تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 106 از 1024 اولاول ... 65696102103104105106107108109110116156206606 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,051 به 1,060 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

متاسفانه شما فقط این جنبه ی کار رو دیدید ! ندیدید که نوشته بود برای این که به این جا برسه نمره ی چشمش از 4/5 گذشت ، میخوام بگم که برای این که به جایی برسی باید تلاش زیادی کنی
    بعد در ضمن اگر هدف ما صرفا کسب علم باشه این علم نباید به کارمون بیاد ؟ حرف عجیبی میزنید !
    ببینید دوست من ، اولا اینکه 99 % متن شما در مورد ناامیدی مطلق بود . ولی با قست " تلاش " 100 % موافقم .
    دوما ، آیا توی محله های تهران یا مشهد یا اصفهان یا هر شهر دیگه ای که قدم بزنید حتما تموم صاحب خونه ها و ماشین ها و ... همشون شانس داشتند که کار پیدا کردند یا پارتی داشتند ؟! حتما اونا همشون شانس داشتن ولی ماها فقط شانس نداریم ؟!!!
    سوما اگه منظورتون از کار پیدا نکردن صرفا فقط پول باشه باید بهتون بگم ( برای دومین بار ) که اگه با اعتماد به خدا و اعتماد به نفس بالا برید دنبال کارتون کارتون 100 % حل میشه .
    چهارما خدا هیچوقت زحمت بندشو نابود نمیکنه ( هیچوقت ) ؛ لذا این دوستمون که برای درسش این همه زحمت کشیده با جرات بهش میگم که زحمتی که کشیده ، جوابشو یه جایی گرفته یا میگیره . اینم مطمئن باشید .
    اما اگه منظورتون از کار کردن ، مسئولیت و وارد اجتماع شدن و ... باشه اینارو به طریق دیگه ای هم میشه بدست آورد .
    پنجما ، اگه کسی کار پیدا نکرد مطمئن باشه ( در صورتی که همه ی تلاششو کرده باشه ) یه وقتی بهتر از اون کاری که دوست داشته نصیبش میشه ، برای همین از دیر شدن برای چیزی نگران نباشید ، به قول معروف ، " دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره " چون بازم میگم هرچه با قسمت هرکس باشه همون میشه . امیدوارم معنی قسمت براتون بد تداعی نکنه .
    ششما ، بازم میگم اگه کسی از الان بخواد برای آیندش بترسه مطمئن باشه که کلاش پس معرکست .
    طبق آیه قرآن : " هرکی با خدا باشه نه از گذشته مایوسه نه از آینده میترسه " ( خلاصه گفتم ) .
    هفتما ، تمام زندگی ما توی این دنیا نیست .
    از اینکه سرتون رو درد آوردم عذر خواهی میکنم .
    به یاد داشته باشید : نابرده رنج ، گنج میسر نمیگردد ؛ " قطعا با هر سختی ای ، آسانی ای نیز هست "
    Last edited by skhammari; 23-07-2009 at 23:39.

2. 2 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elhameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام sinasalar2007
    خانم یا آقای نخبه البته فکرکنم شما خانم باشید . اگه کار نیست مساله ای نیست اگه زندگی سخت هست مشکلی نیست. چرا که به نظر من شیرینی زندگی به همین سختی هاش هست. به همین دردها و نا امید شدن هاش هست.
    اگه قرار بود همه چی رو بدون تلاش بدست بیاریم چرا اصلا زندگی می کنیم ؟
    من افراد بدتر از شما رو هم دیدم وهم صحبت اون ها هم بودم . وضعیت شما خیلی بهتر از اونها هست.
    گرفتن مدرک دانشگاهی هیچ وقت دلیلی بروجود کار یا شغل نیست . مدرک نوعی وسیله هست.
    شما همون طور که درزمان تحصیل تلاش کردین الان هم باید درزمینه شغلی تلاش کنید.
    وکمی هم ابتکار به خرج بدید. به شما توصیه می کنم کمی زندگی نامه دکتر حسابی رو هم مطالعه کنید.
    خواستن توانستن است پشتکارداشته باشید و ناامید نباشید وتوکل به خدا داشته باشید .
    درنا امیدی بسی امید است پایان شب سیه سپید است

4. این کاربر از elhameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای دخترا معدل بالای 18 و برای پسرا معدل بالای 17
    چه جالب ! پس معدلاي بالاي ١٧ و ١٨ مجاني ميرن كانون؟ اين كه نشد جواب عزيز من!

آخر فروم باز mohsensoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    روی زمین

پيش فرض

سلام
    دیدم اینجا خیلی شلوغه گفتم یه نصیحتی کنم به دوستانی که امسال کنکور دارن
    خواهشا خودتون رو زیاد معتاد اینجا نکنین
    این که همش بیاین اینجا و ببینین بقیه چیکار میکنن جز ضربه زدن به خودتون هیچی نداره
    اکثر کسایی هم که در سال های قبل توی تاپیک کنکوری های p30world رتبه های خوب آوردن خیلی کم میومدن
    نمیگم بده ولی زیاد اومدنش خوب نیست
    اینا جزو حاشیه های کنکوره
    به قول کاظم قلم چی حاشیه های کنکور 5% قضیه ست
    اون 95% درس خوندن خودتونه

تجربه نشون داده کسایی که توی کنکور خیلی دنبال حاشیه هستن هیچی نمیشن.اینکه هر روز کتاب عوض کنی و دنبال این باشی که مثلا رتبه ی 1 چه کتابی خونده که رتبه ش این شده یعنی حاشیه
    اگه روزی رسید که درس رو واسه خودش خوندید باور کنید نتیجه میگیرید
    اگه کسی هر درسی رو به خاطر اینکه چند تا تست میاد و کدوم قسمتش مهمه و کدوم نیست بخونی خیلی بده
    شما فکر میکنید کسایی که رتبه شون زیر 2000 میشه کتاب ها رو تموم نکردن؟یعنی همه ی حجم کتاب ها رو نخوندن؟
    اما این تمایز رتبه ها بیشتر به خاطر دقیق و عمیق خوندنه.ه قسمت کوچیکش هم به استعداد برمیگرده که اونم قابل چشم پوشیه
    در واقع با تلاش میشه استعداد ها رو برابر کرد

به هر حال من بعد از 2 بار کنکور دادن الان دیگه خیلی چیزا رو میدونم
    امیدوارم که همه ی دوستان موفق باشن

7. 8 کاربر از mohsensoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

سلام.ميخواستم بدونم شرايط بورسيه در كانون فرهنگي آموزش چيه؟
    چه جالب ! پس معدلاي بالاي ١٧ و ١٨ مجاني ميرن كانون؟ اين كه نشد جواب عزيز من!
    خب معدل شرط لازم هست، ولی کافی نیست! بورسیه برای دانش‌آموزانی هست که از لحاظ وضعیت مالی نیز مشکل داشته باشند. یعنی شرط وضعیت مالی هم داره. سه تا فرم دریافت می‌کنید که یکی‌اش مربوط به مدیر مدرسه هست که باید ایشون هم تأیید کنند. بعد از تأیید نمایندگی، سه تا آزمون ورودی شرکت می‌کنید که اگه میانگین تراز شما 5000 باشه، بورسیه‌ی نوع اول خواهید شد که کتاب رایگان هم براتون ارسال می‌شه. (اگه کم‌تر شد یا پیشرفتی نداشتید، حذف می‌شوید)
    در صورتی که داوطلب از لحاظ مالی بسیار ضعیف باشه، بورسیه‌ی نوع دوم خواهد شد و ماهیانه حدود 20.000 تومن هم به حسابش واریز می‌شه.
    برای اطلاعات بیشتر هم به نمایندگی شهر خودتون مراجعه کنید.

9. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه NiLGo0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

درسته
    یکی از دوستان منم تو دبیرستان معدلش 19 بود وضع مالیشون اصلا خوب نبود ... حتی نمی تونست کتاب بخره ولی بورسیه قلم شد ترازش هم همیشه 5500 و اون حدودا بود...

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

سلام.بچه ها قلم چی چیکار کردین؟ها؟ها؟

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

سلام.بچه ها قلم چی چیکار کردین؟ها؟ها؟
    از این امتحان اسونتر ندیده بودم 2 ساعت وقت اضافی اوردم

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

از این امتحان اسونتر ندیده بودم 2 ساعت وقت اضافی اوردم
    حالا سختاشم میبینید
    یه سری به آزمونای آخر بندازین اشک بچه ها در میومد اما خوبه شما ها همه موفق میشید قول میدم

14. 3 کاربر از saeed_h1369 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال dirty_coat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    on the island

پيش فرض

حالا سختاشم میبینید
    یه سری به آزمونای آخر بندازین اشک بچه ها در میومد اما خوبه شما ها همه موفق میشید قول میدم
    بابا ما خیلی خفنیم این ازمونا مثل اب خوردنه برامون

16. 3 کاربر از dirty_coat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •