یه 3gs دارم به 3.1.3 آپدیت کردم به این شماره سریال : 011983009935424 الان با هیچکدوم از برنامه ها آنلاک نمیشه باید چیکار کنم .
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید ......
یه 3gs دارم به 3.1.3 آپدیت کردم به این شماره سریال : 011983009935424 الان با هیچکدوم از برنامه ها آنلاک نمیشه باید چیکار کنم .
از دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید ......
سلام.این سوالمو کسی می تونه جواب بده؟
اگه از کشوری بخرم که تو لیست ساپورت سایت اپل نباشه می شه گفت حتما آنلاک فکتوری؟
می خوام اگه بشه از ارمنستان بخرم.ولی مثل اینکه اونجا رو ساپورت نمی کنه.
Last edited by ebi6630; 19-03-2010 at 11:37.
سلام
بهترین راه برای تمیز کردن صفحه ال سی دی گوشی چیه؟
مال من گهگاه چرب میشه،با دستمال عینک پاک میکنم ولی نتیجه دلخواهمو نمیدم
اگر با انگشت خیس هم بخوام تمیز کنم که ممکنه بعدا مشکل پیدا بشه برای تاچش
سلام.این سوالمو کسی می تونه جواب بده؟
اگه از کشوری بخرم که تو لیست ساپورت سایت اپل نباشه می شه گفت حتما آنلاک فکتوری؟
می خوام اگه بشه از ارمنستان بخرم.ولی مثل اینکه اونجا رو ساپورت نمی کنه.
اصلا ربطی به این نداره که اون کشور ساپورت میشه یا نه.مثلا تو خود ایران هم که توی لیست سایت اپل نیست هم آنلام پیدا میشه و هم لاک.
خب الان لاك و آنلاك در ايران چقدر اختلاف قيمت دارند ؟؟
اگر لاك رو آنلاك كنيم اتفاقي مي افته ؟؟
آبا برنامه هايي كه روي گوشيهاي آنلاك فكتوري نصب ميشه رو حتما بايد از آيتونر بگيريم .؟؟ ( اگر غير از آيتونر راهي هست يه توضيح مختصر بديد ممنون ميشم )
قیمت دقیق ندارم،البته معمولا کسی به اسم لاک نمی فروشه و همه به اسم آنلاک سعی می کنن به کسانی که وارد نیستن غالب کنن.
لاک رو هم میتونی آنلاک کنی و اتفاقی نمی افته جز اینکه شما هر زمان که بخوای فریمور گوشیت رو عوض کنی باید یبار دیگه هم آنلاک کنی.
برنامه های آیتونز 99% پولی هستن و 1% فری هست که اونا هم یا دمو هستش و یا چیز بدردبخوری نیست.
اما شما زمانی که گوشیت رو جیلبریک می کنی می تونی از برنامه هایی که بصورت کرک هست و توی سایت های مختلف،از جمله سایت خودمون هست بصورت رایگان استفاده کنی.
ممنون . يه سوال ديگه :
وقتي جيلبريك كنم همه برنامه هاي كرك شده اجرا ميشه ؟؟ گوشي هايي جيلبريك ميشه براشون مشكل پيش نمياد ؟؟؟ ( مثلا همه امكاناتش فعاله ؟؟؟) كلا عوارض جيلبريك كردن چيه ؟؟
اره بعد از جيلبريك همه برنامه هاي كرك قابل استفادن.
تو ورژناي جديد عوارضش كمتر شده.
و ميشه گفت تقريبا عوارضي نداره.
سلام الویس جان
میخواستم بپرسم اگه من بخوام اپل تری جی اس بخرم چون توی رشت خیلی گرون میدن ایا اطمینان به سایت gooshishop دارین که من از اونجا بخرم البته (انلاک باشه) یا سایت بهتری و مطمئن تری سراغ دارین اگه میشه راهنمائیم کنین
خیلی منون از زحمات شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)