار رو داره تکرار میکنه و از تکیه کلامها و حتی لرزش دست اون کاراکتر بهره میگیره که این خودش یه نوع تکرار و ضعفه .
سریال خوبیه و جای طنز بیشتری داره .مخصوصا متن گزارشاتی که اخر هر سریال خونده میشه . حمید لولایی هم توی این سریال بازهم نقش خشایار رو داره تکرار میکنه و از تکیه کلامها و حتی لرزش دست اون کاراکتر بهره میگیره که این خودش یه نوع تکرار و ضعفه .
خارگوت؛خیلی قشنگ بود؛ برای من که یکی دو قسمتو از دست داده بودم کاملا یه نیاز بود
نمیدونم شما چرا خندت نگرفت، ولی من که نتونستم جلوی خندمو بگیرم، مخصوصا کسی که این قسمت بیشترین موقعیتای خنده رو ایجاد کرد خود فر یـــــد بود
و اون صحنه ترجمه های یک کلمه ای بهرام
افکار فرخ به خودی خود میتونن بار طنز سریالو به دوش بکشن
چه چیزایی رو دقت میکنین!اختلاف نمره عینک فربد و فریدو هم میتونید بگید؟
دیگه جای طنز از این بیشتر؟اونم اوسط کار که کاملا جا افتاده!
لولایی هم کاملا از خشی فاصله گرفته، درسته نقشش رندی های خاصی داره، ولی باز هم از لحاظ ظاهر و رفتار با خشی فاصله داره و اتفاقا اگه یه جا باشه که لولایی بخواد خیلی از کلیشه های سابقش دور شده باشه همینجاس.
![]()
![]()
آره اون فیلم باحالی بود!
اسمش چی بود؟
لرزش دستش فک کنم دست خودش نیست چون اون قسمتی هم که زورش زیاد شده بود هم باز دستش می لرزید!
کاربرای همینجا که هی گیر می دن نقش رادشو کمرنگ کنن!
کاش 61 بیشتر می کردن :30:ضمنا نمیدونم چرا روز به روز نقش 61 داره کمرنگ تر میشه...؟
دیشب خیلی توپ بود
کاش از این خارگوت ها هم بود گ
اونجاش باجال بود که رفت پیشه تعمیر کاره
قسمت دیشبی قسمت 39 بود ؟
آقا چرا خندم نگرفت!!منظور من اینه که بار طنزش نسبت به قسمت سوم خماری و قسمت بعدش خیلی کمتر بود... خیلی... اما موضوع جالب و البته جاذبش نذاشت که این نقص زیاد جلوه پیدا کنه...
حقیقتش من تو این صحنه فقط یه لبخند این شکلی زدمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید!! من اونجا یه لحظه فکر کردم که بهرام، فرید رو با کلمه های چرت و پرت سره کار گذاشته!!! این لبخندم هم بیشتر بابت اون بود!!
در کل حمید جان فک کنم نخندیدن من به قسمت های خنده دار چند شب پیش بود و خندیدن شما به خاطر ندیدن این قسمت ها!! (چی گفتم!!)
یاعلی![]()
من از اون مو فرفریه خیلی خوشم میاد
اسمش چیه؟!![]()
کلا بعد از ماه رمضان این سریال متحول شد
انگار که کارگردانش عوض شده باشه
بار طنز در حد مهران مدیری حتی بیشتر
خداییش اگه مهران مدیری ببینه کفش میبرره
فکر میکنه فقط خودش بلده طنز بسازه
راستی میدونستید سحر دولتشاهی زن رامبد جوانه !!!!
آقا 3 دقیقه دیگه شروع میشه مسافران
بعدشم که نکست پرزیان استار
بعدشم دلنوازان
ما که شات داوون
Last edited by saeedn70; 24-10-2009 at 19:43.
آره، حتی تو ویکی پدیای فارسی هم نوشته اینو.
اینو خوب اومدیفکر میکنه فقط خودش بلده طنز بسازه
این قسمتش که خیلی عالی بود!
اون دیالوگایی که فرید با نسترن داشت اصلا خیلی جالب بودن
موسیقی هم موقعی که داشتن آرموم حرف می زدن ملایم بود موقعی که داد می زدن ریتمش عوض می شد
تو این گفتگو تونستن شخصیت عجیب زنا رو قشنگ نشون بدن
یه جاهاییش باحال بود:
رامبد عین زنا از اینکه سرویسش ناقض شده ناراحت بود
فرخ گفت مبارزه شما سه نفر از بازی استقلال پرسپولیسم باحال تره تازه مساوی هم نمی شه
رامبد گفت من آدم کش نیستم 61 و ستاره زدن زیر حنده گفتن مگه تو قراره اونو بکشی؟
شهرام تو دلش به فرید گفت بی عرضه نسترن گفت شهرام همیشه از تو تعریف می کنه فرید گفت دل به دل راه داره![]()
Last edited by *Necromancer; 24-10-2009 at 20:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)