آره همه همینطور هستن
نزدیک به 2 ماهه که سرویسهای Eco همشون همین سرعت رو دارند![]()
آره همه همینطور هستن
نزدیک به 2 ماهه که سرویسهای Eco همشون همین سرعت رو دارند![]()
فکر نکنم کسی از بچه ها از صبانت گرفته باشه
شما خودت زحمت تستش رو بکش
در مورد شاتل هم شبها هیچ مشکلی نداره
دیشب برق قطع شد!![]()
صبانت یعنی فارا با مخابرات کوی ملت مشکلی نداره؟
maziarb جان شما کجا زندگی میکنید تهران یا اهواز ؟
این صبانت رو کسی دقیقا ازش خبر داره سرویساش چجوره ؟
سلام
پارسال از فن آوا (طلوع رایانه) 128 گرفتم با یه مودم D-Link ولی کیفیتش افتضاح بود، چند دقیقه بعد از کانکت شدن سرعت افت میکرد ، سرعت دانلود هم 13-12 بود همش، ترافیک ماهیانه هم 1 گیگ بود! ماهیانه 18.500
از خرداد رفتم از شاتل (نیماد) گرفتم ، ECO128 خیلی راضیم ، سرعت خوب ، سرعت دانلود 60-70 ! ترافیک ماهیانه 3 گیگ ، از 1تا7 صبح هم ترافیک مجانیه. تو این چند ماه 3 بار قطع شده که اونم گفتن اشکال از مخابراته... ماهیانه 13.900
در ضمن اولش خیلی ناراحت شدم که گفتن D-Link ساپورت نمیکنیم ، ولی پشتیبانیشون خیلی خفن بود رفتم تو سایت شاتل پیغام گذاشتم چرا ساپورت نمیکنین ، 5 دقیقه نشد که بهم تلفن زدن و کلی قصه بافتن که تجهیزات ما با دی لینک هماهنگ نمیشه و قطعی پیش میاد براتون و ... من گفتم حالیم نیس این حرفا شما میخوای گولم بزنین که دیگه آخر سر دست برداشت و راستشو گفت! گفت خود سیستم آی پی مک دی لینک رو که شناسایی کنه اینتر نتتون رو قطع میکنه! گفتم اینی که میگین معنیش با ساپورت نمیکنیم خیلی فرق میکنه!
خلاصه یه مودم زیمنس از همسایمون قرض گرفتم و الان از شاتل کاملا راضیم. این همسایمون هم از پارس آنلاین داره و همیشه میناله ، همش قطعی داره ، 256 نامحدود گرفته اما خیلی وقتا با دانلود مشکل داره وسط دانلود یا آخر دانلود با ارور مواجه میشه!!! دقیقا مثل من از آی دی ام استفاده میکنه با همون تنظیمات ، همون لینکی که واسه اون ارور میده من راحت دانلود میکنم.
من هم خیلی مشتاقم بدونم سرویساش چجورین از شاتل بهتره؟سرعت دانلودش 128kb ؟؟
توی اهواز خبر ندارم ولی از شهرستانهای دیگه که خبر گرفتم خوبه. یعنی به نسبت قیمتش عالیه ولی خوب شاتل هم ظاهرا توی اهواز خدمات خوبی داره البته اگه چشش نکنیم.
این چه وضعیه که شاتل در آورده
ما پول 1ماه یعنی 30 روز رو میدیم ولی 28 روز که شد قطع میکنه ...
تازه ماه قبل 1 روز قبلش از موعدش قطع کردی ولی این ماه 2 روز قبل از موعد.
این هم یه جور کلاهبرداریه علنیه !
بچه ها ، ما با اجازه رفتیم سراغ wireless
بعد از کلی تحقیق درباره ADSL تازه کاشف به عمل اومده که خطهای اینجا pcm می باشد.
واقعا که مسخرس. به نظرم باید مسئولین مخابراتو مورد تفقد قرار داد اینقدر. ..
با سلام:
امروز رفتم شرکت راصد واسه شارژ وایرلس.
بعد از مدت طولانی سایت رسمی شرکت راصد افتتاح شد.
البته تمام کسانی که اکانت از این شرکت دارند بجای یوزرشون شماره تلفن ثابت جایگزین کردن با همون پسورد قبلی. البته در سایت میشه پسورد هم عوض کرد.
امکانات دیگه هم تو سایت در اختیار کاربرا هستش.(مثل شاتلی ها)
http://www.rasednetwork.com
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)